Kapų plėšikė Lara
Prigriebiau per sale pagaliau. Nu atrodo tai žiauriai gražiai, beveik kaip uncharted. Plaukai super Galėtų daugiau kūrėjų ties plaukais padirbėt. Tik biški reiklus, 60fps vos ne vos
O mane nuvylė - nėra ten tiek laisvės, kaip kokiam Witcher 3. Vienas tikslas ir pirmyn…
Tai gerai, kad nėra, jei būtų turbūt nežaisčiau, čia gi ne rpg. Nėra tokių žaidimų ant PC beveik.
Bedos su tais open world yra, kad labai daug laiko uztrunki beprasmiskai vaiksciodamas ir nutoldamas nuo istorijos
Būtent. Vistiek gi fast travel naudoji ir tik pertraukia veiskmą. Suprantu kaip witcher ar skyrim open world yra must have, bet action žaidimui to nereikia, tą puikiai įrodo uncharted ir the last of us.
Tuoj išeis Uncharted DLC
Visiems pagal skonį. Man asmeniškai norisi laisvės, kai kuriose vietose tai matėsi (tarkim pradžioje, misijoj prie palapinės, kai galėjai rinktis kaip praeiti karius), bet vėliau jau viskas, tik vienas kelias pirmyn…
Tai aš visiškai ir nenoriu, kad reiktų kažkokio analizavimo, noriu daug veiksmo, qte, šaudymo, efektyngų scenų ir pan Čia kaip holivudo blockbusteris, gražu, daug veiksmo, išjungi smegenis ir smagiai susižiūri kokie transformeriai. Ir taip PC beveik negauna tokių žaidimų. Enslaved kiek pamenu panašus, irgi labai geras. Dabar hellblade laukiu.
Na Tomb Raider niekada nebuvo daug veiksmo, qte ir šaudymo scenų. Tai buvo savitas žaidimo stilius - nuotykinis galima pavadinti. Dar ir sakydavome visda - žaidimas toks kaip Tomb Raider. Sunku būdavo praeiti be walkthru eiliniui plebėjui. O čia kaip suprantu tiesiog toks prisėdi, pamaigei ir užmiršai. O uncharted ir lasto of us tai čia tiesiog gears of war klonai vos ne.
Nežinau man gears of war visai nepatiko. Uncharted tai šitame daugiau laisvės, gal tų resursų ir visokių šūdų rinkimas užknisa, galėtų jų nebūt tiek daug, nes kas 3 metrus kažką randi The last of us tai skiriasi tiek nuo gears tiek nuo uncharted, nes turi nemažai stealth ir negali visų išpyškint. Pagal mane tai uncharted įkvėpė TR, bet padarė jį įdomesniu, su daugiau veiksmo, o tada TR pradėjo kopijuot uncharted Tik uncharted nėra xp, levelių ir t.t. ir dar labiau linijinis už šitą. Bet ir esmė tokia, kad tu nepastrigtum kur nors ir nepamirštum ko tu ten iš vis atėjai ir kas apskritai vyksta žaidime