Kas ten grojo? Neatpažintos dainos čia. II dalis.

zmones pasakykit kaip vadinasi neaktiniu personu daina zodziai mazdaug "ji danguj as po ja… vakare …" gal uzteks? manau tikrai zinot

zmones pasakykit kaip vadinasi neaktiniu personu daina zodziai mazdaug "ji danguj as po ja… vakare …" gal uzteks? manau tikrai zinot

Jei gerai prisimenu,tai NP-Apie Zvaigzde

negi nezino niekas?

Em. galit pasakyt šių dainų atlikėjus ir dainas:

Kažkas panašaus :

1. Last christmas, i give you my heart

This year…
    I give you…

2. Snow is falling, all around me,
    Children playing, having fun.
    It’s the season
    Love is understanding, merry christmas everyone.

Dėkui Laimingas

1 tai zinau, wham - last christmass… Stai cia —> http://rapidshare.com/files/8592221/201-wham-last_christmas.mp3.html
O jei nori daugiau kalediniu dainu susirask mane skype: Povilas1337

kokios dainos ištraukos grojamos per MTV pertraukėlių metu, kai klipas su kažkokiais paveikslais, nespalvotas?Šypsena

hey zmones kokia daina groja "Coca Cola - soundwave" reklamoje?

Shakin’ Stevens - Merry Christmas Everyone Šypsena

is kur gaut kaseko remixa? kita versija ten su beny benasi atrodo groja

per filma Happy Feet kazkur ties viduriu kaip tas pingvinas tipo dainuoja (istikro dainuoja kitas pasislepes jam uz nugaros) daina pingvinei, meksikietisko stiliaus. Kas atlikejas ir kaip vadinas daina?

kas dainuoja prancuzika daina “Je t’aime” arba “je t’aime moi non plus”…?
ir kas dainuoja tas senas lietuviu estrados dainas kaip “Garvezys”, “senieji vilniaus stogai”, kt.? ir is kur gaut?

“Senieji Vilniaus stogai” atlieka E. Sipavičius, o gauti gali per emule Šypsena

Jane Birkin & Serge Gainsbourg - Je T’aime Moi Non Plus

per sia melodija katik sokos Gandiumianas per sokiu desimtuka. soko samba. lb prasau pasakykit man kieno si melodija. Cha cha

nu jo, bet cia tai tik remixas kazkoks, o turetu buti kazkokia neremixas, kur normali… man tos normalios reikia…

“snow is falling, all around me, childrens playing, having fun”… kaip vadinas? Drovus

Shakin’ Stevens - Merry Christmas Everyone

dekui Apkabinimas Drovus

Hario Poterio pagrindine melodija(tokia paslaptinga) manau visi esate girdeje.Gal numanote is kur ja butu galima gauti? Liūdnas buciau labai dekinga Bučkis Šypsena