Kinija


Kinija

1000 metu Litwai iki China. Bet labai karsta,kas nera ragaves .Man tai nieko, bet nekuriem svedam prastai buvo…

ka cia kliedi?

Juokiasi Dar 1000 metų, kol Lietuvoj su resperatoriais mieste vaikščiot reiks. Taip

Jau vaiksciojo, Vilniuj, 2002 ar 2003

trirati, o kiek sviesmeciu iki lenkijos ???

Pagal dviratį mes esam lenkijos subinė ir kad ir kiek bebėgtume, vistiek gale būsim Cha cha

Jus esate visiskai teisus. Taip

Tu nematei tikros Kinijos Nežinau

Kas yra tikra? Kai uzeini uz tvarto? Va cia tai viens prie vieno. Lietuva=Kinija idesiu nuotrauku Laimingas.Pas kinieti namas 500 kvadratu, sklypas… Bet jie tokie pat pliuskinai kaip ir litwinai.Nueik mus kaime uz tvarto, ten Vau! rasi drapoka,kur 1946 metu pavasari drapokavo, traktoriaus,kurio seniausiai nebegamina, rata, lentgaliu,kurie visi skirtingo ilgio ir storio,bei plocio, kalna kiauru kibiru,vezimo,kurio niekada nebebus, ienas ir siaip ivairaus xlamo. IR VISA TAI YRA LABAI REIKALINGA. Nepatikesit-Kinijoj lygiai tas pats. As tai manau,kad toks reiskinys yra is biednumo, visa xlama tempt namo. PVZ Lenkijoj to ner. Rusijoj dalinai.

Nekalbu apie tvartus. Nekalbu net apie kaimus. Bet yra tokie du skirtingi dalykai - reprezentacinė Kinija, kuri graži kaip koks Disneilendas, bet nelabai tikra ir visa likusi Kinija, kuri labai tikroviška, įvairi, bet nelabai švari Laimingas

Kinija labai didele ir kas daros prie siaures vakaru sienos-tikrai nezinau.Bent jau toje provcincijoje kur buvau, tai viskas urbanizuota. tarkim atstumas tarp miestu 200 km, tai nesuprasi,kur vienas baigesi,kitas prasidejo.Viskas taip urbanizuota,kad miestas nuo kaimo nelabai skiriasi. Nera tokio varianto,kad vaziavai dviraciu, pasukai keliuku i miska pailset. Ner tu keliuku. Viskas, ka galima suarti-suarta, visi upeliai, ezereliai, balos -panaudoti kreveciu, zuvu ir anciu auginimui. Upese laivu ir barzu tiek,kad reikia sviesofora kabinti. Ta gamta, tikraja, teko pamatyt tik nac parkuose. Nepasakyciau ,kad maciau reprezentacine. Kur buvome,tai i balta zmogu ziuri kaip i durna. Net gatveje stabdo ir praso nusifotografuoti.Ale as ten negra maciau, tai sitas isvis eksponatas, eina-i ji visi pulkais ziuri. O kad nelabai svaru-pastebejau kaimuose. Gatveje svaru-kuo skirias nuo Litwos,namuose-viduje kaime, pas muzika-skurdoka, bet idealiai svaru ir daiktu nedaug,viskas kas reikalinga, kompas, TV sistema,dar kiek siuolaikiniu aparatu,o buitiniai rakandai kaip kokiame 8a. del to jie nesuka proto, kad tabarete 50 metu senumo, svarbiausiai,kad nesuluzusi- bet pas muzika kieme, kaip ir Litwoj, velniu ner ,nes jie visi kojas issisukiojo, ir ko ten tik ner, net negaliu ivardinti ko ten ner ir viskas labai reikalinga.

Gerai