Kam reikalingi perlai ir kas yra gerio balansas.Kajp ji koreguoti?

Kam reikalingi perlai ir kas yra gerio balansas.Kajp ji koreguoti?

Sorry uz tokias temas.As ce naujokas.Bukit geri parasykit Šypsena please

naujokams reiktu DUK’a perskaityti. Maziau klausimu kiltuŠypsena

Kas tas DUK’as?As per wap sedziu

Tas pats kas FAQ - Daznai Uzduodami Klausimai…

Kur ta DUK’a rasti?

As, kaip ir tu, DUK’o neskaitau, todel ir nezinauŠypsena

Šypsena

Tai atsakyk i klausima tu

D.U.K

prie laikrodzio yra parasyta D.U.K. tai ten paspausk ir viska suzinosi…

Blyn

Kodėl negaliu prisijungti prie Bangos?

Norėdami prisijungti prie Bangos, šalia užrašo "Vartotojas: demo" turite įvesti savo el. pašto adresą ir slaptažodį (kuriuos nurodėte registracijos metu) ir paspausti mygtuką "Prisijungti".

Jeigu prisijungimo metu jums parodo klaidą "Patvirtinkite registraciją", tai reiškia, kad jūs dar nepabaigėte savo registracijos Bangoje. Paskutiniame registracijos žingsnyje jūsų nurodytu el. paštu buvo išsiųsta registracijos patvirtinimo nuoroda, kurią būtinai turite paspausti - tik tada galėsite prisijungti. Jeigu tokios nuorodos negavote arba registracijos metu nurodėte negaliojantį el. pašto adresą, palaukite 1 dieną ir užsiregistruokite iš naujo.

Jeigu prisijungimo metu jums parodo klaidą "Klaidingi duomenys" arba pamiršote savo prisijungimo duomenis, atsisiųskite juos el. paštu bei SMS žinute. Tai padaryti galite paspaudę ant nuorodos "Pamiršai slaptažodį?" ir atsidariusiame langelyje įvedę savo el. paštą, nicką (slapyvardį) arba mobilaus telefono numerį.

Jeigu prisijungimo metu jums parodo klaidą "Post permission denied. Contact administrator", tuomet problema yra jūsų kompiuteryje, kur yra aktyvuota apsauga (pvz.: "Norton Security&quotMirkt, blokuojanti "cookies". Atjunkite šią apsaugą arba įjunkite "cookies" palaikymą ir prisijungti vėl galėsite.

Kodėl vietoj mano nicko dega "Vartotojas: demo"?

Visi Bangos įrankiai skirti asmeniškai kiekvienam lankytojui. Neužsiregistravę Bangoje, jūs esate anoniminis "Vartotojas: demo". Šis vartotojas gali tik skaityti visą informaciją, tačiau negali nieko išsaugoti ar paskelbti.

Norėdami diskutuoti forumuose, siųsti SMS žinutes ir naudotis kitais Bangos įrankiais, turite užsiregistruoti.

Kas yra "bangietis" ar "bangietė"?

Taip jau susiklostė, jog "bangiečiais" vadinami visi Bangos lankytojai ir forumų dalyviai - tiek tie, kurie aktyviai diskutuoja forumuose, tiek ir pasyvūs diskusijų skaitytojai.

Kas yra perlai?

Perlai - tai Bangos lojalumo taškai, kuriuos gaunate:
Už parašytą žinutę forume arba klube: 1
Už nuotraukos patalpinimą klube: 1
Už nuorodos patalpinimą klube: 1

Pagal ką nustatomas bangiečio statusas?

Bangiečio statusas priklauso nuo jo turimo perlų skaičiaus bei nuo to, ar bangietis buvo patalpintas "Garbės pakyloje" arba "Gėdos stulpe":

Turintis perlų Neutralus 3 kartai Gėdos
stulpe 1-2 kartai Gėdos stulpe 1-2 kartai Garbės pakyloje 3 kartai Garbės pakyloje
0 - 50 Naujas dalyvis Naujas kenkėjas Naujas blogietis Naujas gerietis Naujas šaunuolis
51 - 250 Dalyvis Kenkėjas Blogietis Gerietis Šaunuolis
251 - 500 Atkaklus dalyvis Atkaklus kenkėjas Atkaklus blogietis Atkaklus gerietis Atkaklus šaunuolis
501 - 1000 Dažnas dalyvis Dažnas kenkėjas Dažnas blogietis Dažnas gerietis Dažnas šaunuolis
1001 - 2500 Patyręs dalyvis Patyręs kenkėjas Patyręs blogietis Patyręs gerietis Patyręs šaunuolis
2501 - 5000 Ultra dalyvis Ultra kenkėjas Ultra blogietis Ultra gerietis Ultra šaunuolis
5001 - 10000 Senbuvis Blogiausias senbuvis Blogas senbuvis Geras senbuvis Geriausias senbuvis
10001 - … Banginis Blogiausias banginis Blogas banginis Geras banginis Geriausias banginis
Daugiausiai
iš visų Valdovas (Valdovė) Velnias (Ragana) Tironas (Tironė) Šventasis (Šventoji) Dievas (Deivė)
Bangos palaikymo komanda Bangos komanda Bangos komanda Bangos komanda Bangos komanda Bangos komanda

Kas yra "Gėdos stulpas" ar "Garbės pakyla"?

Kartais sutinkame bangiečių, kurie sugeba daugiau nei kiti. Vieni - susirasti priešų, kiti - draugų. Tokiems žmonėms galite išsakyti savo priekaištus ar pagyrimus Gėdos stulpe ar Garbės pakyloje.

Pakliuvęs į "Gėdos stulpą" ar "Garbės pakylą" bangietis ten išbus 2 paras. Jeigu jį ten "pasiųsite" kelis kartus, bangiečio buvimo laikas atitinkamai pailgės.

Siekiant užkirsti kelią piktnaudžiavimui šiomis paslaugomis, jos yra apmokestintos simboliniu mokesčiu (kaina kaip skambučio į "Bitės GSM" tinklą), kurį sumokėsite pasinaudodami mobiliuoju telefonu.

Pasiųsdami bangietį į "Gėdos stulpą", pats pasirodote saugantis pykčio krislą, todėl jūsų statusas pasislinks į blogio pusę. Pasiųsdami bangietį į "Garbės pakylą", atliksite gerą darbą, todėl jūsų statusas pasislinks į gėrio pusę. Be abejonės, jūsų anonimiškumas garantuotas :wink:

Kiek SMS žinučių galiu išsiųsti ir kiek tai kainuoja?

Kiekvienas registruotas ir savo mobilų telefoną nurodęs Bangos lankytojas gali išsiųsti po 5 nemokamas SMS žinutes per dieną į "Bitės GSM" bei "Labas" abonentų numerius.

Už 2 litus papildę savo mokamų SMS žinučių sąskaitą, galėsite išsiųsti 12 SMS žinučių "Bitės GSM", "Omnitel" arba "Tele2" abonentams per neribotą laikotarpį.

Jeigu ankstesnėje Bangoje turėjote sukaupę neišnaudotų SMS žinučių rezervą, jis persikėlė į naująją Bangą. Tačiau jeigu pasikeisite savo telefono numerį, anksčiau sukauptų SMS žinučių nebeteksite.

Kaip įkelti savo nuotrauką į "Girls.lt"?

  1. Užsiregistruokite Bangoje
  2. Įstokite į Girls.lt klubą ir prisekite savo nuotrauką prie klubo anketos.
  3. Palaukite, kol klubo moderatorius jūsų nuotrauką peržiūrės ir patvirtins.

Jeigu iškilo problemų, parašykite mums el. paštu [email protected]

Kaip sukurti naują forumą arba klubą?

Išdėstykite savo idėją forume Pasiūlymai Bangai. Jeigu įrodysite, jog siūlomas forumas ar klubas bus populiarus, aktualus ir įdomus, pageidaujamas forumas arba klubas bus sukurtas.

Kada forumas tampa klubu?

Kada forumas tampa klubu, priklauso nuo pačių forumo dalyvių iniciatyvos. Iš klubo įkūrėjų tikimės geros atmosferos, palaikymo ir pasiryžimo čia lankytis dažniau ir paskelbti visiems įdomios teminės informacijos.

Kas yra moderatorius?

Klubai ir forumai turi pačių narių išrinktus moderatorius. "Banga" taip pat pasilieka sau teisę skirti (arba neskirti) moderatorius. Moderatorius užtikrina bendrą tvarką forume ar klube, tačiau nesiima moralinės cenzūros.

Jeigu norite tapti moderatoriumi, arba esate nepatenkinti dabartinio moderatoriaus darbu, rašykite savo nusiskundimą į forumą Pasiūlymai Bangai.

Kokios informacijos vartotojai negali skelbti Bangoje?

Bangos vartotojų skelbiamos informacijos (žinučių, naujienų, nuotraukų ir kt.) turinys neturi prieštarauti Lietuvos Respublikos įstatymams ir kitiems teisės aktams, taip pat neturi tiesiogiai ar netiesiogiai propaguoti arba girti nusikalstamą ar pavojingą veiklą; siūlyti, propaguoti ar publikuoti su pornografija susijusią informaciją ar vaizdus, jose neturi būti antivalstybinės, šmeižiančios asmenis ar organizacijas informacijos.

Moderatoriai turi teisę šalinti tokią informaciją be įspėjimo.

Kas yra "Mano meniu"?

Mano meniu - tai galimybė kiekvienam lankytojui susikurti asmeninę mėgiamų Bangos nuorodų kolekciją. Į šį meniu galite įtraukti bet kurį Bangos puslapį. Įtrauktas puslapis bus patogiai prieinamas iš bet kurios Bangos vietos.

Norėdami įtraukti pasirinktą puslapį į "Mano meniu", nueikite į norimą puslapį, ir tuomet dešinėje pusėje esančioje "Mano meniu" paspauskite oranžiniu "+" ženklu pažymėtą nuorodą. Puslapis įtrauktas!

Ką daryti, jeigu čia nėra atsakymo į mano klausimą?

Pasitikrinkite, ar apie tai nebuvo diskutuota anksčiau forume Pasiūlymai Bangai.

Jeigu atsakymo į savo klausimą neradote, užduokite jį forume Pasiūlymai Bangai. Bangą prižiūrintys asmenys darbo dienomis šį forumą skaito reguliariai: jums bus atsakyta.

Taip pat galite kreiptis tiesiai į mus el. paštu [email protected]

VISKAS NUKOPINTA IŠ D.U.K.

Aciu auksinis karde.Thanks

ner uz ka Šypsena

o man tai visiskai px tie gedos ar garbes stulpai ir visokie balansai, man nuo to nei geriau ne blogiau asmeniskai Juokiasi
Forumai reikalingi tik informacijai keistis ir nuomonemis keistis, o ne kazkokiems perliukams kaupti kaip mergaitems mazoms LaimingasCha chaMirktŠypsenaJuokiasi

Man tiesiog buwa idomu ka tas reiskia