Kas yra svarbiausia?

Kas yra svarbiausia?

man tai gera kad jus visi pusprociai Cha cha

Maribelė irgi yra Dimka, gaidys su sijonu.

viespatie, kas tu esi?

JAU MELSKITES

Nagi faktai yra - temos tavo.
Mes lyg ir apie įžeidimus kalbėjom?
Jau rašiau, man 15 metukų.

o kam ja pist?Cha cha

tu faktu pateikti atmink negali - nes irodymu visishkai neturi Cha cha o as nekrisiu i tavo zema lygi Cha cha beto va as labai protingai paprasiau visu moderatoriu kad istrintu mano visas temas.nes pati kai paskaiciau tai zvengiau kad as tai kazka rasyt galejau Juokiasi bet paprasiau istrinti todel,kad neapsimoka ju kurti nes atsiranda tokiu kaip tu kurie ne savo nuomone i tema pasako bet skylėvojasi .tai yra gresme nauju temu atsiradimuj nes nauji prisiregistrave bangieciai bijot prades ,kazko paklaust pabendrauti nes zinos kad jie ishkart isrurinti ivaireis lazdavojimais bus tokiais kaip tu ir dar keliu is banga.lt.
vat brangusis mano mielas Cha cha gix tik kazi kiek tau metu Cha cha nes suauges vyras to nerasytu Cha cha blia prisimenu shtan gini vyras kaip vyras…tik jauciu ce jau nebeapsilanko…visokiu 15 prisikta forume kurie vaigina enstainasi ir sneka tokiom frazem it jiems 30metu Cha cha
taip as dariau klaidu ir man tai dzin Cha cha nes tai mano klaidos nne tavo Cha cha

Gal yra norinciu isp.ist lenzbergo bobute?

tai smagu kad tave prajuokino kito zmogaus kancios Cha cha kazkas galbut ir is tavu kanciu zvngia Cha cha
ce gal visai taip zmonesm nauraliai gaunasi Cha cha ane?Cha cha

Net nesiruošiu įžeidinėti Šypsena, natūraliai čia taip.

tai ce normalus dalyks…daug kas tuokias is reikalo o ne is meiles.va db po ilgo laiko kai su juo nekalbejau su tuo draugu tai susirasiau per onyte ir krc sake vapse zopa Cha cha nu tai pz tik uzjaus tokius zmones tokias klaidas darant Liežuvis gerai kad as turiu savo vyra savo laime Liežuvis

http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/645206.222-=(2123352032

Iki ašarų prisijuokiau Tūsas