Kaista masininis magas

Kaista masininis magas

Labai kaista masininis CD grotuvas, kas ne taip ? Gal pajungiau ne taip ? Siaip groja gerai, tik po kokiu dvieju valandu issijungia nuo karscio Liūdnas Magas Blaupunkt. Gal leva ikiso ?

gal kolonkiu + su - sumaishei ??? man panashiai kazhkada buvo Nekaltas

Siaip mageliai kaisti turi. Kartais ikaista taip, kad kiausinius kepti gali… Gali buti, kad kazkur magelyje yra salta lydviete, kuri pakaitusi nebekontaktuoja arba suveikia temperaturine apsauga. Jei labai kaista, gali buti, kad neatitinka garsiakalbiu varza. Paieskok magelio aprasymo, kur parasyta rekomenduojama varza ir patikrink savo gargalu varza. Patikrink maitinimo laidus, jie turi buti rimto storio.

Z.

ir vėl tas bajeris kaip vakar: dvi vienodas temas vienu metu sukuria. Neapsižiūrėjau ir į kitą parašiau Liūdnas

Magelis paparastas Blaupunktas, prie stipro nejungiu, koloneles irgi standartines kokios buvo masinoje idetos gamintojo tokios ir yra. Atrodo ketutiu omu. O ikaista iki tokio lygio, kad rankos islaikyti negali. Sumontuotas irgi standartineje vietoje, kaip gaminotojas numate. Nebent koloneles labai galingos, magelis nepavezaJuokiasiViskas pajungta per euro jungti (atrodo ir ji gamykloje buvo sumontuota)

naujas magas-neshk garantiniam. ar keisk…

Tai kad ne naujas, pirkau turguj… Pastebejau, kad greiciau ikaista kai pagroji ant didelio garso…

tai gali būti, kad tas magas taisytas. pvz., sudegė galiniai tranzai ir jų niekur negavo, tai sudėjo kokius nors analogus, kurie nepajėgia dirbti pilnu pajėgumu.
Pas mane buvo irgi kai sudegė Teslos galiniai tranzai, sukišau rusiškus ir jie nepasiteisino nors parametrai ir vienodai.

tuomet jo. mikruxa bus dėta netokiaBlogai

o gal pas tave ten masinoj kur magas kisasi labai mazai erdves arba stalcius blogas? Gal tiesiog nera kur orui cirkuliuot aplink maga, uztai ir kaista.

Ne tie laikai ,kad kas perdarinetu plokste kitai mikroschemai.Galima versija ,kad neteisingai pajungti garsiakalbiai - vienas galas i korpusa -tuomet nuolatine dedamoji ikaitina mikroschema ir issikerta temperaturine apsauga .Versija patikrinti elementaru - ijungimo metu difuzorius turi isjudeti i kuria viena puse ir kaisti ne tik balalaike ,bet ir gargalai .Teko susidurti su tokia baike - originali balalaike buvus ne tiltines schemos ,nors jungtys stovejo standartines

kazkiek kaist turi, net jei ranka sunku ishlaikyt ant mago shono nuo karscio dar nereiskia kad kas nors blogai. Jei butu blogai pajungtos kolonkes, tai dvi valandas vargu ar ishtemptu, priedo ant garso pajustum kad kazkas netaip. Paziurek ar neuzhdengtas magas stalciuj, ar aplink nera prikishta kokiu porolonu ar kt.

laikai tai netie. bet gariunai tie…pats žinai, kiek kainuoja originalai ir kiek kokio samsunj čipai…

Vietos ten ne per daugiausia, bet yra. Gal padetu jei prie mago stalciaus primontuociau koki radiatoriuka, vis ne taip kaistu ?Nekaltas

tikrai nepakenks.

daryk skylę iš šono ir kabink ventiliatoriuką. http://www.evita.lt pilna visokio dydžio, o ir tylūs. na ir kolega kurtai stumdė 442 cm visai nebrangiai, pažiurėk perku-mainau skyriui…