Kas yra svarbiausia?
man tai gera kad jus visi pusprociai
Maribelė irgi yra Dimka, gaidys su sijonu.
viespatie, kas tu esi?
JAU MELSKITES
Nagi faktai yra - temos tavo.
Mes lyg ir apie įžeidimus kalbėjom?
Jau rašiau, man 15 metukų.
naminis rašė:
Gal yra norinciu isp.ist lenzbergo bobute?
o kam ja pist?
GiX rašė:
Kur tu čia įžeidinėjimus matai? Pateikiau faktus. Temos nėra jau tokios senos.
tu faktu pateikti atmink negali - nes irodymu visishkai neturi o as nekrisiu i tavo zema lygi beto va as labai protingai paprasiau visu moderatoriu kad istrintu mano visas temas.nes pati kai paskaiciau tai zvengiau kad as tai kazka rasyt galejau bet paprasiau istrinti todel,kad neapsimoka ju kurti nes atsiranda tokiu kaip tu kurie ne savo nuomone i tema pasako bet skylėvojasi .tai yra gresme nauju temu atsiradimuj nes nauji prisiregistrave bangieciai bijot prades ,kazko paklaust pabendrauti nes zinos kad jie ishkart isrurinti ivaireis lazdavojimais bus tokiais kaip tu ir dar keliu is banga.lt.
vat brangusis mano mielas gix tik kazi kiek tau metu nes suauges vyras to nerasytu blia prisimenu shtan gini vyras kaip vyras…tik jauciu ce jau nebeapsilanko…visokiu 15 prisikta forume kurie vaigina enstainasi ir sneka tokiom frazem it jiems 30metu
taip as dariau klaidu ir man tai dzin nes tai mano klaidos nne tavo
Gal yra norinciu isp.ist lenzbergo bobute?
tai smagu kad tave prajuokino kito zmogaus kancios kazkas galbut ir is tavu kanciu zvngia
ce gal visai taip zmonesm nauraliai gaunasi ane?
Net nesiruošiu įžeidinėti , natūraliai čia taip.
GiX rašė:
http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/645206.222-=(2123352032Iki ašarų prisijuokiau
tai ce normalus dalyks…daug kas tuokias is reikalo o ne is meiles.va db po ilgo laiko kai su juo nekalbejau su tuo draugu tai susirasiau per onyte ir krc sake vapse zopa nu tai pz tik uzjaus tokius zmones tokias klaidas darant gerai kad as turiu savo vyra savo laime