Kas dirbat su adobe premiere - reikia pagalbos

Kas dirbat su adobe premiere - reikia pagalbos

Vis krusuos su savo kamera,
Capturinu su Adobe Premiere Try Out versija per firewire porta… ten leidzia capturint avi dv formatu, ir rezoliucija 720 x 480. Rezoliucijos gal ir pakaktu, tik poto neleidzia exportuot sukurtu ir paeditntu filmuku - tiksliau leidzia: viska suspaudzia, bet po to ziurint tik garsas buna… vietoj vaizdo juodas ekranas.(nesvarbu i ka verti, ar i dvx, ar i standartini nesuspasuta avi)

AR gali buti del to, kad adobas yra demo versijos? nes siaip viskas normaliai veikia,

siaip premiere geras editorius galima daug navarotu padaryti, gera programa

gal kas naudojant ka nors kito

O su nucapurintu vaizdu viskas gerai?

As ji naudoju i pas mane viskas ciki.

bent ash pirmiausia be jokios kompresijos nucapturinu vaizda i harda. uzima labai duag vietos. 1min ~220MB. tada su tuo paciu premiere6 spaudziu vaizda i DIVX, garsa paliekant neliesta .
su premiere garso neiseidavo keisti. todel pakeitus i DIVX, jungiu virtualDUB ir su juo keiciu garsa, nelieciant vaizdo. gaunasi Gerai

pas mane capturina, netgi uzseivina dv avi formatu (cia tas kur nieko nesuspaustas), bet suspaust su paciu premiere neiseina - garsas yra, vaizdo ne (juodas langas)…
netgi norint viena frama uzsiseivint (kad ir bmp formatu) - irgi juodas langas…
nukrekinau visvien tas pats

gal kas turit adobe premiere 6.5?

Ash turiu, ish imesho per trecia karta parsisiunciau… 2 kartus siusdamas 6.5 versija parsiusdavau 6 prancuziska versija… Cha cha Bet trecia kart pavyko.
Siaip Adobe premiere naudoju tik nuotraukom daryt ish video.
O pacia video capturinu su Pinnacle Studio 8. Geresnes programos tam reikalui nesu mates… Ish kart i mpg’a gali konvertuot… Taip pat sukurt filmuka su visokiais hollywood fx efektais, kuriuos atskirai parsisiunciau…
Viska siunciau ish imesho.
Tad siulau ir tau ishbandyt Gerai.

As ir naudoju Pinnacle Studio 8.3.Viskas super paprasta. Papildomai isidejau Hollywood fx 4.6, kuriame yra nemazai transferu, kuriu dalis yra pazymeta PRO. Problema tame, kad norint nuimti ta PRO reikia ivest keycode.Bandziau parsitemt keycodu generatoriu is kaaza lite, bet is sugeneruotu 10 keycodu nei vienas netiko. Gal kas turit kokiu nors ideju?

Gal Getumet Pinacle imet i ftp.alio.lt? Buciau labai dekingas

prie sitos temos dar norejau paklaust… turiu filma… ir noriu kad vaizdas jame butu sviesesnis ir geriau matytus… kaip tai galima padaryt su adobe premiere 6.5?

kam cia ta foto?? =)))

Gerai, kad notebook’o. Gabalas…

Tai ka cia komentuot?