Kiek sveriate?

Dabar sveriu 63kg, bet man norma kokie 68-70kg MirktAisku, ir ugis mano ne 1.60m Girtas

Pries men. Sweriau kazkur 57 db padariau menesio pertrauka nebesportuoju ir sesijos metu numeciau nemazai net nzn kiek bet wisos kelnes per dideles Nekaltas Liūdnas sia saw wel pradesiu sportuoti… Reik forma atitaisyti Cha cha

nu net nezinau dabar Nekaltas gal kokius 56 mano ugis 162 kazkur

mano svoris kinta su drabuziu norma ant kuno Šypsena ir prisvalgymo kiekiu Cha cha tad ugis 173cm o svoris nuo 53-iki 55 kg Laimingas

As tai 45kg Drovus Va pora kilogramu per ziema priaugau!Bet dziaugiuosi! Cha cha Jau geriau atrodau! Flirtas

nenusišnekėk Pavargęs

siaip pagal mano amziu ir ugi tai lb lb lb lb lb lb lb lb daaaaaaaug Pavargęs

mazai Žliumbia

nu *velniop* cia visos po 40-50 kilu sveria,nesamone kazkokia,beprotyste,as tiesiog pakraupau,kai merga kazkuri 174 ugio ir 54kg pasake,kad kartais jai atrodo,kad ji stora…vista tu ,gydykis Šypsena))Turbut nei papu,nei siknos,nei protelio pas tave nerasta,tai ka tu vyrui pasiulysi? Šypsenair busi bitute darbininke,kuri kojnytes isskalbia…dieve dieve iki kur pasaulis nusirito…Oj,Lietuva…Gerai,kad as kolkas ne cia…ir puntu sau spurgas dabar,nagi pavydek man,tu 174cm ir 54kg Šypsenagaila neatsimenu niko,taip uzpisdavociau Pavargęs…nepykit uz zodyna ,bet tiesiog to dar nemaciau… beje,pati,atsimenu,kai sveriau 49-50-51kg,mano ugis 171cm,tai is manes visi draugai juokesi.kaulu vadino.dabar jau kokie 56-57kg,ir jauciuosi gerai…pati myzdavu,kad sustorejau,bet paskui,dekui dievui,atejau i prota

O man nusiperst. Pask. Kartą 175 cm. 69 kg

niu as tai 52kg Nekaltas jei jau taip idomu

50kg

as sveriu kokius 53kg… Nekaltas nematau reikalo cia nuproteti del to svorio, lietuvaites truputi per daug pamisusios del tos kuno mases… Taipas kai viesejau pas cekaite, jos mama liepe valgyti, sake you are too slim, nors lietuvaiciu vertinimu-jau reiktu susirupinti… Cha cha mano drauge priaugo kila, sveria 51, jau tragedija, badauja vos ne… Veee Veee

~40kg

~53kg

jo, tikrai kad liekna tu labai kiek acimenu Drovus

o man irgi 193cm. 92Kg

ūgis 170cm svoris 51-53kg Drovusmanyčiau normaliai Laimingas

Manau galeciau pora kg maziau svert Nekaltas

bootent Nekaltas