Karasikai
neblogi…
Sorry uz kokybe, fotoaparato neturejau. Dalis paleista, dalis paimta Svoriai 400-600g.
laimikis
kur gaudyta?
Ka su jais reikia daryt O ir dumblu smirdz kaip reikals.
Aukstaitijoje, kudroje O ka daryti del kvapo - yra budu pagaminti taip, kad nesijaustu tas kvapas
Nesakyk, karosas skani žuvis -
grazus
Nebutum lempa, karosas uz karsi rukintas, keptas skanesnis, ir is dideliu telkiniu nieko jis nesmirdi nipyzdi veju
Karosas tai ne karpis, kalbant apie skoni
gražus
Esu liampa.Rimask…Ja bajus ****…pastanit…todel ir nipizdziu, tiesiog sakau, kad nesu(nebuvau) jais suinteresuotas, todel ir klausiu, ka is ju galima padaryt…
nusisvaigo kad rukytas karosas uz karsi skanesnis
bet rukytas karosas visai skanus yra jai gerai pamarinuoji ir prieskonius tinkamus uzdedi tada tikrai lb skanus gaunas
nu bet su karsiu nesulyginsi
del skonio nesigincikim, kas kam patinka, siaip karosai rukinti ir skanus, riebus
Cia skonio reikalas, man karosas tiek keptas tiek rukytas yra pati skaniausia zuvis, aisku jeigu jis pagautas upeje arba KM
Karosas karšto rūkymo lb skanus. Geriau aišku tie kur virš kilogramo.
del skonio nesigincijama,uzteks cia suda malt