klaidu yra?
shemos valdymas telefonu
Yra nežymių. Mikrokontrolerio RESET tikrai taip galima jungti ? (pažiūrėk datasheetą pats, man nepanašu, kad taip galima. R1 reikia perkelti prie T1 (už R3) arba visai išmesti, ten kur jis dabar yra visiškai nereikalingas. Prietaisas maitinsis iš batareikų ? Jei ne tai prieš IC1 reikalingas elektrolitinis kondensatorius.
aš pridurčiau, kad PB0: (12 koja) neraštingai prijungta tranzui valdyti, derėtų rezistorių (R3) jungti tiesiai prie 12 kojos, o iš jo jau į tranzo bazę ir rezistorių R1 (iš jo į žemę). nesutinku su kolega Elektroniku nes R1 uždaro tranzą T1 ir ne kas kitas.
ar daug problemu kelia tas r3 nes plokste jau atspausdinta, ir antra kart spausdint kazin ar atsiras laiko.
pamėgink ir pamatysi. Šiaip tai pjausto kolegos plokštes, lituoja laidelius ir tiesiai prie kojelių ir
Jeigu kolega Pink Panthera atidžiau skaitytų tai perskaitytų, kad aš rašiau lygiai tą patį ką ir jis. Tik gal žodžiai kitaip išdėstyti.
na taip, kolega Elektronikas rašo
o aš atsakau, kad be R1 apsieiti negalima
o tai kaip tik ir yra visiškas nuomonių sutapimas, tik parašiau kitais žodžiais, juk kolegos suprantate, kad
jeigu skaitote atidžiau, reiškia ne ką kita, o tik
Gal galima plačiau apie šitą schema sužinot. Kaip čia kas ką valdo, programą galima atsisiųsti?
parasai sms i telefona pajungta prie sitos shemos su kodu tarkim 1100 ir isijungia pirmi 2 ledai. 3 ir 4 issijungia. ( galima prie visu pastatyt reles), o su relem jau bent ka gali valdyt. programa veliau galesiu atsiust
Gal gali atsiūsti nuoroda iš kur gavai šią schemą.