Kas ten grojo? Neatpažintos dainos čia. II dalis.

Karts nuo karto įsijungiu MTV. Kartą užtikau tokią dainą. Klipas: vyrukai dainuoja kažkokioj salėj/angare. Priešais juos sėdi surišta mergina. Žodžiai “smashing down the mirrors” ar panašiai. Kaip supratau, tai estų kūrinys, nes viršuj buvo ta “Made in EE” nesąmonė. Jei kas atpažino, būtų lb malonu sužinot pavadinimąMirkt

Tanel Padar and the Sun - Hopelessness You

Labu. Labas Tikiuos, jog kas nors man galės padėt, bo teta google bei DC++ man nepadeda. Žliumbia Yra tokia daina, kurią atlieka vyras, jo balsas pakankamai žymaus daininko, vyresnio amžiaus, bei kartos, tačiau niekaip negaliu prisiminti/atpažinti jo. Tikrai ne Frank Sinatra, lyg ir ne Tom Jones, nors man kažkodėl noris sakyt, jog tai jis. Tai va, ši daina prasideda taip, kad tas dainininkas tiesiog ramiai pradeda dainuot: “I sold my soul to the devil, but devil came back to more…” Šis sakinys gan dažnai kartojamas dainoj. Galbūt kas atpažįstat ir galėtumėt kaip nors padėt? Prošauuuu… DrovusNežinau

P. S. Šią dainą dažnai sukdavo Europoj I a. L’ Occitane parduotuvėj gruodžio mėn.

sveiki, sendien per Daktara Housa rode anonsa, berods Stiklo namai, ar kazkas su stiklu. Ir ten grojo kaip orkestras, ir muzika vis greitejo ir stiprejo . Panasu kad ten grojo daug styginiu ir musamieji Mirkt dekui…

Kieno gabalas skamba per sios savaites ‘Myli-nemyli’ anonsa?

Kas per dainelė groja "Pašėlusių kojočių" reklamoj? Per tv3 regis.

Hm, mačiau tą anonsą, bet dabar nepamenu gerai. Bet man lyg buvo panašu į filmo "Requiem For A Dream" temą, nors šiaip keista būtų, jei naudotų kito filmo muziką anonsui. Visgi, gali pabandyt pasiieškot "Clint Mansell - Requiem For A Dream", gal tai šita.

Gal kas nors turi gerai zinoma daina “vivo per lei” bet ne vilijos ir mino atliekama, o tikra versija ?
Labai prasau atsiuskit man…mano skype :jurcike15
Is anksto dekojuLaimingasDrovus

Jei neklystu Destiny’s Child - Survivor

Dekui labai. sita daina Šypsena

Gal kas matėt per lnk,ten aceit klausia "ar žinai kaip kuriami filmai?" (ar kažkas pan.),ir paleidžia dainą,ir paskui ten kaip tą reklamą rodo ir rašo skaičius 5%,10%,15%,100% ir t.t. ir kai parašo tuos skaičius,tas vaikinas (kuris repuoja ar kažkas pan.) taip pat juos sako. Na tikiuosi kas nors suprato ką turėjau omeny,ir parašys dainos pavadinimą ;]

Gal kas žino kas atlieka seną lietvišką estrados šlagerį tekstu:
"Vakare aš tavo balsą girdžiu,
Danguje tarp jūros žvaigždžių,
Ateik pas mane, tai visai nebaisu,
Būsim kartu tarp jūros žvaigždžių…"

Labai reikėtų… Užsispyręs??????Žliumbia

Nu jau… Estrados šlageris, mat. Gėda. Tai geriausios Lietuvos šokių muzikos grupės Junior daina "Meilė jūroje".

tikriausiai žiūrit tv ir, kai rodo NBA reklamą, tai, manau, teko išgirsti dainą. Tai jūs man parašykit jos pavadinimą, o po to jau aš pats parsisiųsiu Šypsena

Gerai,viskas,nebegaliu!Kuo toliau,tuo dažniau matau reklamą per TV3,reklamuoja sekmadienio filmą ‘Didieji lūkesčiai’. Labai graži melodija,skamba gitaros,atrodo lyg kažkur girdėta,bet negaliu atgamint. Taigi,prašau jūsų pagalbos…Užsispyręs

Ačiū jums labai!!
Na, tikrai gėda, bet na, žiauriai užkrito…

Kokia ten daina kur groja pabaigoj kai reklamuoja radiocentro apdowanojimus?

Viena peidza atgal atsiversk Mirkt

Taip ;] jau žinau.

jei kam reikia

[quote] Forst Minor - Remember the name [/quote]

Pati atsisiųst nenori? Andrea boceli - vivo per lei