kaip su gipsu ?


kaip su gipsu ?

Gerai, yra visur pirkti.

Kokia schema su gipsu? daryt karkasa? jei dar makaronus prisukt vertikaliai ir ant ju sukt gipsa? ar medis+ gipsas= blogai ? beje ar geriau daryt viso auksto karkasa/lubas? ar kiekvienoje patalpoje atskirai ? ir kaip arti privesti vidines sienas iki lubu? palikt tarpa putoms ?

celoPana pradziai priperdolink, atrodo 200mikronu minimum Nekaltas is pradziu sienas, poto lubas

jo jo garo plevele bus, siandien kaip tik skaiciau kad lubas pirmas, po to sienas, aceit, tada sienos prilaiko lubas kazkokiu budu Nekaltas

Cia gal celofanas jau yra klotas, nes panasu, kad vata deta tarp gegniu, tada plevele ir plius 5 vatos su bruseliais. Zodziu, pas mane deti vertikaliai profiliai kas 40 ir suktas gipsas su tarpeliais pagal perimetra su profiliais. Trukimu kol kas nera. Pradzioj muriji vidines sienas iki kiek reikia plius biski auksciau, tada privedineji lubas prie sienu. Pirmam aukste po betonine perdanga sukeltos vidsienes virsuje supurkstos makroflexu, uztinkuotos, bet poroje vietu dazai sutruko siule kazkodel. Bet ne taip per kampa o netvarkingai nubego.

Sienos neturi prilaikyti lubų “kažkokiu būdu”. Lubos turi savo konstrukciją ir jos prilaikyti nereikia. Iš pradžių daryk vidines sienas, o tada kiekvienam kambary atskiras lubas. Taip ne tik lengviau lubas lygiai sugaudyt, bet ir turėsi daug geresnę garso izoliaciją tarp kambarių + normalų sujungimą vidsienių/lubų. O vidsienes kelk beveik iki pat šlaito, palik kelis centimetrus. Tą tarpą ne putom purkšk, o įkišk kietos vatos.

Supratau, del garso izoliacijos nebuvau pagalvojes. Del kietos vatos geras patarimas, dekui O lubu karkasas turi jungtis su karkasu ant gegniu? Turi but vientisa konstrukcija?

Nelabai sujungsi abu karkasus.ir siena muryk iki vatos.