KALBOS
tai patikslinkit kokias?
4 - bendravimo lygmeny
Gerai, dabar pasireiks nuo kuklumo nemirstanti AS
Moku, ka daug kas moka: lietuviu, anglu ir rusu
Moku dar truputi: lotynu
Moku, ko dar nieks cia nepasiskelbe mokas: kinu ir japonu
Tai tokia tad AS
aš tai moku lietuvių, anglų, nu tarkim rusų (bo geriau suprantu negu pačiam ką nors gaunasi pasakyti, išskyrus kultines frazes iš kultinių filmų), ir manau galėčiau pabendrauti norvegiškai
Niu tai ir as pasireiksiu…
Lietuviu moku kaip priklauso, rusu irgi gerai kertu, mokykloj mokiausi vokieciu, dar papildomai esperanto, o univere studinau italu kalba Lenkiskai eina dar kazka suprast, bet pakalbet turbut neiseitu
laisvai lietuviu ir rusu anglu nzn kiek moku, bet pokolkas visada uzhtekdavo
moku ir vokieciu - vokiechio dukte esu
mokinausi suomiu ir latviu… bet pievos gavosi
o dar ruoshiuosi ishmokti prancuzu. o kodel kilo tokia tema?
Liorka rašė:
o kodel kilo tokia tema?
Gal kam kokio vertejo prireike, bet greiciausiai tai is nuobodumo. juk reikia kazka pliurpt
svetimasss rašė:
Obaaaaaaa
Idomu: moki ar zhinai?
Zinot, tai zinau daug kalbu: prancuzu, ispanu, vokieciu, arabu, hindi, suomiu, latviu, estu, norvegu, danu ir t.t. O moku tai tik tas, kurias isvardijau
O skaityt japonishkai irgi moki?
o tema sugalvojau, nes buvo idomu suzinoti populiariausias kalbas, kuriomis kalba lietuviai. ir tiesa sakant nenustebau. kaip ir iprasta: anglu,rusu,lietuviu(), vokieciu.
tada turiu dar viena klausimuka: kaip jums atrodo bus reikalinga rusu kalba ateityje?
Visi stengiasi ta rusu kalba ignoruoti, bet be jos visvien niekur nedingsi
3…
cami rašė:
tada turiu dar viena klausimuka: kaip jums atrodo bus reikalinga rusu kalba ateityje?
Zinoma, Cami. Ir tu butinai jos mokykis. Nors siaip tai ir pirsto nepajudinant sunku butu jos neismokti Na, nebent skaityti sudetingiau del skirtingos abeceles.
Visas populiariasias kalbas verta mokytis. Jei ne del sarysio su darbu ateityje, tai bent jau del saves
me2za rašė:
Visi stengiasi ta rusu kalba ignoruoti, bet be jos visvien niekur nedingsi
Man tai rusu kalba nemaiso!
cia nemasina, cia ZVERIS blem kaip mane tokios zavi
geras camaro