kas prakeike tanka?

kas prakeike tanka?

prisipazinkit

Newasnme Flirtas

nieko nesupratau Cha cha

Tai gal tiesiog nesiseka su komandom. Nors kažkaip visgi mažoka fragų, tik 5 per 32 žaidimus Šypsena Ir tai vienoj kovoj buvo 2, o kitose 3 po 1. Tai 28 kovos sausos… Bet žiūrėk, su Su-18 dar prastesnis rezultatas, dar yra kur tobulėt Cha cha

Beje, kas nesupranta, tai čia yra World of Tanks vieno žaidėjo tanko statistika. Žaidimo tema [biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/739984.201-=(1458162819](http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/739984.201-=(1458162819)

dabar jau 36 - 7. nu krc. subalansuotas zaidimas, kai pastoviai tenka zaist pries is-4 ir tigerius. armor penetration sviediniu, net nededu, nes net ir vidutiniu tanku nepramusu. pas kuriuos sarvai 80mm, o mano patranka ~106mm sarvus pramusa Kvankt?siandienos santykis 10 kovu 1 pergale. vualia Valio

Tai sakai su fugasais tik žaidi? Nereikia taip. Dėk tuos armor geriau. Na, kai kada yra šansas pramušt, bandyk taikytis į šoną, iš galo ar bent į vikšrus. Aišku nekalbu apie IS-4. Pakentėk iki sekančio pabūklo. Turėtų būti geriau. Bandyk kol kas tik šnipus medžiot.

gal velnias?

UncleIstvan tu pasinagrinek tanku rentgena. tp. kur pas juos amunicija kur bakai kur storiausi sarvai kur ploniausi ir pamatysi kaip pramusimas pageres Šypsena o ir fragu padauges

buvau .eu serve iki stugo daejes, tik jo nenupirkau ir perejau i .ru. tia uz destroyerisu kaip ir moku zaist. nelakstau vidury mapo ir neapsimetu vidutiniu ar sunkiu tnaku. sedziu krumuose ir saudau ka is toli. WRATH. dazniausiai vien fugasus uztaisineju, nes matatu kaip atvaziuoja sunkieji tankai (3 bruksneliai), lengvuju tanku isvis ten jau beveik neber.o jei atvaziuoja T-44 tai irgi nepramusa kazkodel sarvu. taikaus ir i gala, ir i sonus. o kur ta rentgena pasinagrinet? ;D buvau kazkada is’a ar ka sudegines Nekaltasdar daznas dalykas paskutiniu momentu yra rikoshetas.

su fugasais shaudai i rimtus tankus ir dar stebiesi, kodel nepramusha? Cha cha

hexagonai hexagonai. i isus saudziau su fugasais, nes pastoviai juos matydavau is priekio. o pas juos sarvai budavo 110+, o sviediniu pramusimas 106mm. taigi ten ir maza tikimube butu, kad pramustu. tai jau geriau pabandysiu fugasu saut ir kanors suzeist ar dar ka nei nepadaryt nieko. dabar nusipirkau geriausia StugIII pabukla, kur pramusimas ~128 berods. tai dabar jau kitas reikalas. nors dar ir netiap sekas kaip noretus, nes tik 360hp ir greit uzownina, bet bent jau pats pradejau kazka pramusinet, zudyt KV ir T-34 ir t.t. Valiodabar laukiu JagPZIV, kad turet 600hp, gal netaip greit uzmus Cha cha

ai dar tigerVIA, ar koki ten buvau nukepes, tai irgi laimes atnese, po tokio ilgo totalaus failo Cha cha

Na pradzia man irgi buvo sunkoka, bet daba jau gan normaliai. Nors kartais ir nervai nelaiko kai nusauni kokius 5, o tavo tymas sugeba ant tiek gryba supjaut kad vistiek pralosi Nekaltas Dabar dazniau losiu su hebra, tai 3sia jau normaliau mes trys kokius 10 fragu padarom, tada jau pergale beveik garantuota Šypsena Dazniausia imam viena artileriny, kad zinotume, jog tikrai mus pridengs ir pora sunkiu tanku ir pirmyn Mirkt

Uncle-aha, su JPZIV jau siek tiek paprasciau bus, bet ir dazniau pataikysi su top tier’ais zaist. Dar vis karts nuo kart pasijungiu su STUG’u (taip kokia viena dvi kovas per diena), tai pasaka, pries kokius silpnus tankus zaist duoda Šypsena Su premiumu (eu) ir first fight doubled xp neretai ir po 1500 xp paimu, kada su Jpz vidutiniskai 500-700… Todel uzknisa labai, kad iki Pantherio reikia 65k xp surinkt, ypac kai as i diena vos po kelis kartus suzaidziu… Cha cha

Nutle> apie kokius tu sipnus kalbi? kad stipriausias butu koks KV3, tai buna gal 1 is 10 kovu. o ir ta KV nera lengva nusolint. atimineji tarkim mzdg po 20%, o tas 1 suviu tave nukepa. silpni kolkas sviediniai tas destroyerius :confused: net hummeliu negaliu oneshotint Cha cha

didysiZZ>> jei zaidi .ru tai paimkit ir mane ;D