karsiukai

Šitas moderas Gerai tvarką nors daro. O šalintojams Špyga

bezpredela šitas moderas daro Blogai

nu tai ir fotkinkites 3 prie laimikio, kame bedos? nes dabar toks parasymas gryna atmazke Blogai

Sveiki, pritariame moderatoriaus Vycia® sprendimui. Įkelta nuotrauka neatitinka klubo taisyklių.

Gerai aš irgi pritariu Taip jei keliat nuotraukas tai ir atsakykit už jas Nekaltas arba tegul visi sugavę tą laimikį išsirikiuoja ir nusifotkiną prie jo bus kita kalba Taip o ir išviso kokie BBio giriatės ??? tampat rimtesniais ??? dėjau ant tokių standartų Taip

tylu kazkaip… nesulaukiu ne vieno is “kovotoju uz teisybe” atsiprasymo Nekaltas

Cia kas? tipo mane palaike, ir as teisus? Net ne juokinga. O paskutinis “paverkslenimas” tik iliustruoja, kad geles - gyvenimo spalvos. Del atsiprasymu - tai pasvarstykim, apie izeidima kuri stengiuosi vis pacituoti? negirdejau, kad uz ji butu buve atsiprasyta… gal as klystu? Tada beliks ir atsiprasyti. O del taisykliu - jos teisingos ir be jokios abejones butinos. Taciau klausimas apie ju praktini pritaikyma, pagrindima ir neskubejima zmogu priskirti prie brakonieriu. Manau, kad teisingiausia butu buve sioje situacijoje isimti foto is viso, pranesti apie tai zinute, ir jei zmogus nores - gales kelti kita (atitinkancia reikalavimus). O pasiteisinti, kad ko jus norit, juk ne is karto perkeliau, o po 30 minuciu - atsiprasau, bet tai pasityciojimas ir tuscias demonstravimas savo valdzia. Kitas kampas - tai ar taisykles taikomos visada ir visiems (tarkim Pandion atveju (sorry Pandion, nieko asmenisko)? Kiek laiko uzeme Tirono “murziu” istorija? Kiek laiko galima leisti zmogui vadinti kitus murziais ir kitais epitetais vien del to, kad jie neperka ir nenaudoja reklamuojamu produktu? Ir neduok dieve dar isdris kazkas papriestarauti, kad “vis-mor” neverti tu kosminiu pinigu… Taigi bedu yra daug didesniu ir gilesniu, nei si foto, tik matyti greiciausiai nenorima, nes reikia galva pasukti, sprendziant subtilius klausimus. Kur kas paprasciau parodyti moderavima perkeliant foto…

juokingas, tu ulafas, tik tiek as tau galiu pasakyt…galeciau as cia pradet destyt moderavimo idomybes ir subtilybes, bet nebeturiu noro, nes tokie kaip tu visvien mato tik tai ka nori matyt, o ne tai kas parasyta

Geriau pabusiu juokingas, nei visazinis ir visateisis Juokiasiapie moderavima gali neaiskinti, pats nes is pasaku zinau kad tai ne lengvas ir ypac nedekingas darbas, kuris turi daugiau minusu, nei pliusu, ir zinau, kaip sunku islaikyti ta sunkiai matoma linija tarp gerai ir jau nebegerai. Zinau is praktikos. Taciau man tai nesuteikia teises elgtis taip, kaip kartais elgiamasi cia. Mano isitikinimu - geras moderavimas turi buti nematomas, tikslu isvengti bet kokiu konfliktu ar dviprasmisku interpretavimu, vienodas taisykliu taikymas besalygiskai visiems, o nuobaudu taikymas privalo buti tik tada, kai kitu iseiciu nebera. O ypac negaliu suprasti moderu leidimo sau issireiksti kaip norima, o kitus uz ta pati bausti. Veidmainiavimas, dvigubi standartai - blogiausia kas gali atsitikti su moderavimu. Tai palinkesiu, kad ateityje daugiau butu kokybes, o ne kiekybes, ir kad riebus issireiskimai nebesklistu is moderatoriu pirstu Mirkt

neblogi pamokymai is zmogaus parasiusio 20 zinuciu…

Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasineblogas zmoniu skirstymas pagal zinuciu kieki Gerai taciau as dziaugiuosi, kad ir mazai zinuciu parasiuju pamokymai pripazystami neblogais. Tai teikia vilciu, kad ne viskas dar taip blogai Šypsena

pas pati neblogas supratimas apie kluba is vidaus, visiskai jame nedalyvaujant. tiesiog nuostabus izvalgumas Gerai

leisk atsakyti gyvo klasiko tekstu, nes tekstas labai tinkamas sioje vietoje: “…tokie kaip tu visvien mato tik tai ka nori matyt, o ne tai kas parasyta” Cha cha Cha cha Cha cha

nereik mandravot, bet tu man paaskink, kaip tu gali but toks geras kritikas ir patarejas nedalyvaudamas klubo gyvenime. nu paaskink tu man Nekaltas

Tai pirma paaiskink, kuo forumo moderavimas susijes su klubu ir jo veikla (jei ji kaip tokia is viso egzistuoja)? Gal dalyvavimas meetuose suteikia teise issireiskineti ir taikyti taisykles forume (mano asmenine nuomone (tikiuosi, kad turiu i tai teise)), t.y. viesoje erdveje, neteisingai? Ir gal galesi paaiskinti, ar kuriame nors mano poste as kritikuoju kluba ir jo veikla? Ar kritikuoju forumo moderatoriu, gerbiama Vycia®, del, vel mano nuomone, nepakankamai tinkamo moderavimo, per griezto taisykliu taikyma bei issireiskimus is moderatoriaus puses? Gal yra taip, kad Vycia® = Bite Zveju klubas? Ir pastabos skyriamos Vycia® yra automatiskai skirtos visam Klubui? Gal galesi paaiskinti, ar klubas yra forumas, ar forumas yra klubas? Ir kuo jie skiriasi? Tai tikrai man padetu ateityje suprasti moderavimo stiliu ir priemones. Neatmestinas variantas, kad nesuprantu kai kuriu dalyku, ir visiskai negalima atmesti galimybes, kad tik parasius tarkime 2000 vnt zinuciu, bei sudalyvavus minimum 10’yje meetu, kuriu metu alkoholis neatsiejama meetu dalis (alkoholis man nesiderina su zvejyba, taciau tai kiekvieno pasirinkimo teise, neturiu jokiu pretenziju taip besielgiantiems) yra igaunama teise kritikuoti, pasikartosiu mano subjektyvia nuomone, netinkama moderavima kai kuriais epizodais. Jei yra butent taip, kaip ivardinu paskutinese 2’jose pastraipose, tada zinoma tenka tik apgailestauti, kad ilipau ne i savo darza. Priesingu atveju - nematau prasmes aisktintis asmeniui, kuris jaucias auksciau vien del to, kad parase 19342 zinuciu ir igyjes moderatoriaus statusa. Turiu vilties, kad tamsta pamastysi apie tai labai rimtai, ir suteiksi man garbes susidaryti realu vaizda apie Kluba (jei toks yra), foruma ir moderavima, bei kas yra leistina moderatoriui, o kas neleistina. Is anksto dekoju. Labas

nepyk , bet nusifilosfavai tu cia Labas

Nepykstu, negalima pykti ant geliu myletojo Labasbet taip ir neatsakei - Vycia = Klubas, ar vis del to ne taip?

Juokiasi Juokiasiulafai as atiduodu savo balsa už tave Taip Gerai

Nereikia man balsu, netaikau i moderatorius, neduok dieve taip pagalvotumet Juokiasi net zvejoti jau pamirsti baigiu, per 2 mazus vaikus. Bet… 5 metu dukryte karosiukus is prudo jau traukia pati, ir vis klausineja - kada vaziuosim zvejoti LaimingasIr Vycia gerai tvarkosi, taciau paskutiniu metu kai kurie epizodai praleidziami pro pirstus, taisykles per grieztai interpretuojamos (tuo sukeliant nereikalingas audras), ne visiems vienodai pritaikomos. Padetis ne tragiska, jokiu budu, tik keista tai, kad nelabai norima ta pastebeti. Kitas momentas - i kuri verta atkreipti demesi - tai leidimas susipriesinti stovykloms uz saudyma - pries saudyma, uz zuvies paemima - uz paleidima. Mesininkai, medziotojai, zudikai, alkani, ir pan, ir t.t… Ar tai puosia si Kluba-Foruma? Ir dar kai tokius zodzius perskaitai is moderatoriaus zinutes… hm…keistokai atrodo. Looking4snow parase apie panasius procesus labai gerai, ir manau, kad tokia linkme ir turetu moderatoriai sukti foruma - pagarbos vienas kitam, nepazeidzianciam istatymu ir taisykliu. To ir palinkesiu atityje. p.s. tai tik mano asmenine nuomone…

cia taip iseina gaudom visi kiek panesam bet dedam po 3-5 zuvis svarbu normos (forume) nevirsyt. Cha cha arba reik tokio ystatymo forumuosia virs 5kg negalima det foto o gaudykit kiek eina Cha cha