Karšių žvejyba

Šaunūs čia yra ir Respekto, ir Rimanto bei kitų pastebėjimai, ir kuo tokių pastebėjimų daugiau, tuo visiems geriau GeraiGeraiGerai Ir ačiū jiems, kad dalinasi patirtim, o ne laiko užspaudę Taip

Apie tai kaip KARTAIS sekasi naujokeliams.Abejos istorijos ivyko savaites begyje.

1. gaudziau be kliovo nuo 10 iki 16val.Jau ruosiausi baigti,kai atejo toks pasirodantis 2-3 kart per vasara…
    Sakau stok,mesk ten i geltona deme krante ,kiek tik turi sveikatos…Jei pagausi paskambink… Po dvieju valandu,skambina-TURIU 3 -!!!-egstazinis balsas -koks jis kietasLaimingasSakau paskambink jei dar pagausi -ateisiu po taves, pasedeti patamsy…Nepagavo daugiau.
    2)Eseriauju is valties .Zmogelis seriasi -meto su saukstu(puse pasaro po kojomLaimingas)-ruosiasi zvejybai.Pasisnekam:paskutini karsi pagavo pries dvi savaites. Sakau -dabar kaip ir nekliovas -sunku tau bus… Po 3 val.praplaukiu, matau traukia -klausiu- pirmas??O jis-ne jau trecias!!! Laimingas Laimingas

Fosbis is dalies teisus. Yra polinkis pas mane rasinelius parasinet. Bet norisi skaitomus rasinius rasyt. Aisku ne kiekvienam idomu bus skaityt. Bet jei kam idomu, tai ir man malonu. Visi gaudom, visi pagaunam. Nera reikalo pyktis, aisku galima sutikt galima nesutikt. As savo tiesu kaip vieninteliu teisingu niekada neprakisinesiu. Gero kasio tiem kas nemiegos sianakt

Ramiai reiks ziuret krepsini,o zukle atideti iki geresniu laiku…

Pats irgi planavau šiandien žvejoti, bet orai kėlė abejonių. Atsikėliau anksti ryte ir paskambinau pažįstamiems, kurie žvejojo per naktį, vienas Trakų rajone, kitas Molėtų. Abiem nekibo.Tai ir nenuvažiavau. Dieną paskambinau - vienas pagavo vieną ešerį apie 0,5 kg, kitas - 200 gr. puskaršį. Dar vienį pagavo vieną kilograminį karšį. Žodžiu, reikia laukti geresnio oro, o prognozės nieko gero nežada Nežinau

Rytas 05 -09 is valties,per keturias valandas abbsoliutus nulis.Net kuojos nebaksejo.Zvejojau pries savaite ,per ilga pertrauka ,tai zuvis pasitrauke,ir siaip turbut nekiba.Kai buvo vakaru vejas ir si menulio faze-viskas buvo liuks.Dabar pietu vejas,irgi nepats blogiausias,bet atsalo stipriai,puse penkiu rode tik 7 laipsnsnius.Zuvis pasieme ilgaji savaitgali adaptacijai Šypsena)))ir nekibai.

uzvakar sventa plaukiau, ple kiek lesciu ten, kaip juos gaudyt… ir tokiu normaliu lopetu maciau… vnz lesciu daugiau maciau nei sapalu

Palaikau. O vien tik “kimba- nekimba” - nachren forumas. Vis tiek fosbiai nerašo, ar kimba ir kur kimba Cha cha Jie tik skaito ir retkarčiais “paviduriuoja”. Panašiai, kaip ir aš Juokiasi

Fosbi, šioje temoje tokie dalyviai kaip Respektas, Lydex, krunia parašo daug įdomios ir naudingos informacijos apie plauko sistemą. Tokie dalyviai kaip Rimantas juos sukritikuoja ir parašo daug naudingos informacijos apie kitus karšių gaudymo metodu. Ir dar yra tokių dalyvių kaip tu, kurių visi komentarai turi bendrą bruožą - nulinę informacinę vertę. Tai gal galėtum padaryti visiems paslaugą ir visą savo klouno talentą panaudoti Bijūnėliuose, negi būtinai reikia prišikti normalioje temoje?Piktas

tai kad paklodes rasomos,nereiskia ,kad yra didele patirtis ir gilios zinios.Tai tiesiog gal zmogus megsta rasinelius rasyt ir is literaturos mokykloj turejo desimtukus.Galima sutikti ne viena ir ne du,kurie gali valandu valandas ausis uzkalbet,o nemoka mazgo surist,ar uzmest ,o prie butelio tai moka pakalbet/bet kai kazko paklausi giliau ir mykia,kaip versis.Daug kas ,jei ka ir zino,nesistengia cia perrasinet is metu i metus tas pacias paklodes,nes viskas senai yra surasyta,tik kiti labai dideli tinginiai pasidare-negali surasti ir pasiieskoje perssikaityti,tuo labaiu,kad kalbu ,apart anglu ,nemokaJuokiasi

O aš sveikinčiau RespecTT požiūrį, žmogus pasidalina savo žiniomis ir patirtimi, ačiū jam. Nes kitiems tik pasipizdavojimas aktualus ir gan nebloga diskusija išsirituliavo tarp boilių gaudytojų, naujokas išsibandys, savus niuansus pritaikys, taip ir tobulėjam, juk mokėdamas niekas negimė.
Tarp Molėtų ir Pabradės šiemet nekas su karšiais, eilinės išeiginės, šerta žirniais iš vakaro, pirmas kibimas apie 8 ryto, vėl pašerta, dar vienas kilograminis. Gaudoma live system ir banano skoniu. Veizosim kaip seksis toliau.

Vienam reikia info ar kimba. Kitam plauko ilgio. Nespreskit pagal save. Visokiu yra , visko ir reikia. Tam if forumai. Parasysiu kad kimba pas mane kazkur tauragne. Tai ka tau pades tokia info Kauno mariose? Geriau bendrus principus apkalbet. O kimba ar ne visi patys pasitikrins

Nejaugi su Jumis, gerbiami kolegos, net ir pajuokauti negalima.

Geraisuper gerai pasakyta,o visa kita,koki plauka ant kokio kusio kabint-senai zinom,plius pilnas intikas tokios info,o jei kas nemokam,tiems mokytis nevelu niekad zvejybos metuLabas

Forumo dalyviams pats aktualiausias dalykas butu,PVZ …zvejojau ryte ,kibo tomis valandomis ir ant to masalo,arba - siandiena zoras Šypsena)) va cia informacija vertinga…aisku ir nekiba reikia zinoti …Cia teigiamas butu poziuris ir pozityvas zuklei ruostis-o gal ir neiti is vis-jei nekiba uzsitese…
sviezia,greita ir teisinga is pirmu lupu informacija stai ko mums reikia Šypsena))

Ar zinai kam balso teise priklauso kazkur, kazkokiam forume. Tas kas gere litrqais su kazkuo kazkada , visada bus savas. Viskas normalu. Man neidomu kad kazkoks storas pirdunas su kazkuo gere, ir del to jsi labiausiai gerbiamas tarp kitu pirdunu. Pats kaip vertini, kur patirtis o kur zabutylnykai kalba ?

karpiniku forumuose mirusiuose negali pasireikst,tai cia bangoj karsiams boileriu pirty uzkure JuokiasiJuokiasi

Gaudau ir ant dziko, man viskas labai smagu . Jus klystat kad cia sekta ar dar kazkas. Aplamai patinka man zukle, zvejus gerbiu. Kai ant vandens susitinkam malonu pasneket. Ir kiek kartu , is tikruju pastoviai sutinku zmones, kurie tokie idomus, tiek patirties turi , klausau ir dziaugiuosi . Nuvaziuok stintu ant ezero, visada sutiksi ta , kam tas kasdienybe.
Zodziu nereikia kreipt demesio, ka kas strateguoja. KArtais zukle vien tik is saves nusibosta, tada kyla noras pastebejimais dalintis. O zuvi gaudyt ismoksit ant vandens, ir nebijodami prieit ir pasiklaust, kai matot kad koks senis barzdyla zuvi ima, o jus ne.

Nebijok ramiai rasyk kad gaudai ant dziko. As parasiau kad gaudau ant perlines kruopos. Ramu. Si liaudis taip isijautusi i savo religija, kad visiskai i aplinka nereaguoja.

teoretikai…sedi prie kompo ir diskutuoja visa menesi …per pati kibima…matomai ruosiasi kitiems metams…
boiliu sekta kuriat…zvejot eikit,ir pasakokit kimba ar ne…
As eisiu ryt zuvaut ,ir nezinau,ant ko dabar kimbaŠypsena))tulas zvejas net bijos parasyt,kad kimba ant dziko Šypsena)),cia gi boilininkai susirinko profesoriai,beje ,tuoj pilnatis…bet ant tuti fruti kimba sako visada…
ne man vienam jau bloga nuo tu boiliu-reklamos aukos…