Kavos Klubas Nr.6

Pas mane blizgantis popieriukas, su raudonais šonais, geltonais taškeliais ir aguona per vidurį. Laimingas Bet man tai skanūs šitie Apkabinimas
Puikiai Kietas Šiandien ta diena, kai lygiai po dviejų mėnesių baigsis mano vairuotojo pažymėjimo galiojimo laikas Taip Valio Po 2 savaičių reikės važiuot į regitrą ir klaust kaip ten su vairuotojo pražymėjimo pratęsimu. Reikės ten tuos papildomus kursus lankyt ar nereikės… Nekaltas

aguona geri saldainiai, bet tie blizganciame popierelyjeGerai, nes tie raudonam su baltu tai gaidiskiBlogai

kaip accordas rieda?Laimingas

Nežinau, neįsivaizduoju net Juokiasi Net nežinau kas uždėjo, bet spėju gal Bajoras bus Nekaltas Doktoras sakė kad tikrai ne jis, Rūta irgi negalėjo Juokiasi Moderatorių temoje paprašiau kad nuimtu, bet tylu-ramu, nieks nieko. Užtat mano vardas puikuojasi AB pašalintų narių sąraše Nr.1. Juokiasi

Aš irgi saldainius valgiau, po sausainių Be be be “Raudonoji Aguona” Girtas

kuriam laikui uzdejoCha cha?Laimingas

bet radau du sokoladinius saldainiusKietas

Bendraut galima visurApkabinimasPaplepėkim
Bet čia dažnai moksliukai užsiSkaitau,juk sesijosCha cha

Hmz, gal ir gera mintis. Valio Tik reiktų kokią dėžę surast, pridėti daug vatos į ją, bei sausainius įdėt į maišą, ir į dėžę, kad išliktu sveiki ir nepažeisti Apkabinimas

P.S. Tikriausiai vis dažniau čia apsilankysiu Juokiasi Nes iš auto banginių mane išmetė. Pajuokavau maždaug 'Duokit man baną Drovus', va ir gavau, dabar gailiuosi Juokiasi O bendrauti tai norisi su žmonėm Apkabinimas

Ne ,na va tau,o siuntinukąDovana pasiūskCha chaLabas

Na va tau… NekaltasBe be be

arbata geriuMyliu o sausainiu neraBlogaiPiktas

Bus skanu Niam niam Aš tai kažkaip nenoriu vakare prisivalgyt, tai malšinu bado jausmą arbata ir sausainiu GeraiLaimingas

snd jau nebevartosimNekaltas cia rytojuiLaimingas

biski ne per velu vakrienei?

kauliukai kepa orkaitejeNiam niamGirtas

idomiai cia

as ne tik susinervojes bet ir isvadines visokiais vardaisJuokiasi

MiegantisLabas

bus mustynes…speju…Nekaltas

Tai jamamKavaLabas

Miegantis oooo…
Koks gražus rytasLinksmybėsTūsas