Karkute
Bled, ir vel tie zirniai
liantkiski
liankiški žirniai
jo, liantkiski zirniai sukos is isores jau trupet pradejo, o vidus dar kietokas buvo. teko “pervirt”
dar ir popierine lekste prisvilo
Pokum tie žirniai, karkuce
karluce kokia 15h peciuj prasitusno, tai tokio minkstumo kad pazastim kramtyt galima scontent.fdub4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/110699634_102140708693 20512_6419904826981324914_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=07e735&_nc_ohc=osp 2c5Xpf_QAX9hoEWT&_nc_ht=scontent.fdub4-1.fna&oh=e6f879382ef52a39604898 205229106a&oe=5F3A92C0scontent.fdub4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/109543841_102140708696 00519_5161550265461352240_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_sid=07e735&_nc_ohc=cjD yj7BfrPwAX-tGska&_nc_ht=scontent.fdub4-1.fna&oh=fb220dabf7d6073f4365a4 181d3e29a0&oe=5F3C2C8A
Ajajai karkuce Mano skonio idealui vietoj agurku butu pomidorai, vietoj zirniu aisku bulbes, ir dar krienu nemaisytu
Kaip jau sakiau ne karta, visi tegu valgo kas jiem patinka. Vycia, tik niekaip nesuprantu, sakai 15h, o tai kaip suziuret ir sukontroliuot tas zarijas peciuje, kad neatsirastu per daug kaitros arba per daug neatvestu, juk tiek laiko nelakstai tikrint?
tauti, tai idedi kai temepratura kokia +130c ir po biski vesta ir tuo paciu tushinasi. nereik ten nieko kontroliuot
Vytukaj, kap tu mislyji, ar imanoma butu iskept kazka panasaus kaip tu visko kepi, ir ar panasus skonis gautusi pas mane kaime, kaimiskam senam peciuj, kur kazkada diedukai kepdavo bandas, duona
Tik tas pecius name, ir nekurtas kokia 12 metu. Jis didelis,dar reiktu mamos paprasyt, kad pamokintu kaip juo naudotis. Man jau seniai rankos niezti.
tai aisku eitu. vistiek is amoto statytas reiskia temperatura laikys tuo labiau kad pirkioj
Nu reiks megint kazka.Su savo nuotraukom baigi nervus sugadint
tu ta peciu kjrt ruosies jau 20metu, jeigu lygsiol neuzkurei, tai dar 10metu nekursi
jo, nesivargink, nueik i kokia zabiegalovke ir uzsisakyk iskepta- bent pavalgysi
tautis greiciau trioba sudegins nei kazka issikeps
visko gali but tada tikrai gerai mesa issitroskintu