kalnai čiuožinėjimui Kaune

kalnai čiuožinėjimui Kaune ???

kur kaune galima smagiai pasitrintineti nuo kalniuku?Šypsena nu normalaus reiketu… kazkur klebonyskije kazkas pn. yra ar ne? buciau dekingas uz info

Kleboniškyje tikrai rasi. Netgi visai netoli nuo autostrados Mirkt

Tikrai normaliai tai tikriausiai ant Vaistariškių kalnas. Iš Jonavos plento sukti prie stotelės Narėpai (metalinų garažų miestelis) ir važiuoti iki aukštos įtampos linijos. Kažkada ten veikė keltukai, dabar apie juos ten tik pasvajoti galima. Bet pazonduoti dėl pasileidinėjimo nuo kalno gal verta…
Kiek prastesnis kalnas yra traukiniu iš Kauno pavažiavus iki Garliavos sustojimo. Nuo 6 maršruto autobuso ir kai kurių mikriukų paskutinės stotelės - 1,5 km.

Vytelis_M, - nei vieno šių nežinojau. o šalia garliavos net neįtariau, ten man rodos iš vis lygumos.

Panemunėj yra kvapą gniaužiančių kalniukų. Tik atsargiai su medžiais, nes prieš kelis metus užsimušė vienas sportininkas Gėlė

Skirtumas yra tarp lygumų prie Garliavos gyvenvietės ir kalvoto Jiesios žemupio slėnio. Jame kaip tik yra mano minėta Garliava vadinama traukinių stotelė (pirmasis iš keturių pagal upės tėkmę geležinkelio tiltų). Nuo Garliavos gyvenvietės centro ją skiria 2 km.

Garliavoj, prie Jiesios, isvis dideli ir grazus sleniai. Ten ne tik ziema, bet ir vasara galima gerai palakstyt su dviraciu, motociklu. Tiesa nuo kalno ziema tai ten tik viena vieta zinau, kur ir renkasi zmones. Vakar kaip tik buvau, tiesa su dviraciuŠypsena