Kas ten grojo? Neatpažintos dainos čia. II dalis.

dekui, radau Šypsena siunciu visa ta albumaŠypsena

Gal kas zino tokie house daina kur zodziai kartojasi “dirty disco dirty day” Nekaltas mazdaug tokie…

Ir juos labai ilgai kartoja… veliau dar “day day day” kelis kart is eiles Nekaltas

Cia per ZIP fm ishgirsta kelis kartus, bet ne namie td neishejo suzinot kas atlieka Šypsena

sveiki, gal kas nors zinotu kas atlieka ir kas tai per daina? ja leisavo per radijas mazdaug 2000m. ir zodziai buvo

tata tataa would you be my girl

would you would you be my girl

Gal kas žinot kokia lietuviška daina groja Dangaus reklamos metu. galvojau,kad iš Ugnies medžioklės su varovais,bet šiandien perklausiau viską,tai lyg ir ne Nežinau bet ten kažkas panašaus. dainuoja toks pusiau choras lyg ir,žodžių tiksliai niekaip neišgirstu,bet lyg ir dainuoja ‘…mes šiandien geriausi…’ bet įtariu,kad žodžiai visai ne tokie. bet gal kas žinot kokia ten daina?

Šiandien “Grožio peilio” pabaigoj grojo Tori Amos - A Sorta Fairytale. Profilaktiškai parašiau, kad nereikėtų klaust Cha cha

tikriausiai visi pamenat praejusiu metu KIZ. Norejau paklaust is kokios dainos buvo perdirbtas Vilijos “Kvailys”?
Aciu Labas

Sweet - Ballroom blitz

o tiksliau ten merga dainuoja…na perdainuoja jo daina …
Alison Krauss

o neitu rasti? Drovus

o neitu rasti? Drovus

vis dar nieks nezino?

kas šitam nuostabiam filmute groja pačioje pradžioje? Cha cha man i prvt jei nusunku atlikeja arba kurinuka i pasta juliukasmČgmail.com aciu jei kam pavyks Šypsena

gal galit pasakyt kokia daina groje gale ,butterfly effect" reklamos. va nuoroda, jei kas zino, dekinga busiu Mirkt http://www.youtube.com/watch?v=bkO21FoT9ZI

“Staind - It’s Been Awhile”

hmm gal kuris ar kuri zn ta sena gera rusiskai daina kur priedaini dainuoja 1285 i 00 nu kazkas pan tik zodziais Cha cha helppp!!!

kartais ne grupe chameleon?

hmm man sita tema nelabai ka ir teranda Cha cha gal dar kas kokiu minciu? Šypsena

gal kas zino kaip vadinas xxl daina kur dainavo:"…as turejau suni reksa, jis suvalge mano keksa…"Flirtas

na būtinai paieškosiu Laimingas

Gal kas nors turit soundtrackus ,Migruojantys paksciai 2. Imperatoriaus kelione" ir ,Atostogos" filmu ar bent zinot kur galima butu parsisiust?

Buciau labai dekinga, nes ilgai ieskau.