Kas ten grojo? Neatpažintos dainos čia. II dalis.

Tai tikrai rusų grupė Chameleon, o daina “12-58-00”. gal nerandi nieko, nes grupės pavadinimą rašai ne rusiškom, o lotyniškom raidem Šypsena

am tai gal td galima rusiskom parasyti bo man vstk nk neranda ;(

gal Alabama- Hey baby ? Skaitau

o as irgi turiu klausima- gal zinot kas ten per “the roof is on fire” dainos versija groja per lnk “vandenyno mokykla” reklama? tokia patiuninguota , funny skamba, su kazkokiais a la puciamaisiais ApsvaigęsValioTūsas

peržiūrėjau ankstesnius post’us, kažkaip net nustebau - tokios gražios dainos nebuvo paklausta Šypsena
tai va, klausiu: kokia daina groja per Knorr sriubyčių reklamą?

sveiki,gal kas zino kokia daina dainavo per atranka i finala savaites zivile,man rodos nedos,bet gal as klystu,gal zino kas?NekaltasDrovus:]]

siaip tai ne 125800, o 128500 Šypsena

[quote]
Hexagon rašė:

[quote]
dijanka rašė:

Nu, sorry Šypsena

kas dainuoja sia daina- because you are part of my soul.tokia leta ir panele ja dainuoja…

La, gal kas žinot tokia sena dainuška, žodžiai maždaug-vardina savaitės dienas, o kai prieina penktadienį, sako “it’s Friday-I’m in love”. [geriau rašykit pm].

The Cure - Friday i’m in love Šypsena

Lb ačiū Gėlė jeigu dar netyčia ją turi ir galėtum atsiųst tai išvis pasaka būtų Girtas

su prasymu Šypsena , zn is dainos tik 2 zodzius ir tai del vieno abejoju. Jie: lets party, zdz dainuojama paaaareei. Isdainuot mokeciau, o aprasyt ne. Istesiama A. Kazka paskutiniu metu Mikutavicius su kazkuo dainavo.
buciau dekingas jei kas nors is tu 2 zodeliu atgamint galetu Mirkt

gal zinot ankciau buvo tokia merild kavos reklama kur moteris sedi prie lango,veliau ten kazkas supasi ir pan. tai gal kas zino kokia ten daina? ji rami ir dainuoja moteris Mirkt

sweikuciai!Be be benu dainuoja bernas arba bernai…kazkas panasaus i tell me you love me…why dont you…tempas widutinis…daznai groja per rc ar m-1Šypsena

oj sorry,dar noreciau wiena uzklaustiDrovusnu mergickos dainuoja i am perfect,i am perfect

paskutiniame DANGAUS finale, kuri laimejo Adelija jinai dainavo kazkokios tai vokishkos dainos "koveri".
Kas mate, supras.
as tik pamenu, kad originale dainuoja mergina

[quote] Gal kas žinot kokia ten daina grojo per "džo bleko viešnagė" reklamą per tv3? ;DD~

sweiki,gal zinot kas per daina groja per tv kaip rodo bjauruji anciuka kazkokia leta,senoka,bet neblogaNiam niam

Kartais ne Enrique Iglesias - Si Tu Tevas?NekaltasCha cha

Gerai, o dbr ir man reik kokio genijaus, kuris žinos, ko aš noriu, nes išaiškint kažin ar mokėsiuNekaltasCha cha Tai vat, esu girdėjus tą gabaliuką atliekantį SBS vokalistą, kuomet isai dainavo su Fata Morgana ir neseniai girdėjau (Manau girdėjusiJuokiasi) reklamoje dėl Ozzy Ozbourne atvykimo in sostinė.Ten mažai girdėjos reklamoj, bet žodžiai buvo kažkas su Dream On, sakyčiau baladė mažu ar kas, tikrai ne trankus kūrinysŠypsenaPavadinimo nežinau, ieškant su žodžiais Dream On, tai suranda normaliausiu atveju Aerosmith’us, bet ten ne tai, ko man reik…Nežinau Nelb tikiuos, bet je atsirado kas nors, kas žino, būčiau labai dėkingaApkabinimas