kambarys pagal jusu nora
labaj butu idomu suzhinoti,kajp joos isivajzduojate savo kambary?toki,kuriame jawstumetes geriaw nej kur kitur…kokios dekoracijos,spalvos ir t.t.
Mano kambarys erdvus,raudona sofa,sviesaus medzio baldai su metalo elementais,grindys-sviesaus parketas,didele gele ir langai nuo lubu iki zemes.Sitaip isivaizduoju savo kambari.
,.mano svajone yra stiklinis namas… visas is stiklo… taigi ir kambarys toks turetu buti… jame tik vandens lova ir gera aparatura… vietoj kedziu - pagalveles…na, dar gali buti labai zemas mazas staliukas kam nors rasyti… bet tai nebutina… minimaliai daiktu… vietoj spintos pastatoma pakaba… keli paveikslai.
mano svajoniu kambarys butinai su langais nuo lubu iki grindu ir graziu vaizdu pro langa Visa kita jau neypatingai ir svarbu tada
Dar noreciau sviesiu spalvu ir kad baldu nebutu per daug
dar tik darysiu savo kambari tik nenusprendziu kuris mano bus miegamasis ar darbo kambarysar tuoletas ku daugiausia laiko praleisiu nzn tikriausiai virtuveje taip kad praktiskai reiks daryti viska manau
fantastish!dar tokiu negirdejau,bet mintis tai nuostabi…mane irgi zavi minimalizmas ir stiklas
irgi neblogai…pas mane langai nuo grindu iki lubu vaizdas i prospekta ir miska
vo kaip faina Tik galvoju kokioj cia vietoj kad ir prospektas ir miskas salia… Gal miskas uz upes?
O aš stiklo nemėgstu- dideli langai gerai, bet ne viskas
- baldų tiek kiek reikia- spinta, lova ir stalas su kėde, aišku dar ir didelis fikusas, svarbiau kad už lango kaimyno sienos nebūtų, o pieva su medeliais
Net ir cia Tu nusisneki.
Allur rašė:
vo kaip faina
Tik galvoju kokioj cia vietoj kad ir prospektas ir miskas salia… Gal miskas uz upes?
laisves prospektas ir pasaku parko miskelis
sviesus, butinai su balkonu i mishkeli koki nors… o kambary labai daug egiptietishku motyvu. va taip va
jiegele…niu gi ziuriu as cia,kad visai lietuviai nenuobodus,kaip daugelis sako… ideju turim dar geresniu nei uzsienio dizaineriai,nia?
teip ir toliau!
Na, mano svajonių namai vaizduotėje erdvūs, šviesūs ir minimalistinio stiliaus, t.y. baldų, daiktų tik tiek, kiek yra būtina. Interjero detalės abstrakčios formos ir t.t.
doubtful rašė:
,.mano svajone yra stiklinis namas… visas is stiklo… taigi ir kambarys toks turetu buti… jame tik vandens lova ir gera aparatura… vietoj kedziu - pagalveles…na, dar gali buti labai zemas mazas staliukas kam nors rasyti… bet tai nebutina… minimaliai daiktu… vietoj spintos pastatoma pakaba… keli paveikslai.
ir kur paveikslus kabinsi, jei viskas bus ish stiklo