na ziuriu mano shiokio tokio patarimo paklausei-susiradai DonJuan! o daba r ash tau turiu padekoti!=) nes wisgi ta pati wakara gawau ish jo SMS !=) kas butu keista,o taj jis mano nr kaip ir iki shiol neturejo! tad…achiu tau!
Cia tik tu pilna krepsi nesamoniu prikalbejai, nei kas del jo alpsta nei ka… Atejo, perskaityt negali normaliai ir kazka cia dar pezda. Lochas.
mergyt, paskaityk, kokias samones pati pripezdejai nugi zhinau, grazhus biarniukas, shlampi truputi, bet gal neverta jo taip gint?
kaip didi fotomenininke gal gali pasakyt, kurioj vietoj parasiau nesamone?
Tai kad tu tikrai aklas Nei as ji giriau nei ka, kaip tik papeikiau, sakau tu arba bukas arba aklas
rasiau apie tavo kitas temas ir rashinelius o ir shitoje temoje visus puldineji kaip pasiutus. Truputeli raminkis, niekas taves buka ir loche nevadino
jei ka, rashyk i privata, nes nematau tikslo tersht eterio
P.S. dar karta viska idemiai perskaiciau ir jokio papeikimo, isskyrus "tavo nosis per didele, bet esi labai egzotiskas ir atrodai kaip arabas" ar kazkas panasaus, neradau…
Tai perskaityk dar karta, jei dar neradai tai dar karta, kol suprasi… gal daeis
Geisha rašė:
Esi smulkus, bet raumenu tau tikrai netruksta. Tik jie ne kulturisto o gimnasto tipo. Beje, bent jau man tokie daug grazesni nei raumenu kalnai. O ir nosis tavo grazute
Geisha sako
Geisha žino
Geisha matė AAjų pliką
plintusas rašė:
kokia tais nesamone vienas giriasi koks yra grazhus ir koki jo drauga pilka pelyte paeme fotkintis, o jo ne,
Tas kas sakė, kad turi draugą pilką pelytę paimtą fotkintis, rodos buvo Allytta
[quote] o mergos alpsta koks AAjus grazhus ir kokia jo visai nedidele nosyte…
[/quote]
Nu kabina mane, o ką?
ple nesamones shnekat ir tiek. Vienas narcizas atejes savo fotkes visiems rodo, o pulkas vishtu alpsta…
Aš nenarcizas besitenkinantis savimi Parodžiau 4 fotkes, kurias iš manes paėmė, keldamas klausimą kodėl jas iš manes paėmė. Ar rimtai su jomis man užsiėmimą suras ar paėmė tik todėl, kad jas atsinešiau? O "vištos" tegul alpsta. Nesiginsiu, juk malonu.
to AAjus - tu kitokia veido ishraishka turi? ar tiktai romantishkai, tupai susikaupes?
Neturiu Zoolanderis irgi nedaug veido išraiškų turėjo Jei rimtai, naujausiose fotkėse bandžiau išgauti įdėmų žvilgsnį su patenkinta šipsenėle.
AAjau, neshik i kelnias, tu gali, tu labai grazhus, tave butinai matysime ant kvepalu reklamu ir pirmuose zhurnalu puslapiuose, nekreipk demesio i savo nosi ir tupa veido ishraishka, prisidaryk kuo daugiau fotkiu ir pirmyn…
Kaip ir pavariai ant manes, bet kaip ir pagyriai ir šiaip prajuokinai
nugi zhinau, grazhus biarniukas, shlampi truputi, bet gal neverta jo taip gint?
Verta
Allytta rašė:
Tai perskaityk dar karta, jei dar neradai tai dar karta, kol suprasi… gal daeis
Nedaeis Jei nori, kad žmogus suprastų taip, kaip tau reikia, tai Tu jam aiškink dar kartą ir dar kartą kitais žodžiais, kol supras. Esu susipykes, kai man kažkada pasiūlė skaityti dar kartą Perskaityt, taigi jau perskaite. Kaip suprato, taip suprato tavo sakinius. Išeina, kad labai garbini savo raiškos tobulumą, jei manai, kad kiti privalo tave iškasrto teisingai suprasti
AAjus rašė:
Parodžiau 4 fotkes, kurias iš manes paėmė, keldamas klausimą kodėl jas iš manes paėmė. Ar rimtai su jomis man užsiėmimą suras ar paėmė tik todėl, kad jas atsinešiau?
nu kaip kam … … po kiek laiko jas pamatysi blueboy.org puslapiuke
Neturiu Zoolanderis irgi nedaug veido išraiškų turėjo
apsaugok Dieve nuo Zoolanderio …