Kas yra reikalinga norint įkurti įmonę kuri užsiimtų saugos tarnybos veikla ?

Kas yra reikalinga norint įkurti įmonę kuri užsiimtų saugos tarnybos veikla ?

Prašau padėkit, norėčiau sužinoti kas yra reikalinga norint įkurti saugos tarnybą, ir kur reikėtų ieškoti informacijos apie saugos tarnybų įkūrimą. Iš anksto dėkoju.

Reikalinga pazinoti visus aplinkinius zulikus.Jei neturi tokio info-geriau nepradek.

Kokius tu cia vejus rasai…prie ko cia tie zulikai?

Apsaugos firmos ir visi ju personazai yra siauras uzdaras ratas,kur svetimu neileidzia.Jei nepriklausiai nei ex.zulikam,nei ex.komisaram arba ir tiem ir tiem mesk ta minti.

Tave suvalgys kaip obuoly Mirkt

a tu cia mol galvoji apie tokia, kaip Komanda, Falck ir t.t.? Jei jo, tai stai tau keliatas klausymu: 1. Kuom tu pritrauksi klientus? 2. Ar tu, turintis versla, patiketum ji saugot naujai ir niekam nezinomai firmai? 3. Ar nemanai, kad tikrai pavelavai su savo ideja?

Kazkaip galvoju, kad nepriklausomybes laiku reketininkai, vyshybalos, torpedos ir kiti saunuoliai netrukus legalizavosi i oficialius stogus: saugos tarnybas. Tai nera labai blogai jei toks verslas tikrai padeda apsiginti nuo vis dar valkataujanciu berniuku ir siulanciu savo apsauga. Bet nuo eiliniu chuliganu ir vagiu greiciausiai jie negina… Man visuomet budavo baisu pagalvoti, kad negana mokesciu, sodros, higienos instituciju ir t.t. turi dar laviruoti tarp visokiu reketininku. Butu idomu, kad kas pasidalintu patirtimi kaip budavo anksciau ir kaip yra dabar.

Tie berniukai seniai nebevalkatauja ir tokiais sudniekiais neuzsiima.Dabar arba jie idiot na krupnuju,arba sedi kokioj nors kanceliarijoj,arba oficialiai daro bizni,kad ir saugos tarnybos sferoje.Nebent kokiam turgelyje koks uzsilikes reketnikas is bobutes siemkom ima.

Ka Jus cia visi snekat per nesamones! Isiskaitykit i klausima, zmogus klause ko jam reikia kad galetu ikurti firma o ne sapaliojimu apie banditus, chuliganus ir ar jam pasiseks ar ne. Jeigu jis nori ikurti firma reiskia yra apgalvojes viska ir geriau zino uz jus tai nesnekekit pievu!!! PiktasMan atrodo reikia but 5 metus pradirbus teisesaugus strukturoje. Sekmes !!!

Turejau kalbos su paprastos apsaugos firmos savininku (jie paprasciausiai saugo tam tikras patalpas ir montuoja signalizacijas) tai jis turi keleta zmoniu, pats anksciau yra dirbes kriminalineje policijoje ir turi licenzija. Daugiau nieko papasakot negaliu, kai kalbejom tuo nesidomejau.