Kiek mokat uz marskinius?

Kiek mokat uz marskinius?

kaunas.7camicie.com/ Kaune atsidare si zinoma francizes parduotuve, ta proga man kilo mintis, kad iki tol turbut nelabai buvo ypac specializuotos marskiniu parduotuves. Na tarkime jei kas klaustu - kur nusipirkti marskinius, ka reiketu atsakyti? Kur jus perkate marskinius ir kiek pinigu moketumet uz juos? Man asmeniskai gaila butu moket 200-300Lt uz juos kaip sitoje parduotuveje. Max skiriu 100Lt, bet realiai turbut iki kokiu 60Lt marskiniams. Paprasciausiai manau, kad tie brangesni nors ir brangesni keliais simtais procentu geresni tik galbut kokia 10 procentu.

Mane tenkina peek-cloppenburg.lt/lt/web_lt

kiek litu butent uz marskinius kloji?

Apie 100lt

kur perki paprastai? ar pastebi kazkoki rimtesni kokybes suoli lyginant su marskiniais uz 50lt? Beje gal kas perkat Lietuvos gamintoju marskinius, as kaip megejas paremt LT gamintojus kartais nusiperku. Dabar uztikau desimtasteksas.lt/ , bet dar nebuvau apziuret ka siulo, gal kas pirkot is ju?

Na, kad mano praktiškai visi marškiniai iš Zaros, tai už 50lt nelabai ir esu pirkęs. Šypsena Kokybė kaip kokybė, nesiskundžiu.

Priklauso kokius perku,nuo 500lt iki 50lt.

Turcius Piktas Cha chasiaip jau ranku siuvimo eina uz 500Lt ar net kiek maziau Šypsena

Pvz: shop.g-star.com/TOPS/RAW-ESSENTIALS-TACOMA-SHIRT-pcVRIKAyg NkdYA AAEqKeUujBO.QK4KA5AVCLEAAAE4fjFGzExe-gstar-de-Site-WFS-de_DE-EUR.htmlo sau tokius pasirinkau shop.g-star.com/TOPS/MODERNIST-WORK-SHIRT-pch00KAygLmscAAA EnI3V uI5mEVIkKA5AVDTcAAAE4dSNGzExe-gstar-de-Site-WFS-de_DE-EUR.html

7Camicie man lievai atrodo. pvz: shop.7camicie.com/en/camicie/957-camicia-uomo–2-bottoni-bdw-sl im-triplo-collo-7-boceleste.htmltos sagos ties kalnierium, paciu sagu pigi plasmase, siules. neisivaizuoju kas gali tokius deveti. jei kaina butu normali, tai buduliai imtu. o dabar, speju, lietuvos elitas ims. va tada juokinga bus. as pats marskinius retai nesioju. turiu vienus Charles Tyrwhitt jie vieni pigiausiu is garsiosios Jermyn street. kai nuolaidos buna, galima uz 100lt paimt. turiu keleta Paul Smith (aisku visi su nuolaida imti). vienas is ju - trumpom rankovem, plautas gal virs 20 kartu, bet atrodo kaip naujas. dar, skaiciau kad moderntaylor.com yra geras, nors pats nebandziau. ten kinieciai padarys pagal tavo ismatavimus, plius simtai ivairiausiu medziagu. svarbiausia marskinai turi gerai tikti ir buti be kvailu uzrasu. sauktukas vel trolina?

pasirodo turiu ir Desimtas Teksas marskinius. kazkada Vilniuj klaidziojau vasara, buvo ant tiek karsta, kad reikejo kazkur sleptis, ir kaip tycia pataikiai i ta parduotuve kur prie seimo. vien lietuviski produktai. tai isiule te man juos paimti. nelabai man jie tinka. medziagos nepagaileta, Lattrui patiks. medziaga gerai atrodo, tik gal plonoka.

Pest> tai jie juk turi visokiu stiliu marskiniu, turi ir “paprasto” fasono juk. Ar ne? Bet man irgi idomi tokia kainodara, kazkada kazkur skaiciau top5 geriausios marskiniu firmos, tai mazdaug nuo 300Lt jau prasidejo kainos tu, kur rankom viskas siuta (isskyrus paties karkaso iskirpima is medziagos). O cia tokia masovke tiek kainuoja beveik. Bet nieko negaliu sakyt kai pats neisbandes. Kiek pinigu tie desimto tekso atsiejo? As vis mastau uzsukt paziuret, Laisves al. kazkur parduotuve, bet vis pamirstu. Po tavo zodziu, kur smarkiai nesuppeikei reiks visgi apsilankyt paciam isitikint. Yra tu, kur gali is Kinijos uzsakyt neblogu puslapiu, bet kazkaip del marskiniu siustis, matuotis, siutis - per daug darbo. Tiesa kalbant apie matavimus:desimtasteksas.lt/kaip-issimatuoti-marskiniu-dydi.php< /A>“TARGE T=”_blank">desimtasteksas.lt/kaip-issimatuoti-marskiniu-dyd i.php Tai tipo dydi marskiniu pasirenki vos ne vien pagal kaklo apimti (ir kazkiek ugi). Bet tai nesuprantu, jug gali buti vienas liesiakaklis ir stambokas, o kitas gali buti is tu su storais kaklais, bet lieknesnis uz pirmaji. Tuo tarpu vien pagal kakla pirmasis paims mazesni dydi nei antrasis, nors reiketu atvirksciai… Man cia kazkas nesueina pagal ta kakla matuojant… Nors ir pats zinau, kad marskinius imu pagal kaklo numeri, bet kai dabar pagalvojau taigi nesamone del mano mineto fakto, kad zmoniu kaklai skirtingai atitinka likusias kuno/krutines proporcijas. Misle.

kur dazniausiai perki?

No offense, bet posto autorius nemokamą rinkos tyrimą daro?

Desimtas Teksas marskiniams mokejau 80 litu. be to pas juos daznai buna, kad ne grynai mevilniniai. Krc, manau kad galima geresniu alternatyvu rasti.

tai pasirodo as cia is visu pigiausius marskinius perku Cha chaBet niekaip neprisiversiu moket uz marskinius 100+ , nes nelabai matau ten didesniu kokybes skirtumu toje kainos kategorijoje, man marskiniai yra tiesiog marskiniai Nekaltas

RuduoReikjavike> teip, ir susirinksiu visu 4-5 zmoniu atsakymus kur perka marskinius bei parduosiu juos marskiniu prekybos imonems Pinigai Gerai