Kavos Klubas Nr.6

su razinom?Apakęs

sokoladas sokoladui nelygusCha cha

Ištrauktas iš šaldytuvo šokoladas yra zjbs bet kokiu paros laiku Girtas

ko taip saldziai rytus pradediNekaltas? normalaus maisto nevalgaiApakęs?

Labas

Mm… Kava su Schogetten Trilogia Niam niamTaipKava

210-05-18 antradienisCha cha

nejaugi siandien antradienis ??? Nekaltas

gal ir taipCha cha

Kaip norėčiau, kad pas mane šviestų, pas mus apskritai apniukę, nėra saulėsNe

bet sako dviracius labai vagia VilniujeUfff saugok savo triratuka o nudziaus darUfff akys limpa… reikia judeti Miegantis ryt 7.00 kiltiGirtas

labosLabasAngelas

Visur Liežuvis Mieste, kur nors į parką nuvažiuoju pavažinėt kur grynas oras. Taip Bet dar labai toli nevažiuoju, bijau kad tingėsiu poto atgal mint Juokiasi Noriu nuvažiuot į šveicarijos miško parką vilniuje Taip, buvau ten su mašina, tai smagiai važiuojasi, tokia nuokalnė Girtas

o tai kur tu su tuo fviratuku mini VilniujeNekaltas?Laimingas

Nežinau kaip ten su ta policija, žino-nežino Nekaltas Po kelių mėnesių sužinosiu kai reikės teises keist Juokiasi
Taip, žinoma kad mašina parankiau. Bet kažkaip per šias dvi dienas nutariau mašiną palikt ramybėje, niekur neskubėti ir minti dviratį Apkabinimas Nusipirkau spidometrą dviračiui, nes senas sugedęs buvo, tai dabar taip malonu, važiuoju ir matau, kiek km pravažiuota, koks max/vid/dabartinis greitis, kiek kilo-kolorijų sudeginau bevažiuodama ir kiek apsisukimų per minutę padaro ratas važiuojant dabartiniu greičiu. Vo koks funkcionalus jis pas mane Juokiasi
Aš šiandien irgi gamtoje buvau, tai taip faina, niekur neskubi, sėdžiu sau ant žolės prie ežero ledus valgau Girtas

kas cia per gynimasApakęs?

Maniškei ryt kažkoks gynimas-paruošiamasisDrovus

bet tai… taip iseina kad tu kaltaUfff nors jei policija neformino, tai greiciausiai duomenis mato tik draudimo kompanijosTaip

dviratis gerai, jei yra tam laiko… bet kai visada visur skubi… masina parankiauNekaltas ble… tas gyvenimo tempas… begi ir begiPavargęs… snd pas uosvius siltnami statem sode… tai taip laikas sustojo atrodo gamtoje besedintGirtas

na 19d gynimas katedrinisLaimingas po jo jau reikes viskas sutvarkyti ir katedrai atiduoti darbaLaimingas ir tada jau laukti gynimo vel tinginiaujantCha cha

Eik tu sau…!!!
Iki kada tinginiausis( čia tipo atostogos gaunasMirkt)???

Vat kad cirkai tai tikrai. Regitroje skaičiau, tai iki šiol dar niekas nieko tiksliai nežino Nekaltas Oficialių nusižengimų neturėjau, t.y. baudų dar neteko mokėt oficialiai Juokiasi Bet vat du eismo įvykiai man už nugaros Nekaltas Nors tokie ten ir įvykiai, nieks nenukentėjo, bei policija net nebuvo atvažiavusi, užpildėm esmo įvykio deklaraciją ir viskas.
1 - Lenkiau VW Passat kai jis tuo metu pasuko man prieš nosį į kairę Juokiasi
2 - Aikštelėje prie darbo važiuodama galu užsikalbėjau telefonu ir įvažiavau į tokį Honda Civic’ą >> http://www.dragtimes.com/images/14218-2008-Honda-Civic.jpg Juokiasi

Net nežinau kokie. Tikriausiai jokių, nors šiaip norėčiau ką nors naudingo nuveikti Nekaltas Tikriausiai reikės pasimokyti šiek tiek Nekaltas O šiaip dabar persėdau ant dviračio, tai nemažai kilometrų jau numyniau per šias dienas Apkabinimas Gerai pramoga

na su tais pazymejimais tai cirkai cia jumsCha cha nusizengimu neturejus jokiu per tuos du metusLaimingas???

kokie savaites planaiŠypsena? man tai jau pabodo tinginiauti Juokiasi