Kas per nesamone su tais FTP serveriais?

Kas per nesamone su tais FTP serveriais?

Kazkokia nesamone darosi su FTP serveriais.Atrodo prisijungi, pradedi koki filma pompuoti, parpompuoja kokiu 30 proc ir taip ups netycia pakimba, bandai per nauja jungtis o tada jau tipo perdaug useriu tam serveryje.(cia su Digital KTU serveriu). Ir ka tada turi ta nebaigta siust filma istrint.Kazkokia nesamone!!! Gal kas zinot kokiu normaliu servu?Kur negaidina zmoniu ir negadina ju nervu?..

gali netrint, o daryt po to resume, kai vel galesi pompuot, ir nieks cia nekaltas. Kreipkis i servo adminus, o mes cia niekuo nepadesim.

Aš naudojuosi dokedos interneto paslaugomis, tai galiu naudotis jos FTP, kitų tiekėjų FTP nagaliu naudotis, nebent galima prisijungti prie kokio atviro FTP, iš kurio filmą siūsiuos kokią pusę dienos, o iš savo tiekėjo parsisiunčiu per 2 - 3 minutes. Taip kad pasidomėk ką siūlo tavo interneto tiekėjas.

Su FlashFxp sustatau failus į eilę (queue) ir duodu komandą tranfere queue. Nustatau file exists rules - resume jeigu mano failas mažesnis. Dar nustatau, kad kartotų pasijungimą daug kartų.

Siaip pas mane Mikrovisata yra interneto tiekejas.Gal kas zino jos kokiu servu?

hm…siaip atrodo kad is ineto tiekejo ftp turetu greit siust, bet vat mano brolis turi tokios kabelines KTV GIVA ineta (cia Naujojoj Vilnioj Cha cha), planas 128kbps, na bet siuncia ir is ineto ir is tos ju FTP vienodu greiciu 15KB mazdaug, keistai kazkaip, o gal taip ir turi buti?

Taip buna, kai FTP nera vidinis, o padarytas prisijungimas kaip prie internetinio ( t.y. su isoriniu ip).

digital.ktu ir man buna luzta,bet pasidares autoresume su SmartFTP ir jokiu problemu,greitis 150kb\sec-1.5mb\sec,o kad luzta ne vien tik ktu kaltas,velnias zino kokias kelias iki to ktu daeina tavo signalas,man kai ftp luzta pirma savo tiekeja kaltinu tik po to visus kitus,ir dazniausia bunu teisus.I digital bandyk daznai jungtis,ten greitis geras todel daznai keiciasi useriai ir pataikysi i tuos 50 ar kiek isrinktuju.

Cia jau kazkokie nesveiki apribojimai vietiniam tinkle uzdeti,tegu kelia triuksma ne uz toki greiti moka,jei sutartim tiketi.

na vietinio tinklo kaip ir nera, nes is musu namo tik mano brolis prisijunges per GIVA, o ir aplink irgi nera su GIVA, yra kiti tiekejai… Siaip tai 128kbps/8 mazdaug apie 15KB gaunas, tai gal greiciau ir neimanoma? Bet keista, nes pas visus is vietinio ftp labai greit pumpuoja… Gal kaip kazkas sake priejimas kazkoks isorinis prie to FTP Nekaltas O kelti triuksma nera prasmes, jokios reakcijos, telefonas visad isjungtas, inetas dingineja kiekviena diena… As tai asmeniskai ju nesirinkciau, taigi cia mano broliuks turi galvot ka veikt su jais Šypsena… bet pas kita tiekeja irgi kiek girdejau ne ka geriau… Tiek to, as nieko siust ir nenoriu, tik siaip smalsu

Mano tiekejas oficialiai duoda man 96 Kbps o realiai is to pacio digital.ktu eina 150 kbps-1.5mbps.Vienintelis variantas kad jis sedi kazkelintam potinkly uz keliu hub`u,siaip tai vietinis ftp turi tikri zymiai greiciau suktis,bet kadangi firmai kaip suprantu px ir rinktis nera is teks kenteti

sha sha sha sha sha sha sha Juokiasi