Dabar sveriu 63kg, bet man norma kokie 68-70kg Aisku, ir ugis mano ne 1.60m
Pries men. Sweriau kazkur 57 db padariau menesio pertrauka nebesportuoju ir sesijos metu numeciau nemazai net nzn kiek bet wisos kelnes per dideles sia saw wel pradesiu sportuoti… Reik forma atitaisyti
nu net nezinau dabar gal kokius 56 mano ugis 162 kazkur
mano svoris kinta su drabuziu norma ant kuno ir prisvalgymo kiekiu tad ugis 173cm o svoris nuo 53-iki 55 kg
As tai 45kg Va pora kilogramu per ziema priaugau!Bet dziaugiuosi! Jau geriau atrodau!
nenusišnekėk
siaip pagal mano amziu ir ugi tai lb lb lb lb lb lb lb lb daaaaaaaug
mazai
nu *velniop* cia visos po 40-50 kilu sveria,nesamone kazkokia,beprotyste,as tiesiog pakraupau,kai merga kazkuri 174 ugio ir 54kg pasake,kad kartais jai atrodo,kad ji stora…vista tu ,gydykis ))Turbut nei papu,nei siknos,nei protelio pas tave nerasta,tai ka tu vyrui pasiulysi? ir busi bitute darbininke,kuri kojnytes isskalbia…dieve dieve iki kur pasaulis nusirito…Oj,Lietuva…Gerai,kad as kolkas ne cia…ir puntu sau spurgas dabar,nagi pavydek man,tu 174cm ir 54kg gaila neatsimenu niko,taip uzpisdavociau …nepykit uz zodyna ,bet tiesiog to dar nemaciau… beje,pati,atsimenu,kai sveriau 49-50-51kg,mano ugis 171cm,tai is manes visi draugai juokesi.kaulu vadino.dabar jau kokie 56-57kg,ir jauciuosi gerai…pati myzdavu,kad sustorejau,bet paskui,dekui dievui,atejau i prota
O man nusiperst. Pask. Kartą 175 cm. 69 kg
niu as tai 52kg jei jau taip idomu
50kg
as sveriu kokius 53kg… nematau reikalo cia nuproteti del to svorio, lietuvaites truputi per daug pamisusios del tos kuno mases… as kai viesejau pas cekaite, jos mama liepe valgyti, sake you are too slim, nors lietuvaiciu vertinimu-jau reiktu susirupinti… mano drauge priaugo kila, sveria 51, jau tragedija, badauja vos ne…
~40kg
~53kg
jo, tikrai kad liekna tu labai kiek acimenu
o man irgi 193cm. 92Kg
ūgis 170cm svoris 51-53kg manyčiau normaliai
Manau galeciau pora kg maziau svert
bootent