Kaunas atgimsta


Kaunas atgimsta

Gerai

Nu ir kam grazia pana uzdengei? nemegsti merginu 5dieniais? Suprasciau New_era uzsiparino del pavadinimo…

K-Pax | 05-04 15:25 Cia sporto klubas, o ne iki 16. !!! Gerai Cha cha Kietas

mergina puiki Niam niam,tiks i Kauno klubo palaikymo gretas ŠypsenaO Kauno klubui belieka palinketi sekmingo starto,nes jei VMFD Žalgiris laikome nauju klubu,tai lygiai tas pats liecia ir sita kluba,bukim biedni,bet teisingi,ar ne taip K-Pax Nekaltas

K-Pax,su situo sutinku 100 procentu Šypsena Gerai,bet prie ko tada atgimsta KlastaSuprasciau,kad atgimti gali koks Inkaras,neturintis skolu,o ,kad atgaivinti Žalgiri ir FBK Kauna,reikia gana daug lesu investuoti vien uz praeities klaidas.Bet kokiu atveju sekmes Kaunui,laikas ir mums mieste vel tureti gera futbolo komanda,tikekimes po kokiu triju metu rezultatai jau matysis.

idomi k-paxo mintis… Nekaltas Kauno Zalgiriui nepritaikoma?

tikekimes,kad garsins Gerai.Kaunas visada pasižymejo garsiomis futbolo tradicijomis Taip

teip, gaila, kad is Kauno funkcionieriai pavoge Zalgiri, nors visas LT futbolas buvo Kaune, bet jie dirbtinai komanda subure sostineje. Jei kas bandys ironizuot pries tai pasidomekit ta situacija.

atgimsta kauno futbolas. Gerai o formaliai nei fbk nei inkaras negali atgimti, nes kaip juridiniai vienetai jiems kapiec yra. O prie ko cia kauno zalgiris? Nekaltas

ka cia zirmas bande apie Kauno Žalgiris suvelti,turbut ir pats nesuprato,tiesiog kazkokia paranoja matyt Juokiasias paminejau,kad daug pinigu reiketu atgaivinti Vilniaus Žalgiri,jam pyst vistiek Kauno Žalgiris Juokiasi Kvankt?

Formaliai Kauno Žalgiris įsikūrė 1994. Pasveikinkite jį su 18 metų (pilnametyste) ir nesrįskit aiškinti, kad kažkada jis žaidė prieš CSKA, stiprino lietuvišką mentalitetą sovietmečiu ir buvo visos tautos komanda. A ne taip tampaxai, tpfu… - KPaxai?

Ultrinas,skirtingai nei jusu Zalgiris,Kauno Zalgiris naudojasi ir klubo atributika,ir visa kita ir jam kazkodel nereikejo pasivadinti draugija Klastair Ryto klubas nurasydamas skolas keite savo statusa,bet ir ju atributika ir visa kita liko tie patys.O jus matai kovojat su REO ir del pavadinimo ir del stadiono kuris net ne jums deja teko,taip,kad nepalyginami dalykai Šypsenaman net keista,kad zmogus nemato skirtumo tarp futbolo klubo,ir Vilniaus miesto futbolo draugijos,na man kazkaip skirtingai skamba pavadinimai nors tu ka Šypsenair dar bala ji ta pavadinima,bet suprasciau tęstinuma,jei nebutu kitu pretendentu i to klubo pavadinima,bet REO deklaruoja ta pati ka ir jus,va cia pagrindine problema…Ai bet nereikia čia isnaujo tos isdiskutuotos temos,jau kiek cia apie tai gvildenta,mat ji bala,kiekvienas visviena lieka prie savo tiesos,ir pilnai tai suprantu Šypsena

koralai, reo tikrai nedeklaruoja zalgirio testinumo.

Teisiskai Kauno Zalgiris padare ta pati, ka ir Vilniaus Zalgiris. Taigi, nereikia cia lialia apie testinumus, isverstaskuriai.

O ka Kauno Zalgiris padare 1994 m. ?

Zaide LKL ir Europoje Juokiasi

ChaOsas,Zalgiris tada padare ta pati,ka truputi veliau sekmingai atliko ir Rytas Taip

ple, kaip as nemegstu laptopu :confused: Parasiau banguoliui, kad su kalmanovicium kazkas susije buvo. koralai, as neteigiu kitaip. bet apie Ryto ale bankrotus tai visi kalba, apie zalgirio tai nelabai, nors man tai sitos temos kazkaip nelabai aktualios, turiu omenyje nelabai kada teko apie tai diskutuoti ar gincytis.

siaip man px,jei nera pvdinime Z… Špyga