Klausimas apie nesiojamus kompiuterius

Klausimas apie nesiojamus kompiuterius

Sveiki,

Norejau pasiteirauti, kokie atsiliepimai apie nesiojamus kompus, ta prasme pagal gamintojus, kuo jie skiriasi be standartiniu parametru…Gal turi kokiu tai tie gamintojai problemu dem akumuliatoriaus ar siaip patvarumo…

Acus
Lenovo
BenQ
Fujitsu-Siemens
Samsung
Toshiba

Ruosiuosi pirkt nesiojama… bet nenusprendziu kokio gamintojo… tada jau pagal parametrus bei kaina rinkciausi…

Aciu is anksto uz visa suteikta informacija…

o tu tik pagal siuos gamintojus rinksies, kuriuos pats isvardinai ar tik tiek te zinai ? JUk yR HP (Compaq),dell, acer …

kazkaip suprantu jeigu renkasi pagal didi, parametrus, pagaliau pagal spalva… bet pagal pavadinima tai kazkaip Blogai

nusprendė žmogus iš pradžių gamintoją pasirinkt…

[quote]Norejau pasiteirauti
[/quote]
šiuo metu BenQ yra super notebuką į rinką išmetę
o šiaip tai kitko, kaip pasityčiojimų ir nesitikėk, nes:

  1. temos pavadinimas netikęs (smulkiau: "Klausimas apie" visiškai balastas, o daugiau prasmingų žodžių ir nelieka
  2. nepasidomėjai čia sklandančiomis keliomis temomis apie noutbukų pasirinkimą

Noriu pirma issimest is "saraso" gamintojus i kuriuos neverta ziuret arba modelius. Turiu patirties kad pries 2metus mazdaug nusipirkau nesiojama kompa. tai po 4men akumiatorius uzsilenke… nunesiau i serviza tai akuma pakeite ir programine iranga atnaujino (bios ar kazka pan). po dar keliu men pradejo nei sio nei to issijungineti, ten pat nunesiau tai pakeite motinine plokste sake. Tat HP nx9000 serijo buvo tas kompas, nesinoretu nusirk tokio pat laimingo kompo… Galu gale gal man koks brokuota pasitaike ar nzn kas, bet jei butu garantija pasibaigus tai nei sis nei tas…

na manau verta pasitiketi vadybininkais- patarejais katrie prie tu kompu siukiojasi, arba savo sirdies balsuŠypsena kitaip nebusŠypsena)
pirkau bms megapolyje Toshiba, kolkas mazai laiko praejo kad kazka reziumuoti, o vadybininkas sake kad is vidutiniokiu toshiba geriausi. ir nors nieko neismaniau sirdis linko butent prie to kompo, kuri ir pasiule. na matai ir nuo kainos svarbu- jei tau riba yra trys tukstanciai, tai turbut vistik kokybe irgi atitinkama. nezinau, man atrodo kad idealaus kompo nebus. kas del toshibos- tai biski persikau, kai tik nusipirkau, tai momentais budavo kad neishsijungia kompas. jokiu imanomu budu, kaip tik pajudinus akumus. bet gal del to kad ilgai laikydavau ijungta, idiegiau programu, po kuriu nedefragmentavau ir pan. tiesiog apkroviau kompa gal. tai itariu reik normaliai instrukcijas pasiskaityti. dabar kolkas viskas gerai…hm…tfu tfu taipsaknt.

manau autoriui praverstu pasiskaityti “notebook naudotoju klubas” tema
http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/501173.461-=(1811689687

Katras obuolys skanesnis? Uz mane gali nupresti? Trauk pinigus is koines, ir skaiciuok kiek sutaupei, o tik tada galvok apie gamintoja.

zmones yra linke kompus kaip ir automobilius pirkt… va nenoriu as opel ar audi. prancuziskos is viso masinos sh. noriu japoniskos. kas geriau - nissan, honda ar toyota? o toliau jau pasirinksiu modeli pagal litus.

deja skaitmenineje technikoje ne visai tikslinga taip rinktis, kadangi tuos privalumus/trukumus lengviau ivertinti (remiesi specifikacijomis ir t.t. tuo tarpu masinos gerumas - daznai subjektyviai vertinamas dalykas).

so kaip ir sake kolegos… pradziai paziurek kiek gali skirti litu. tada pagalvok ko tau reik is kompo (tech parametrai, istrizaine, ekrano tipas, svoris, jungciu tipai ir ju skaicius ir t.t.) tuomet jau bus galima ziureti.

del kainos ne daugiau kaip 6t.

šiuo metu BenQ yra super notebuką į rinką išmetę
o šiaip tai kitko, kaip pasityčiojimų ir nesitikėk, nes:

  1. temos pavadinimas netikęs (smulkiau: "Klausimas apie" visiškai balastas, o daugiau prasmingų žodžių ir nelieka
  2. nepasidomėjai čia sklandančiomis keliomis temomis apie noutbukų pasirinkimą

[/quote]

Gal apie tą BenQ galima daugiau info? Kas per modelis? Ar jie tik vienintelį turi? Laimingas

Ir idomu gal Lietuvoje jau prekyboje yra…?

Toshiba pries pora men nusipirkau.Super kompas.Aisku vien firmai prioritetu skirt negalima, daug kas ir i lt atsiliepia,jei nori gera kompa nusipirkt turi ir pinigu nepagailetMirkt

koki modeli nusipirkai ir kiek suplojai…?