Keistos vietoves,vietos.

Keistos vietoves,vietos.

Jau čia OT gavos biskiuką Cha cha Ne, gaila bet ne Tėvynėj esu, šeip gal ir ateičiau pažiūrėti į spsirūkiusius Juokiasi

Bet prisijungti galėtum: http://legalikanape.lt Šypsena?
Man tai netrukdo galvoti. Man patinka. Jeigu trūksta minčių, imk triufelių Gerai.

Jau nebe, nusprendžiau, kad tai trukdo mąstyti, bet esu dėkingas žolei, nes po paskutinio parūkymo supratau, kad reikia turėti tikslą gyvenime ir jo siekti, nuo to laiko mečiau ir paprastas cizas traukti ir gerti stipriai papmažinau, beto ir tikslo link gerokai pasistūmėjau jauŠypsena

Tai, kad 9 fortas dabar ramybės įsikūnijimas… Nekaltas

O dabar jau nerūkai?

tikrai nežinau kaip dabar ten yra, bet aplink 9 fortą, 6 ir 8 būdavo gan įspūdingų vietų, tolimų požeminių įėjimų (dauguma būdavo arba užversti arba užsemti), ir pan. realiai tai apart kokio sužvėrėjusio bomžo ten nelabai ir baisu buvo ką sutikti. ale didžiausią įspūdį paliko dujų kameros 9-tame forte - naktį kai visiškai tylu girdi lyg raudas, tokį sielvartingą spengimą. tikriausiai ten tiesiog skersvėjis ar pan, bet visgi kraupoka, kai pagalvoji kiek žmonių ten klykė nesavu balsu.

pasikartosiu, seniai tas buvo, prieš kokius 13~15 metų. dabar ten tikriausiai viskas sutvarkyta…

Dėdės ir tetos tai skliaustuose, atskiras reikalas Juokiasi

Su dėdėm žolę rūkei?

Lietuvoj, Pilviškių bažnyčia(ne pagrindinė). Ten šalia, prie pat bažnyčios durų, ir kapinaitės yra labai mažos, vidui kažkas prižiūri šiektiek tvarką, bet pati bažnytėlė apleista. Buvau keletą kartų, įspūdį paliko, tik gaila ten vaiduoklių nemačiau aš Šypsena Važiuoti reikia į ją naktį, pojūčiai nepakartojami! Anksčiau viduryje būdavo mažas karstas, gaila, bet dabar jo nėra, matyt suniokojo jaunimėlis :confused:
Buvau ir tam vaiduoklių name, kur per teliką rodė(netoli Vilniaus), nejauku taip pat buvo šiektiek, bet bažnyčia paliko didesnį įspūdį. Beto, labai daug visokių įdomybių yra nutikę prie tos bažnyčios, pusbrolis vienas į ten net nevažiuoja jau, turi/turėjo net įdomių labai kadrų.
Žodžiu, rekomenduoju, kas megsta aštresnius pojūčius.
Vaiduokliai, bildukai ir kitas reikaliukas, netikiu aš jais, bet giminėj turiu močiutės namą, kuriame daug maniškių giminaičių šikčiojo iš baimės… Kaip galiu netikėti tais, su kuriais užaugau, verkiau ir žolę rūkiau(+ tetos/dėdės) :confused: