man tai patinka ir teatras ir kinas, o kai reikia rinktis, tai priklauso nuo nuotaikos… chia kaip pvz. su maistu… kas skaniau shokoladas ar ledai??? kartais jau atsibosta teatras ir norisi eit i kina, ir atvirkshchiai…
Ir tas ir tas gerai. Tik nesuprantu, kodėl bilietai į kiną tokie bezbožnai brangūs? Na gerai, kėdės ten visokios, vibracijos, bet per brangu. O teatre net ir stovint gerą vaidinimą smagu pažiūrėt.
Be abejo teatras… Aini, aini vis y ta paty spektakli, o jis vis kitox… Fantastika. Tegyvuoja teatras per amzius!
Vat čia ir atsiskleidžia komercija Eidamas į kina moki didelius pinigus (ypač jei nori "prabangiai" praleisti vakarą "Vingio" ložėje) - o rezultatas: matai vaizdus, kurie nufilmuoti prieš metus, nušlifuoti, nugludinti ir todėl… nebegyvi. Tiesiog sukama ir sukama ta pati juosta, už ją byra pinigėliai į "kino žvaigždžių" sąskaitas, o jie tuo metu kur nors uliavoja
Už spektaklį moki tiek pat ar net mažiau, o kokybė nelyginant vertesnė: aktoriai kaskart vysto veiksmą iš naujo, yra vienoje laiko plotmėje su žiūrovais.
Teikiantys prioritetą kinui dažnai pareiškia, kad "nesupranta teatro", ten "nesąmones vaidina" ir pan. Bet juk ir filmai toli gražu ne visi patinka. Nemanau, kad kas nors žavėtusi viskuo nuo verksmingų melodramų iki tirštų bajavykų. Taip pat ir su kinu. Reikia mokėti atsirinkti. Manau, geriausias variantas būtų derinimas.
kino rezisura savo pagrindu sturi teatre. ir sie dalykai linke persipinti. kinas dabar labiau atitinka gyvenimo tempa ir stiliu tik neverta aukoti filmu ziurint juos per TV ar DVD. Kuriant filmus, "apskaiciuojamas" poveikis ziurovui dideliame ekrane
teatras irgi liuks. as lygiai uz abu keliu abi rankas!
manau geriau yra tetras, nes
Kina kada nors rodys per tv, ar gali atsisuet internetu…o cia jau dingsta puse malonumo eiti
tetre jei stebi is pakankamai arti gali matyti aktoriu veisdus, jausmus - viskas vyksta gyvai
Manau,kazkuri isskirti - negalima.Tik man asmeniskai yra toks niuanselis.Ejimas i teatra,tai jau maza svente,o ejimas i kina,kazkodel kasdienybe.Nezinau kodel?
Ir kinas ir teatras yra nepakartojama!Tik manau, kad teatras ikvepia gilesni meno suvokima, nes ziuredamas spektakli, labiau susikaupi, atidziau stebi kitu talenta. Viskas gyva pries tavo akis. Nors siaip truputi liudna, kad Lietuviskas teatras ypatingai neklesti siuo metu
Geriausia kinoteatras
geriau kinas
imogen rašė:
pagaliau sveiko proto balsas
rimtai atsibodo,kaip kokie akademikai, tipo kažką čia galima imti ir įvertinti: tik taip ir niekaip kitaip
kaip apskritai galima kažką lyginti? tipo, ką labiau myli, mamą ar tėtį
matyt kai kurie žmonės nesupranta,kad mene viskas įmanoma, čia ne popsūcha kur galima sudarinėti visokius čatus,topus…nes jie niekam nereiklaingi.
asmeninio skonio reikalą nereikia paversti "rimta diskusija"…
Manau, kad tiek kinas tiek teatras yra reikalinga
Visada megstu ziureti filmus kine, bet bent jau man teatre lankytis yra nepalyginamai smagiau (gal todel, kad tai buna ne taip jau daznai) ;D Isejus is nuostabaus spektaklio esu labiau sujaudinta, pasilieka gilesni ispudziai nei paziurejus gera filma
ir tas,ir tas geraiziurint,koks kinas ir koks spektaklis…o filmu tikrai begalo daug geru yra,kuriuos labai verta paziuret!
Teatra myliuKIna labai megstuIr teatras ir kinas uzima gana didele vieta mano domejimusi srityjeTeatras labiau jaudina-isgyveni cia ir dabar tai,kas vyksta scenoje…bet kinas,kino atsisakyti irgi negaleciau
Pirmenybę atiduodu teatrui-veiksmas vyksta čia ir dabar
man asmeniskai geriau teatras teatras ir dar karta teatras juk ten gyva vaidyba ,i kinas ,tai tikra komercija…taciau tai tik mano nuomone
man patinka kinas,geriau nueiciau i holivudo kina , negu i teatra,bet jeigu teatras su pertraukom,ir idomus,tai fainai, as nezinau , nes vaidybiniam teatre labai seniai buvau,
TEATRAS