Kaip tapti krutu

Kaip tapti krutu

  1. Apranga: Pirmiausiai reikalinga odinė striukė. Pageidautina trumpa. Tada reikia trumpų plaukų, kad truputėlį matytusi plikė. Batai turi būti arba krutiakiški kedai arba tokie vikšriniai tankiukai.

  2. Veidas: Veidas - nelabai protingas, bet kvadratinis ir "naglas". Šypsotis reikia nedaug, nes tai gali sugadinti įvaizdį. Juoktis reikia garsiai ir plačiai pražiojus burną.

  3. Kalba: Kalbant reikia keisti kai kurių garsų skambėjimą. Štai kaip keičiasi pagrindiniai garsai:

Normalus garsas Krūtas garsas Pavyzdys
o uo Nuoriu
e ie ***iec
u ū dūrnius

Kiti garsai irgi gali būti iškreipti naudojant tam tikrą oro paėmimo metodą. Burna turi būti visą laiką kuo labiau išpūsta, kad garsai išeitų tokie dideli ir stiprūs. Tokie, kurie simbolizuotų sakančiojo jėgą ir vidinį stabilumą.

  1. Rankų ir kojų laikymas: Treniruotis reikia nuo mažumės. Kol veikėjas yra mažas, jis gali nešiotis apelsiną tarp kojų eisenai "atidirbti". Sulaukus pilnametystės apelsinas keičiamas arbūzu. Tokie pat apelsinai ir arbūzai yra dedami i pažastis. Kojų per kelius vaikščiojant lanxtyti negalima. Rankos prie kūno niekada neturi priglusti!

  2. Automobilis, t.y. tačka: Tačka turi būti labai krūta. Krūtumas pasiekiamas taip: tamsinami stiklai pradedant nuo galinio. Gale prilipinamas užrašas "pioneer", "komsomol", "sony" ar pan. Įdedamos mėlynos arba žalios lempos. Galima prideti papildomų žibintų. Prilipinami visokie spoileriai. Geriausias spoileris yra tas, kuris yra panašus į kibiro rankeną ir dedamas gale. Viduje įdedama kuo bumbsesnė aparatūra. Priekinius šoninius stiklus galima ir išimti, nes vis tiek visada reiks važinėti juos nuleidus. Po veidrodėliu reikia pakabinti kompaktinį diską. Liaudies legendos byloja, kad policijos radaro spindulys atsimušęs į kompaktinį diską grįžta muzikos pavidalu. Del to mentai šoka ir nebežiūri į greičio indikatorių.

Baigiamasis žodis: Laikantis šiu nurodymų galima nesunkiai tapti krūtu. Svarbiausia - rasti chebros. Chebroje vienų krūtumas atspindimas kitiems, susidaro krūtumo laukas, kuris stiprina ir palaiko kiekvieno chebros nario krūtumo lygį. Galų gale pasiekiama nirvana, kuri pasireiškia tatuiruotėmis…

Tokiu krutu pilnos patvores svaidos…Taipse tau ir chebraCha cha

Jeigu jau ZHODIS I ZHODI nukopijavai nuo maryjane puslapio, tai bent linka idek.

Zinociau ideciau.

Kazkaip Panevezi primena Šypsena

O merginom tos pacios taisykles? Nekaltas

Manau, kad taip.

krutas su tokia apranga nebusi…NekaltasNekaltas

ainu pirktyy arbuuza, yr nuo rytojaus buusiuu kruutas. Cha cha supratot ane? tipo ciau, ainu tacke apziuret

Jau buvo kazkur…Nekaltas

Ooooo kaip kruta!!!ApakęsApakęsApakęs

O as visai kruta nenoriu buti Liežuvis Juokiasi

merginos turi buti "krutingos" o ne krutos Cha cha Taip

siaip cia senas pokstas…labai senas…

kam idomu, uztat geras Cha cha

kazkur jau skaiciauCha chaKietas