Kas ten grojo? Neatpažintos dainos čia. II dalis.

o gal kas zino nu per Kung Pow grojo ta daina kazkaip panasiai can’t touch this… ir dar per ta pati filma veliau grojokur tipo pries ta vieta kur mokytojas, merga ir suo mire… Nu neaskai parasiau bet jaj kas suprasit pasakykit tas dainas

pašykit kad dainuoja tą dainą kur kaip reklamuoja filmą "Nepriklausomybės diena" žinau kad ten dainuoja Enigma, bet gal galit parsakyt pavadinimą ??

Ne enigmaNe

Era - amenoTaip

Era - Ameno

DEEP FOREST - Sweet Lullaby (Justin C aka Virus J & Justin Xara Remix)

O gal kas zinot, kokia daina du kartus atliko Tadas per “Myli Nemyli”? Mirkt Dainuoja kazka panasaus i: “Tu pakviesk mane, i siltus namus…” Cha cha

Biju pameluot, nes pats to anonso nemaciau tik girdejau kai tewas kitam kambary telika ziurejo, tai girdejau, kad kazka per tw3 anonsawoNekaltas
Tai bandau speti gal Destiny`s child - surviorNekaltas

http://www.youtube.com/watch?v=bOA3Coc_OeY kokia daina cia groja , gal kas zino ? dekui labai jei galit privacia zinute dekui Apkabinimas http://www.youtube.com/watch?v=bOA3Coc_OeY

obuolys dainuoja ja. pavadinimas su vaza liktais susijes

sveiki! gal galite padeti?! Šypsena ieskau dainos kuri kroja per nomeda. Pradzioje ir pabaigoje laidosŠypsena niekaip nerandu tos dainos pavadinimo, o taip ilgai ieskauŠypsena

obuolys - tamsus langas. tnx Mirkt

3-4 puslapius atgal perversk - buvo parašyta ir, man rods, net paryškinta.

Redaguota: ai ne, visgi neparyškinta. 1375 ir 1376 žinutės šitoj temoj.

visai nesigaudau klasikoj, taciau noriu pasiklausyti… gal kas gali patart kokiu vezanciu klasikos gabalu? Šypsena jausmingu ir nenuobodziu Taip

jau bent garsiausius pabandyk-Haidnas, Bethovenas, Vivaldis…
Vivaldžio “Audra” pavyzdžiuj…
arba iš lietuviškų, Čiurlionio “Jūra”…
taigi paklausyk ir žinosi ar TAU jie jausmingi ir nenuobodūs Laimingas

mane “veza” Ravelis “Bolero” Gerai
ir Edvardo Grigo “Kalnu karaliaus oloje” Gerai

nežinau ar per tą, bet per kažkokią reklamą girdėjau Fort Minor ir Mike Shinoda Remember The Name Myliu

o db gal kas žino:
Nokia reklama, sėdi dvi merginos ant galinės sėdynės mašinos ir klauso muziką, po to dar kalba telepuonu ir tada vėl klauso, jos ten linksmos ir daug juokiasi…bet esmė yra daina, kuri groja tam veiksmui vykstant FlirtasDrovusPaplepėkim

gal kas zinot kas ir kokia daina atlieka per lnk kai reklamuoja penktadienio filmus ten kur procentais 20% malonumo 50% skausmo ir t.t. Laimingas

man ir šita faina su procentais, googlej lb greit radau Šypsena
Fort Minor - Remember the Name Šypsena

Ne, ten Nelly Furtado - All good things come to an end Mirkt