stasiux> mano draugai siandien issinuomojo slides pylimo g-vej, parduotuve ‘mada ir sportas’. cia Vilniuje.
kaina 20-25 uz paprastas kalnu slides, 30-35 uz karvingines parai.
jei vaziuoji kur toliau, tai uz keliones laiko i nuomos kaina neskaiciuoja. Pvz. imi 10d., moki uz 7.
dar sake yra Siaures miestelyje Vilbra… (cia del pavadinimo galiu klysti), 23 korpusas.
Skelbimai internete ir laikrasciuose taip pat yra. Good luck.
Bagazine KEMI radom po 25lt parai, bet reikiamu tvirtinimo mechanizmu neturi buten tai masinai. Noro parinkti kitokius nerodo.
Taigi likom su labai mazais sansais susirasti uzdaroma. Teks matyt bandyt su magnetiniais laikikliais verstis. Jei gausim
Ok, geru visiem kelioniu, mes isminam rytoj i Solden’a, Austrija.
Aš dvi dienas vaikščiojau apie 23 korpusą kol juos suradau
O kodėl? O todėl kad ta firma pasirodo prekiauja automobilių dalimis… Jokių užuominų apie slides. Todėl reikia iš karto klausti. Kad būtų lengviau, tai jų įėjimas yra iš Žirmūnų gatvės pusės, dešiniąjame fligelyje. Tiesa bent jau pernai nieko jie gero ten neturėjo.
Siaip zadu apsilimui prie didziuosius slidinejimus vaziuoti i Ignalina, taigi reikia info. rasykit gal yra bangieciu is ten? Reiktu nakvynes savaitgaliui.
Info rasykit i privata
Dekui
Gal kam bus naudinga tokia info - ‘‘Zelesa’’ vezha i Auksht. Tatrus autobusu ir kiekviena diena paskui ,jau vietoj ,i vis kitokius slidinejimo centrus,taip pat viena diena ir i Zhem.Tatrus … mazhiausia kaina tik , 497 lt.
Chia reklama,jeigu kas …
Kadangi pakol kas nesulaukiam ispudziu is uzsieniu- siek tiek info apie "Lietuvos slidininku meka"(cia ne as taip pavadinau )- Ignalina.
Taigi malonus ir nelabai ispudziai. Pirma- nezinau ar tai kaltas sekmadienis- atvaziavus problematiska pasistatyti masina- atvalyta tik dalis aiksteles, kurioje visi netelpa, be to, jei padangos nenaujos- gali tekti pasistumdyti po pusnis.
Kadangi turejom savo inventoriu, nuoma mums buvo neaktuali, taciau prie slidziu nuomos punkto pastebejau lauke issirangiusia eilute- taigi besinomuojantiems reiketu ivertinti sugaista laika. Pirmiausiai isbandeme vaiku ir pradedanciuju trasa. Deja- mano pradedanciajam pirmokui taip ir nepavyko pasikelti "vaikisku" keltuvu- maziukui vaikui pasirode per sudetinga spet nusitvert rankena, stipriai isikabint ir islaikyt(trukteli tikrai per stipriai kaip vaikui)
Pagrindinis keltuvas(tabletes) slalomo trasoje nors ir pastoviai gendantis(mums bunant 10 min. veike- 5 min. ne )- pasirode visai patogus. Trasu kokybe taipogi pakankamai gera. Galbut dar visai nepamaisytu, jei prie pat trasu butu pastatytas elementarus karstos arbatos kioskas.
Atrodo radau daugiau minusu, negu pliusu, taciau gal nesivadovaukim tos dainos zodziais "kai nieko neturi, tai ir nereikia nieko…"- su geru oru ir linksma kompanija pramoga imanoma pasidaryti ir ant Lietuvos kalniuku
Gera info. Būtų įdomu ką nors panašaus išgirsti iš Birštono. Nejaugi niekas nebandė? Reklama yra reklama, ten nerašo ar vaikai sugeba įsitverti už troso…
Beje, su tai keltuvais tikrai būna problemų. Gerokai seniau teko būti Karpatuose, kažkokioj olimpinėj bazėj. Ten ant "čainikų" trasos irgi buvo toks greitaeigis trosas, tai man prisikabinti pavyko tik trečią dieną… taip ir nepakilo…
[quote]
Tai gi zinau sita, bet as noriu kad kas nors rekomenduotu, kad butu buve, o tai paskui nuvarai ir pypt nesikeikiant, cia tas pats kaip palangoj mociuciu meluoja kaip ismano kol nematai naturoje
Jei rimtai, tai nemanau, kad jai yra pavojus nugrimzti užmarštin (įvertinant šio forumo aktyvumą). Bet jei tikslas yra parodyti jos svarbą, gal ir verta.
Tai reiškia būtent tai, ką parašė walio 178 žinutėj. Bent jau aš į paskraiduolintas temas niekada nežiūriu, todėl jei ten kas nors naujo atsiranda visada pražiopsau. Kitas dalykas daug sunkiau sekti ar jau yra naujų žinučių. Be to tai … protekcionizmas .
Taigi tavo tema dar nebuvo dingusi iš pirmojo puslapio ir dings tik kokį gegužės mėnesį, tai ar tu tikrai nori ją dirbtinai iškelti, jei ji ir taip "plūduriuoja"? Čia mano nuomonė, kol kas kitų dar ir nemačiau. Šiaip tai būtų gerai ir tavąją nuomonę išgirsti