su razinom?
sokoladas sokoladui nelygus
Ištrauktas iš šaldytuvo šokoladas yra zjbs bet kokiu paros laiku
ko taip saldziai rytus pradedi? normalaus maisto nevalgai?
Mm… Kava su Schogetten Trilogia
210-05-18 antradienis
nejaugi siandien antradienis
gal ir taip
Kaip norėčiau, kad pas mane šviestų, pas mus apskritai apniukę, nėra saulės
bet sako dviracius labai vagia Vilniuje saugok savo triratuka o nudziaus dar akys limpa… reikia judeti ryt 7.00 kilti
labos
Visur Mieste, kur nors į parką nuvažiuoju pavažinėt kur grynas oras. Bet dar labai toli nevažiuoju, bijau kad tingėsiu poto atgal mint Noriu nuvažiuot į šveicarijos miško parką vilniuje , buvau ten su mašina, tai smagiai važiuojasi, tokia nuokalnė
o tai kur tu su tuo fviratuku mini Vilniuje?
Nežinau kaip ten su ta policija, žino-nežino Po kelių mėnesių sužinosiu kai reikės teises keist
Taip, žinoma kad mašina parankiau. Bet kažkaip per šias dvi dienas nutariau mašiną palikt ramybėje, niekur neskubėti ir minti dviratį Nusipirkau spidometrą dviračiui, nes senas sugedęs buvo, tai dabar taip malonu, važiuoju ir matau, kiek km pravažiuota, koks max/vid/dabartinis greitis, kiek kilo-kolorijų sudeginau bevažiuodama ir kiek apsisukimų per minutę padaro ratas važiuojant dabartiniu greičiu. Vo koks funkcionalus jis pas mane
Aš šiandien irgi gamtoje buvau, tai taip faina, niekur neskubi, sėdžiu sau ant žolės prie ežero ledus valgau
kas cia per gynimas?
Maniškei ryt kažkoks gynimas-paruošiamasis
bet tai… taip iseina kad tu kalta nors jei policija neformino, tai greiciausiai duomenis mato tik draudimo kompanijos…
dviratis gerai, jei yra tam laiko… bet kai visada visur skubi… masina parankiau ble… tas gyvenimo tempas… begi ir begi… snd pas uosvius siltnami statem sode… tai taip laikas sustojo atrodo gamtoje besedint
na 19d gynimas katedrinis po jo jau reikes viskas sutvarkyti ir katedrai atiduoti darba ir tada jau laukti gynimo vel tinginiaujant
Eik tu sau…
Iki kada tinginiausis( čia tipo atostogos gaunas)
Vat kad cirkai tai tikrai. Regitroje skaičiau, tai iki šiol dar niekas nieko tiksliai nežino Oficialių nusižengimų neturėjau, t.y. baudų dar neteko mokėt oficialiai Bet vat du eismo įvykiai man už nugaros Nors tokie ten ir įvykiai, nieks nenukentėjo, bei policija net nebuvo atvažiavusi, užpildėm esmo įvykio deklaraciją ir viskas.
1 - Lenkiau VW Passat kai jis tuo metu pasuko man prieš nosį į kairę
2 - Aikštelėje prie darbo važiuodama galu užsikalbėjau telefonu ir įvažiavau į tokį Honda Civic’ą >> http://www.dragtimes.com/images/14218-2008-Honda-Civic.jpg
Net nežinau kokie. Tikriausiai jokių, nors šiaip norėčiau ką nors naudingo nuveikti Tikriausiai reikės pasimokyti šiek tiek O šiaip dabar persėdau ant dviračio, tai nemažai kilometrų jau numyniau per šias dienas pramoga
na su tais pazymejimais tai cirkai cia jums nusizengimu neturejus jokiu per tuos du metus???
kokie savaites planai? man tai jau pabodo tinginiauti