Kieno pirmumas?


Kieno pirmumas?

Sankryza Vilniuje, Zveryne, prie hansa banko. Zenklai priestarauja visnas kitam. Gyvenu zveryne, tai pastebejau, kad pristate nauju zenklu. Bukit atidus cia, nes gaunasi, kad susikerta du pagrindiniai ir sriegia visokie lopai nesidairydami.

nu nuotraukose nesimato, kur salutinis nupiestas, pamegink diena be blico pafotkint Šypsena

1oj foto, zenkle salutinis yra is desines (istrizai taip), taciau tas salutinis turi ir pagrindinio zenkla (2oj foto). Pavajinga vieta buvo ir iki nauju situ zenklu, o dabar isvis karo zona kazkokia.

idomiai…

tai kad nepriestarauja kaip as suprantu. pirmumas tu, kurie vaziuoja pagrindiniu keliu. o tas salutinis, kuris turi pagrindinio zenkla, yra salutinis. tik toje vietoje, kur yra zenklas, tu jau esi ivaziaves is salutinio i pagrindini. aisku gal kazkiek ir klaidina, nes cia nebent tuo atveju jei nori kabinetis. bent man viskas ten aisku.

kazkaip ir man aisku kieno pirmumas.

Fotkinta naktį Taurė Alus Girtas prasiblaivys kitaip pamatys Cha cha

Matau kazkas KET nelabai mokinosi, o gal nusipirko? Viskas cia normaliai, visi zenklai gerai sudeti.Issiaiskinkit kur yra sankryzos ribos.

pagrindinis 1 f salutinis antra f

Kas kam neaishku? Cha cha

tai pagrindinis ir anksciau buvo tas, kuris uzsisuka, bet naujai pastatyti zenklai dauguma vairuotoju klaidina ir jie lekia is salutinio nestabdydami. Zodziu turekit omeny, kad sitoj sankryzoj reik atydziau vaziuot.

na pagrindinio kelio zenklas ivaziavus ish salutinio tikrai perarti, jis gali klaidinti neatidzius vairuotojus. manau jo ten ishvis nereiketu, nes kaip ir nera netoliesie nei sankryzu nei ishsishakojimu. Manau aerozolinis balionelis su juodais dazais pagelbetu Cha cha

SaldusR1, butent tai ir turiu omeny. Labai daznai ten tenka susidurt su ilekianciais is salutinio ziopliais. Ufff

Matydami šalutinio kelio ženkle ęsančią storą linij, mano, kad jiems pagrindinis yr Cha cha.

Kiek metu ten vazineju, viskas ten gerai Mirkt

kaip ir viskas ok cia Paplepėkim Šypsena

pries 2-3d pastate ta pagrindinio zenkla esanti salutiniame kelyje o po kitu pridejo 5m lentele. Vaziuosit pamatysit Juokiasi

jomajo. sendien teko pabuvot kaip tik cia vaziuot. apie 23-23:30 . bet su niekuo nekonfliktavau Nekaltas Laimingas

tas antras pagrindinis parodo kad pagrindiniu vaziuoji jau uz sankrizos nes pries stotele ar uz yra isvazevimas is tokios gatveles desineje… jei to zenklo nebutu tai pagal desnes rankos taisykle reiktu is desines tos plonos gatveles praleisti isvaziuojancias masinas… tad kaip ir viskas su ta sankriza ok, o apuoku reikia visada saugotis nors ir teisingame kelyje esi