Kaip susirasti mergina? How to

Kaip susirasti mergina? How to Šypsena

Kadangi, kaip pastebejau paskutiniu metu, bangoje daugeliui vaikinu iskilo ivairus klausimai ir abejones del merginu egzistavimo ar uzpuole mintys, kad jie niekada neras taip trokstamos merginos, sudariau toky kaip ir HOW TO skyrely, katra, manau, gales pratesti kiti pilieciai. Nepykite merginos ir gejai, kaip susirasti vaikina, dar neishsiaiskijau Nekaltas. Pradvinutiems bicams su BMW 3 ir auksinem 1kg grandinem ant kaklo siulyciau neskaityti Šypsena

Taigis patarimai (pusiau rimtai Šypsena):

Pirmiausiai, butina iskalti i galva auksines, amziu patvirtintas
taisykles:

a) Kiekviena mergina yra unikali, todel nuomone "visos jos bl…" visiskai nepravercia merginos paieskose.
b) Mergina nera vien sexo objektas.
c) Daugumai merginu patinka vyrai.

Kagis, kagis, pamoeliuokime paprasta merginos paieskos modely:

I Standartinis susipazinimas (Labai romantiska, nors kai kam gali atrodyti senamadiska)

1. Kaip gimsta ideja…

Na ir kurgi galima rasti tu merginu? Ghm… Geras klausimas ar ne? Pradziai pabandykime pazvelgti pro langa, ka mes matome? Taip, naktines uzuolaidas reiketu atitraukti. Aga, dabar jau matome savo miesto panorama, na blogiausiu atveju kaimyninio namo siena. Ka gi jum daryti toliau…:

a) jus jau matote mergina ir norite su ja susipazinti.
b) jus nematote merginos nes dabar yra puse 3 nakties ir padorios merginos jau lovose (kieno, tai dar klausimas).
c) jus nematote merginu, nes kaimyninio namo siena yra per 1 metra nuo jusu lango.
d) jus jau matote mergina ir visai nenorite su ja susipazinti.

Jeigu ispuole variantai b arba c, atsisukite i savo kambary ir suskaiciuokite merginas, su kuriomis noretumete susipazinti. Jeigu jusu gautas skaicius yra lygus 0, pamastykite, kur didesnis sansas, kad jusu gautas skaicius padides - jusu kambaryje ar uz jusu kambario sienu? Teisingai! Uz kambario sienu. Ziureti 2 daly.
Jeigu ispuole variantas d, kartokite 1 dalyje parasytus pratimus, kol ispuls kuris nors kitas variantas. Arba tiesiog pereikite prie 2 dalies.
Jeigu ispuole variantas a, jums pasiseke, pereikite prie 2 dalies.

2. Pasirengimas procesui

Gamta jau taip yra sutvarkius, kad kiekvienas patinas, noredamas atkreipti i savo potencialios pateles demesy, pirmiausiai turi ja suzaveti. Taigis, jeigu teisingai atlikote veiksmus nurodytus 1 dalyje ir nepriklausomai ar turite jau savo "medziokles" objekta ar dar tik leidziates jos ieskoti, pirmiausiai jums butina susitvarkyti savo ginklu arsenala. Keletas gyvenimo tiesu:

a) Nebutina buti Bradu Pitu, kad gerai atrodyti, tai tik filmai.
b) Asmenine higiena dar niekam nepakenke.
c) Nebutina buti madingu, bet butina buti tvarkingu.
d) Stilizuotus keiksmazodziu geriausia palikti namie.
e) Nuo sporto dar niekam neuzaugo per daug raumenu, o soliariumai nesukelia odos vezio. (na sitam punktui reikia daugiau laiko skirti Šypsena )
f) Isirasyti patiems

Taigis, jeigu perpratote sias gyvenimo tiesas, galite drasiai sau pasakyti: "Siandei/si vakara/si ryta/sia savaite, visos merginos mano". Ir paskutiny karta patikrine savo fiziny ir moraliny inventoriu keliaukite medzioklen.

3. Procesas

Taigis, prisiminkime jusu gautus variantus 1 dalyje. Tarkim, jus esate sekmes kudikis (tik del nepaaiskinamu priezasciu neturite merginos) ir mergina, su kuria mielai susipazintumete pamatete pro langa arba tiesiog isejes i gatve. Ar jus ryshites ja uzkalbinti ir kaip nors sudominti? Ne? Tada dar karta pagalvokite, kodel jus neturite merginos? Jeigu vistiek nesiryztate, tai mastykite toliau. Taigis, jeigu jusu apmastymai jau baigesi, tiesiog priekite prie merginos ir pasakykite, tai ka galvojate ir kodel prie jos priejote.
Jeigu tokios merginos arti nesimato, skubiai eikite prie 4 dalies.
Nesijaudinkite, tikrai galiu pasakyti, kad moterys vertina vyrus uz siuos dalykus (yra ir daugiau, bet as matyt tik situos zinau Šypsena):

a) Prota
b) Drasa
c) Gera jumoro jausma

Blogiausiu atveju, jeigu mergina pasius jus ant 3 raidziu, jums nuo to blogiau nebus, blogiau jai, kuri prarado galimybe susipazinti su bicu, katras atitinka 2 dalies maziausiai a,b,c,d punktus ir 3 dalies b punkta. Galu gale priimkite tai kaip issuky. Irodykite pats sau, kad jeigu ji jus pasiunte, jus susirasite dar geriau uz ja atrodancia ir nesiuntinejancia ant 3 raidziu mergina. Pereiti prie dalies 4.
Jeigu jusu nepasiunte, isijunkite ginklus a ir c, kuriais manipuoliuodami nepersistenkite (mazai merginu zavisi nesvankiais anegdotais ar pasakojimais apie naujausius kompiuterinius zaidimus). Pereiti prie dalies 5.

4. Nauji medziokles plotai

Taigis, visgi jumi pasiunte ant 3 raidziu arba jumi tiesiog neradote savo dislokacineje zonoje merginos, katra butu nors prie zaizdos dek. Nebeda! Pasijuskite (nors 5 minutems) Napoleonu ir keliaukite uzkariauti nezinomu plotu, kur knibzdete knibzda merginu. Tai gali buti:

a) Miestas
b) Baras ar klubas
c) Audringas vakarelis ar koncertas
d) Kelione
e) Jusu mokymo istaiga (darbiniu romanu nerekomenduociau Cha cha )

Taigis, nepriklausomai kury varianta pasirinkote, giliai abejoju ar dar nepastebejote merginos, kuri butu kritusi jums nors siek tiek i aky. Pereiti prie dalies 5.

5. Medziokles imantrybes

Taigis, kur bebutumete, galite drasiai dar karta perzvelgti 3 daly, o esant teigiamom aplinkybem prisiminkite:

a) Jums pirmiau gali tekti pasokti
b) Bokalas alaus "ant drasos" dar niekam nepakenke.
c) Skausminga veido israiska ir susikaustymas turejo buti paliktas namie.

Taigis, jeigu jum pasiseke jums vienam zinomu budu atkreipti i save merginos demesy, dziaukites - net ir jeigu jums nepavyks su ja aptureti artimesniu santykiu - isikalkite i galva, kad GALITE sudominti merginas. Na, nenukrypkime i lankas, pirma karta bendraudami su mergina, atminkite:

a) Akys ismeigtos i merginos iskirpte gero ispudzio apie jus nesudarys
b) Neduokite valios rankoms
c) Per daug alkoholio pacia baisiausia mergina padaro princese, o jus avinu.
d) Nebukite pagyrunas.
e) Neuzgriukite merginos savo pasakojimais, idemiai isklausykite ir ja.

Taigis, jeigu jums puikiai sekasi vykdyti visas sias instrukcijas, galite drasiai teigti, kad ESATE vienas geriausiu vyru, tame regione, kuriame reziduojate tuo metu. Dziaukites tuo, bet nesikelkite, aukso viduriuko islaikymas - neikainojamas.

Jeigu pabendraves su mergina, supratote, kad ji "siek tiek" skiriasi nuo jusu ieskomo merginos tipo, mandagiai pasisalinkite (jeigu galite), o jeigu negalite, bukite kantrus, bendraukite ne kaip su potencialia kandidate i merginas, o tiesiog kaip su maloniu pasnekovu. Diplomatija - viena is savybiu, del ko galite buti labai gerbiamas. Na, zinoma, toliau ieskokite merginos, nenuleiskite ranku, nes prisiminkite, kad jus SUGEBATE sudominti merginas ir galite vel buti vienu GERIASIU vyru tame regione. Ir zinoma nepamirskite karts nuo karto pasitikrinti per visas 5 dalis ar tikrai nieko nepamirsote Šypsena

Pereiti prie dalies 6.

6. Finalas

Taigis, taigis, susipazinote su mergina, kuri daugiau ar maziau atitinka jusu merginos tipa, jums su ja malonu bendrauti, radote bendru temu, etc. Ka gi sveikinu! Pamatai padeti, namo statymas jau priklauso tik nuo jusu.

Keletas patarimu:
a) Nesigedinkite paprasyti telefono numerio, bet jei prisizadejote paskambyti - taip ir padarykite. Juk nesinori, kad apie jus pradetu sklisti kalbos kaip apie kadra, katras nesugeba net paskambyti ir siaip yra pazadukas
b) Jeigu norite rimtu santykiu, nesitempkite ta paty vakara merginos i lova. Nors cia kaip kam geriau Šypsena
c) Nebliavyzgokite tokiu dalyku kaip "As tave myliu! Ar noretum su manim gyvent… etc"., tai pigu ir nerimta.

Taigis cia buvo kaip ir toks intro i "Kaip susirasti mergina". Kitus imanomus susipazinimo budus aprasysiu veliau.

Pagarbiai, usipi$es maigyt maigynes maigelius Atsipūtęs.

Komentarai ir papildymai welcome Šypsena

Wow, kox tu shaunuolis, bet labaj jau daug prirasheiŠypsena. manau, kad tikrai prawers waikinams, ieshkantiems merginos, o gal ir nepades, bet tikrai labj fajnajGeraiGeraiGerai. O tu chia pats wiska sukurei?

Nekaltas

Šypsena

Ugu, betaipindamas mazolius ant pirstu prisitryniau BaisuCha cha

Tikrai pasistengeiŠypsena

geros mintys… saunuolis

gerai, kad man nereikia ieškotis merginu Cha cha bo labai jau tingejau skaityt toki ilga textuka Girtas

atsiputes einam su manimŠypsena)))

to Atsiputes:
tai kad BMW3 yra ne pradvinutu bicu o mergu masina, jie kiek kitokiom vazineja, apsidairyk, ir 1 kg cepu pradvinuti nebenesioja jau kokie 4 - 5 metai, tu va apie 88 - 93 metus kalbi, ziuriu

ojojoj kiek prirasei…manau mergina siais laikais galima susirast ir neperskaicius tavo patarimu Šypsena

Galima, tik taip daug lengviau turbutNekaltas

ui negaliu JuokiasiGerai

Badanddark, butent apit tokius, kurie 88-93 metuose uzstrigo ir kalbejau.

Tai ko tada daug kas skundzasi, kad neranda? Šypsena

patarsiu tam vaikiui kur tema parase,blin eik tu i knigyna arba bible,tenai tikrai rasi pagal savo mastysenaJuokiasi

o kam jums jas reikia suprasti…?taigi tada nebebus idomu…viskas ciki kaip ir daba yra…Šypsenaania?Šypsena

tai gal blogai iesko Nekaltas

saunuolisGerai
liux padirbejeiTaipTaip
cia tikrai geri patarimai vaikinams…murie klausineja kaip susipazinti su mergina…Nekaltas
vat pagal tokius punktus besielgianciu vaikinu tikrai truksta…Liežuvis