Keksiukai su cinamonu
ir obuoliniu kremu
Kaip tas kremas darosi, gal koks sūper-dūper sudėtingas, ar paprastutis?
Paprasta kaip 2x2 Kremui reikia: 250 ml plakamos grietinėlės 3 šaukštai miltinio cukraus ~5 šaukštai obuolienės 0,5 šaukštelio cinamono Išplakti grietinėlę su miltiniu cukrum ir cinamonu. Įmaišyti obuolienę. Paragauti ir nuspręsti ar esat patenkinti skoniu, nes gal norisi daugiau cukraus ar žiupsnelio citrinos rūgšties ir pan. Štai toks tas visas sudėtingumas.
Obuolienės neturiu O tiktų marmeladas ar obuolių džemas? Manau kad tiktų
P.s…Turiu šaldytų aviečių su cukrumi trintų O jei jas sumaišyt su plakta grietinėle? Irgi gautųsi kremas kažkoks?
Matai konditerijoj aš nelabai, tai ir klausinėju daug
Rūgštele, tiktų tikrai. Žinoma, skonis turbūt visai kitoks būtų, bet į grietinėlę tinka bet kas, ypač ant keksiukų Vietoj obuolienės galima naudot konservuotus obuolius
, tik blenderiu sutrint prieš tai. Dėl aviečių, tai manau, jog jos labai per skystos būtų kremui, nors įdėjus vos kelis šaukštus, svarbu ne per daug, gal per daug nepraskystintum, o ir skonis avietiškas atsirastų. Žodžiu, reik bandyt ir žiūrėt kas gaunas
Nes iš manęs tai irgi tokia konditerė, kad prisigalvoju visokių dalykų ir einu bandyt, o jei jau kas gaunas, tai ateinu pasidalint rezultatais
Liuksum
grozis