Man tokie ‘‘zhaidimai’’ patinka …
Jei čia man taikai, tai gal vis tik paaiškink ką turi galvoje. Nesugebu išmąstyti…
Sveikuciai
Buvau vakar Birstone nuo 20.00 iki 22.00 varem juodai be sustojimo, zmoniu nebuvo, tai tik nusileidi ir kili ir t.t. Kaip sakant ne Alpes bet kai Lietuvai bus gerai.
Sestadieni ir sekmadieni tai hebrite sake kad ziaurei daug zmoniu tenka stovet eilei iki 30 min. .
Darbo dienom laikas nuo 16.00 iki 22.00. Info centre yra slidziu nuoma cia kam reik 1 val.-6 ar 8 lt. nepamenu.
Orelis vakar buvo nekoks snigo/lijo biski suslapom, bet vistiek coool.
Kurioj tiksliai vietoj yra ta trasa? O infocentras toli nuo trasos? Kokie keltuvai?
Keltuvas vienas - pasikniukas.
Infocantras labai netoli keltuvu, pakeliui matisis reklama "i" ant pastato.
O kurioi vietoj randas tai zinok as gatves nezinau, vazioju atmintinai ir tiek, zodziu i Birstona nuvaziave pas bet kuri paklausk tau pades surast.
To Cezis : na aishku,kad ne Tau ,( vel supratai klaidingai ) … aplamai… duoda zhmonem ramiai ‘‘paslidineti’’ forume …
Birshtonas,Jaunimo g-ve 3 … to Arli … kokia kaina keltuvui ?
Paprasta diena 0.40 cnt/pakelimas.
Tai su kuo tu ten bendrauji??? Kažkokios mistinės būtybės rašo mistines žinutes, kurias matai tik tu?
O gal čia man jau "lomkės" (slidinėjimo abstinencija) prasidėjo
Labas slidinejau Cekjoj Spindleruv Mlyn patiko yra ir melynu lengvu trasu ir juodu. Jei ka domintu parasyciau.
Reggio> taip domina viskas apie Cekija: kaip nuvaziavote, kokios keltuvu, slidziu nuomos, nakvynes kainos. ar sunku susirasti? jeigu turi keliones aprashyma gali man ir y meila mestelk. buciau dekingas uz info
Planuojame lekti kita savaitgaly y Slovakija ( gal ir y Cekija jeigu reggio papasakos labai idomiai)
Kas gali patarti kada ishvaziuoti, kokiu marsrutu vaziuoti?
Aciu uz informacija.
Reggio ,prie kokio ‘‘ski-realo’’ gyvenot?
""lomkės" (slidinėjimo abstinencija)"- nu cia tai geras!
reggio rašė:
Labas slidinejau Cekjoj Spindleruv Mlyn patiko yra ir melynu lengvu trasu ir juodu. Jei ka domintu parasyciau.
Papasakok . Po poros savaičių žadu važiuot
[quote]
Stasiux rašė:
reggio rašė:
Papasakok . Po poros savaičių žadu važiuot
Kokiu būdu baladositės iki Spindleruv Mlyno? Ruošiuosi ten važiuoti
icka rašė:
Kokiu būdu baladositės iki Spindleruv Mlyno? Ruošiuosi ten važiuoti
Autobusu su kelionių agentūra. Kokia dar tiksliai neapsisprendžiau.
O kaip tu ruošiesi?
Bandau atsijoti firmas,kol kas pirmauja "Ditma". Spindleruv Mlyne pernai būvau,l. patiko.Geras servisas.
Sveiki. Grizom is Solden’o (‘o’ su dviem taskeliais ), Austrijoos.
Siokia tokia ataskaita pabandysiu sukurpt i savaites pabaiga.
Kolkas galiu pasakyti tik tiek, kad as asmeniskai ir kitamet 500-600Lt paaukosiu virsaus ir vaziuosiu i Austrija, Prancuzija ar Italija, bet ne i Slovakija.
Pries Slovakijos Tatrus neturiu nieko pries, turiu problemu su lenku turistu gausa, eilemis prie keltuvu ir galvos skausmu del sniego buvimo-nebuvimo.
Austrijoj: 4 pamatyti lietuviai, kokiu 20-30 rusu, visi kiti vokieciai, austrai, olandai, britai… linksma chebra. eiles tokios, kad sustoti praktiskai nereikia, judi taip, kaip leidzia slides, lenta. Tuo tarpu keltuvai sutalpina ir nuveza butent tiek zmoniu, kiek reikia tokiam greiciui palaikyti.
Oki, iki greito susirasymo.
jou del Austrijos tai labai intriguojate.
Bety kandagi dar nesu bandes ciuozineti, tai man per akis bus ir slovakijos. kitais metais tirkai kur nors toliau
Beje keturiese startuojame su mashina shy savaitgaly.
Gal kas vaziavote su mashina iki slovakijos ir galetumete pakomentuoti kada geriau butu ishlekti ir ten buti, kaip nuomotis inventoriu ir susirasti nakvyne. kadangi visi musu ekipazo zmones pirma karta stos ant alidziu tai tikrai imsime intruktoriu.
del visu komentaru buciau dekingas
visiems kitiems sekmes kalnuose.
To LARSON : laaabai lauksim !
To KASIAKAZ - marshrutas butu toks : Vilnius - Augustovas - Lomzha -Varshuva - Krokuva - Rabka(link Zakopanes)- toliau Chyzne ir Trstena(jeigu vazhiuoji i Zhem.Tatrus)- Tvrdosin - Dolny Kubin - Ruzhomberok -Liptov Mikulash - Jasna(Demanovska dolina)
- jeigu vazhiuoji i Auksht.Tatrus,tai pereja geriau butu daryti chia :…Rabka - Nowy Targ - Lysa Polana - Javorina - Tatranska Lomnica arba St.Smokovec arba Shtrebske Pleso arba Poprad.
Kazhkas pasirenka vazhiavima per Bialystoka,kaip kas nori…