Katinėlio bėda

Katinėlio bėda

Esmė į kažką rudenį įlipo, spėja į pelių gaudymui skirtus lipnius klijus. Kvankt? Buvo kelios pėdos pažeistos, na tepėm tapalu su antibiotiku ir kitas priemones… Sugijo lyg ir, o va priekinė ir liko ten tiesiog kai mėsos gabalas išauges ir neapstiraukai šašu visad kraujuoja. Katinas dėl to sukūdo, nors valgo noriai ir maisto yra visokio. Nuvežė pas vietinius veternarus į parduotuves, sako niek nepadarysi…, migdyk ir naują pasiimk. Kvankt? Mama nesutiko, vis dėlto savas gyvis. Davė kažkokio purškamo birzgalo, bet nuo jo tik blogiau ir kvapas rastis prasidėjo, tai nustojom purkšti… Nuvežė į veteranrijos gydyklą, sako niek padaryti negalim. Arba nenori tiesiog apsiimti. Ale migdykit… Bet gyvis tai savas ir močiutė labai myli. Nežinau Gaila žiūrėti, kai taip kankinasi, o ir namie visur kraujo pripėduota, negali leisti, kad kur liptu ar į kambarį nubėgtų. Gal kas turit idėjų? Kažkada katė buvo pakliuvusi į spąstus ir grįžo su priekine koją sutrumpinta ir ausim pažeista, bet turėjom vadinamo jodoformo, geltoni milteliai, pabarstė sugijo ir gyveno gerai. O va dabar tų miltelių neina gauti pirkti, gal padėtų, o kitokių vaistų negauni nuėjęs į veternarinę parduotuvę. Nekaltas Jei nesugis teks migdyti. Nežinau

Deja… Nebūk savanaudis egojistas ir neleisk gyvuliui kankintis dėl to, kad jums su juo sunku skirtis.

Man reik, kad kas pasakytų ar ar pagydoma ar migdyti? Nes pats gyvis jaučiasi gerai, tik mažiau juda kas suprantama. Ten ta mėsa kaip koks grybas ar karpa atrodo, mažą pagridną teturi iš pėdos… Nupjausi vos ir viskas. Manau geriau koks veternaras nurėštų pridegintų žaizdą ir sugytų pasaugojus jį, bet neapsiema ir nepasako konkrečiai kodėl. Manau geriau pabandyti sugydyti nei išsyk migdyti. O jei nesugyja tada tik migdyti ir viskas. Neleisiu kankintis. Šypsena Bet bėda, kad pačiam tuos vaistus ir reiks suleisti. Cha cha Ir namie žiūrės į mane kaip žudiką.

Bandyk per veterinarus eiti, nuo vieno prie kito. Kazkuris manau vistiek turi padeti. Nera jau tokia mirtina zaizda kad reiketu migdyti gyvuna.

rajonų veterinarai tikrai mažai nutuokia, jei kas kitokio ir visada siūlo migdyti. Galbūt šią foto su aprašu reiktų siųsti miesto veterinarams ar šie apsiimtų gydyti…

Mano manymu cia kazkas nesa i onkologija. padaryt kraujo tyrima ir paimti gabaleli biopsijai. Jei kraujas dar nieko,o sitas piktybinis ir katinas jaunas-nupjaut iki sanario. ismoks varinet ir taip.

Jo GD katina ant kaladės ir patrumpinti koją. Cha cha NA turėjau tokį, tai nelabai kaip atrodo. Reiktų išgelbėti nagus.

Apžiūrėjau tą koją, ten tikrai kaip grybas tas mėsgalis. Patepiau kažkokiu tepalu rusišku. Tėvas siūlo su siūlu užrišti ir nudžius sako. Cha cha Pas veternarus ir ne rajono buvau, buvo į Tauragę nuvežę… Kitur nelabai išeina, gal išeis į Klaipėdą, gal kas ką ten rekomenduoti galėtų?

Su siulu tau galvu geriau apristi. Nusiusk nuotrauka su paklausimu [email protected] Tokie panasus ir uzkreciami buna. Visa beda,kad ner su kuo pasitarti.

kaip katuko koja ?

Nieka gero. Pats ne namie. Tepiau tepalu vienu gautu, bet kraujuoja daugiau ir tiek…

Tu fotke nusiuntei? Ar toliau eksperimentuoji?Tas tepimas tikrai nepades.

Ieskok normaliu veterinaru, kuris issiaiskintu priezasti bei bandytu kazka daryti. Negaliu patiketi kad kazkokios zaizdos neimanoma butu sutvarkyti. Siuntinek foto i visus miestus, Vilniuje nemazai normaliu kliniku, kurios manau tikrai neatsisakytu padeti, gal bent jau kazkokio patarimo rastu sulauksi. Pagailek gyvuno, pats neuzsiimk sundaktarystem.

Taigi parasiau ko klausti as ir pats galiu pasidomet, ale katinas ne mano ir galvos skausmas ne mano. manau,kad tik operacija ir tikriausiai su amputacija jei imanoma, o karvasudziu tepti-nacionalinis paveldas.