Kas ten grojo? Neatpažintos dainos čia. II dalis.

sweiki, gal kas zinote kokia cia daina??

http://www.youtube.com/watch?v=qq2odI1bdh4&eurl=

buciau dekingas, aciu Šypsena

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=check_download&ufid=9BFF9
3981B73AA36&key=3bc94344fed432b408d5af52ab1cc80d5601c410

gal zinot kokia cia daina?

Enya - Adiemus
video, tai toks biški ApakęsGerai

gal jau buvo toks klausimas, bet tyngiu ieskot…taj va, kokia ten daina kur reklamuoja jempo nosinaites, kur zodziai kazkokie tokie"I feel like can be strong" ar kazkas panasaus…Ten kur tokios mergaites mazos mokykloj…nu zodziu Šypsena gal kas suprasit ko noriu Šypsena
aciu

Tu tyngi ieškot, o aš tyngiu sakyt Nekaltas

Gal kas zinot tokia sena daina kur dainuoja mazdaug taip (lietuviskai)

"Padovanok pavasari, pasauli visa man dalini, jei neturi tai isgalvok pavasari … "

Cia lietuviska grupe, manyciau is senesniu ir tikriausiai is tu, kur tik kokias dvi dainas ir isleido Šypsena Merginos dainuoja Šypsena Tai jei zinot, bent jau tikslu grupes pavadinima arba dainos parasykit Šypsena aciu is anksto Šypsena

Kokia ten G&G Sindikato daina filme “ZERO” ??? Šypsena

Kokia daina groja per ‘daktaro hauso’(tv3) reklama?

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=check_download&ufid=9BFF9

3981B73AA36&key=3bc94344fed432b408d5af52ab1cc80d5601c410
pasikartosiu… gal zinot kokia cia daina?

"ir po 100 dienu tavo veida menu…" kas cia?

ten kur Madonna klipe su raudona suknele ir juodais plaukais voliojas? sena ten daina, tokia ispaniska mazdaug.

Madonna - La Isla Bonita

tai prireiks maziau laiko parasyt negu man surast Šypsena

gal kas zinot kas cia per daina, kurios priedainio zodziai tokie:“nesistebek, akd asarele skaidri kaip kristolo rasa, jei iskart as pamilau karstai tave…” ir toliau nezinau…belekokia faina daina… Cia is tu senesniu. Zinau kad kazkada kai buvau maza pirkom su teciu turguj “baliaus” kasete ir ten paciam gale buvo sita daina, o ta kasete su broku ir ne visa ta daina…o melodija jos faina…noreciau ja ismokt grot ir siaip visa isgirst…taip akd labai prasau padekit surast kas cia per dainaNustebęs

buvo tokia reklama (gal ir tebėra, nebeužmatau jos), kur skamba kažkas tokio “sutikite naujus metus su grupe, kuri yra dainavusi net su U2”, na ir ten skamba ta daina, gal kas galėtų pasakyti, kaip vadinasi ta daina? iš anksto dėkui Taurė

I still haven’t found what I’m looking for Šypsena
Seip U2 atlieka sia daina, o kas sudainavo, kur skamba reklamoj, tai nznau…
na turiu kazka panasaus, kas reklamoj groja…Nekaltas

ziuriu jau kai as uzklausiu tai nieks nesugeba atsakyt Cha cha:d
matyt per daug noriu Cha cha

Kokia ten daina?Reklamavo per tv.Ten dvi mergaites ,susikibusios,nuejo iki klases suolo su gelem.Viena pravirko ir dave "TEMPO" nosinaites.Dainuoja lyg :"I feel it could be strong,i feel it coild be strong".Parasykite ,kokia tai daina ir koks atlikejas.Aciu!

nu gi Heartbeat-Strong, jau kiek kartų aptarta ši daina Pavargęs

ale, kad jūs ir tingit paieškot Ne
visai sugedę žmonės

lordi hard rock aleliujah