Kas tavo meilužis?:))

Labas! Vakar pamaciau, kad go3 reklamuoja nauja savo seriala – atrodo lietuviska „sex and the city” versija :smiley: faina, kad pagaliau kazka tokio turesim ir mes – Naujas, apnuoginantis ir provokuojantis serialas „Meilužės“ – jau nuo vasario 13 d. tik per Go3 - YouTube

„sex and the city” buvo mano mylimiausias serialas!

4 Patinka

O, geras. Ir siaip, kai pasiklausai aplink, tai lietuves ne ka prasciau gyvena, prasisukusios normaliai . Nesibgiai santykiai su vienu, jau mezga kazka su kitu :slightly_smiling_face:

haha jooo, ir ne tik tarp zvaigzdziu sitas reikalas pastebimas, o grynai ir tarp artimu draugiu :smiley: vien maniskes kiek istoriju turi…

Tikiuosi nuogybiu bus? :smiley:

Sex and the city yra absoliučiai tai, ką reikia žiūrėt ir žiūrėt vienai, su bernu, su vyru, su draugėm… :sunglasses: :smirk:

O jei ir lietuviai sukūrė panašaus lygio serialą - tai tik aplodismentai. Šiaip įdomu, šitą pasižiūrėsiu.

Haha, TAAAIP :smiley:

Vis nostalgiškai pažiūriu sex ant the city. Tai tikiuosi nenuvils šitas :smiley: Čia tik per go3 rodys?

Idomu kada per TV paleis, reiks pirkt GO3 dabar specialiai… Gal kas pasidalins savo paskyra? :smiley:

1 Patinka

Hmm, bet kazin nerodys per tv3 play? Nes reiktu tada nusipirkti go3 prenumerata. Nors senokai jau zadejau nusipirkt, ir kitus filmus galesim paziuret :stuck_out_tongue:

O kiek kainuoja, ar apsimoka? Turite kas nors? Yra ten gerų filmų? :smiley:

1 Patinka

Blemba turiu prenumerata jau nemazai laiko, tai siaip labai apsimoka. ne tik gan naujus filmus ikelia, bet va yra ir serialu, daug realybes sou, tai kol kas esu patenkinta. viena estu sou neseniai kreizi ziurejau, “pajurio vila”, tai negalejau patiket, kad kazkas panasaus gali but :smiley: o dabar tu “meiluziu” laukiu, siulau pasibandyt!

nebus cia tiesiog pigi minetu serialu kopija? Kaip visada lietuviai megsta kazkaip nekokybiskai padaryt…

Aš turiu. Tai realiai tą planą išnaudoju. Vis kitoks turinys mūsų reikalumui patenkinti :))

Žiūrėjo jau kas nors? :smiley: