Keptos krevetės


Keptos krevetės

Reikės: šviežių karališkų krevečių, alyvuogių aliejaus, smulkinto česnako, druskos, citrinų sulčių. Paruošti glajų: sumaišyti aliejų su druska ir citrinų sultimis. Krevetes perpjauti išilgai iki uodegėlės. Sudėti krevetes ant grotelių (lukštu žemyn) ir kepti 2 min. paviršiu patepant glajumi. Apversti ir pakepti dar 2 min. Ryškiai raudona krevečių kiauto spalva rodo, kad jos jau iškepė. Smulkintą česnaką šiek tiek pakepinkite aliejuje, įspauskite citrinų sulčių ir užpilkite šį padažą ant krevečių. Patiekite su ryžiais ir virtomis arba šviežiomis daržovėmis. Skanaus!

aaaaaaaaaa. kaip skaniai:}} ejnu traukt krevečių iš kameros Myliu

liuks Girtas Gerai Gerai

mmm, noriu Cha cha

Krevetės Blogai.

Myliu