Kita vakarienė
TOM KHA su vištiena ir šitake grybais + agurkas.
placiau gal galima?
vaizdelis tai nx
nesu gėjus, kad ispiderastinčiau vaizdą.
žulikui. pasiruošiu grybus, sudedu į verdantį vandenį ir verdu 10 min. imu 400 ml kokosu pino, puse indelio dedu į puoda ir užverdu, sudedu plonai pjaustytą vištos file ir TOM KHA pasta, paverdu kol mėsa pabala. įpilu 200 ml vandes, užverdu. susedu grybus ir likusi kokosų piena. užverdu.
aik tu sau…tikrai? …tu aisku niapIk ne gejau,bet jei man vaizdas nera apetitnas ir jis primena vemalus,tai nesakysiu,kad
na jau, dr002, jau perlenkei lazda su komentaru savo
■■■■■■ biblija ir tu
leoKING, aciu uz paaiskinima! Nujauciu,kad turetu buti neblogai ,nors vaizdelis tai toks so so!
Man iš pirmo žvilgsnio tai buza su peršviečiamaisa agurkais… Pšieprašom autoriaus Dėl skonio nesiginčysiu, bo neragavus