kelione i uzsieni...

kelione i uzsieni…

šiaip tai man visai neretai yra pasitaikę, kad sustabdo muitinės policija ir patikrina ne tik dokumentus, bet ir auto Mirkt gal su LT vėliava numeriais ir dažniau stabdydavo, nepamenu.

agniuke, jeigu tu tik iš kalbų žinai, kad tėvams gėda bus… mano tėvai irgi kalbėdavo mums taip pačiai visiems. kol viena giminaitė pagimdė 16. baisėjosi, bet patys pripažino, kad tokiu atveju neturėtų kur dingti. nu ir padėtų. nes ar tu pabėgsi, ar nepabėgsi, fakto, kad greit gimdysi, nepakeisi.

kokius vėjus čia rašai?
kas anksčiau: ar tau 18 m. sueis, ar vaikas gims?
kitas klausimas, ar turėsit tam užsieny pakankamai lėšų pragyvenimui, ir kas svarbiausia!!! tau: sveikatos draudimui, sveikatos priežiūrai - tavo ir tavo būsimo, gimsiančio vaiko.
Pagalvok apie tai.

Ar ne paprasčiau kreiptis į teismą ir supaprastinta tvarka išspręsti problemą ir susituokti?
Neieškok papildomų problemų.
Sėkmės Labas

tik nereikia gąsdintiMirkt
pusę Europos gali pravažiuot, niekas pasų nepaprašys, nes ant sienų tarp ES (ir Šenegeno) šalių paprasčaisiai NIEKO nėra dabar.

Taip, jei bus RAŠTIŠKAS TĖVŲ SUTIKIMAS (tvirtintas notaro). Jei ne, nepraleis pro sieną.

[quote]ka jie galetu padaryt kai suzinotu jog as uzsienyje?
[/quote]

Kreiptis į policiją, interpolą, europolą ir pan. Valstybė, kurioje būtum rasta, grąžintų tave į Lietuvą.

[quote]as nescia,vestuvem palaukciau 18 m ir tada be problemu susituokciau,o isvykti noriu nes mano tevam butu geda kad ju dukra 17m turi vaikuti

[/quote]

Su tėvais pirma apie tai pakalbėk.