Kaip priversti WinXP Home švediškus prabilti angliškai?

Kaip priversti WinXP Home švediškus prabilti angliškai?

Taigi turiu vieną klientą kuris turi WinXP Home legalius, tik vat Švediški jie pas jį… Galvojau instaliuoti anglišką versiją ir surašyti jo serijinį numerį, bet matyt, kad brokuotas tas kompas bus, kadangi neina jokių win sumesti, nei xp home, nei xp pro. Po pirmo restarto kraunantis langinėms tęsti instaliaciją tas pagaliukas kuris vaikšto po užrašu Windows XP užstringa, ir lauk kiek nori - nulis reakcijos. Taip galbūti ir būtų lengviausia išspręsti problemą, bet deja nepavyksta Liūdnas. Ar galima Švedišką windows xp home versiją priversti kalbėti angliškai? Lietuvišką MUI’ų bandžiau sukišti - spjaudosi. Sako, kad reikia visą tą reikalą atlikinėti ant angliškos versijos. Gal dar kas nors susidūręs su tokiomis nesąmonėmis? Dėdės Bilo houmpeidže nesugebėjau rasti MUI’o, kad priverstų windozę kalbėti angliškai. Dėkui už info.

Pabandyk į registrą įkelti tokį raktą: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\ Control\Nls\MUI Languages] “0409”= “1” “041d”= “1” tarpų neturi būti Čia 041d yra Švedų kalba, o 0409 - anglų. Paskui nueik į Regional settings - Languages, ten bus kalbos pasirinkimas. Šiaip gali ir nepadėti, nes gal ten kalba integruota ir EN ten visai nebus. Jeigu tau paleidus Lipsetup.msi išmeta, kad daugiakalbis interfeisas jau yra tada registre iš rakto: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Nls\MUILa nguages] visiškai ištrink reikšmę 041d (ir 0409 jei įdėsi ten pats anglų) ir visas kitas kalbų reikšmes, palik tik Default, visa kita ištrink. Beje prieš trindamas būtinai pasidaryk registro rakto [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Nls\MUILan guages] kopiją, nes ją reikės grąžinti, jei kas nepavyks. Suinstaliuoji dabar Lipsetup.msi Tuoj pabandysiu pas save suinstaliuoti Windows švedų kalba (t.y.) angliškus paversti į švedų, o paskui į LT.

turejau panasia beda su daniskais Win XP Šypsena joks mui nepadejo, tad… Šypsena kadangi XP buvo legalus tai sumeciau naujus windozes su danisku win serialu. padejo Šypsena

o jei particija instaliuojant xp istrini ir sukuri per nauja … aisku garantijos nera… bet…

ups… biski nedaskaiciau Šypsena o tu nebandei instalint pvz ne originalius win o pvz soske jei turi? gal tai padetu? veliau gi serial pakeitei ir viskas butu kaip ir ramu. beto nenori paeksperimentuot win2k sugrust? ar bent hardwara patikrint Šypsena

Nežinau ar kiek padėsiu su savo patarimu. O nenori pažaist su Windows Preinstalliation KIT CD?

Čia būtų geriausias sprendimas, nes negali būti kad Windows švediški instaliuojasi, o angliški nesiinstaliuoja į tą kompiuterį. O serialas turėtų tikti nuo švediškų WinXP, žinoma jei instaliuosi tokią pat versiją kaip ir švediški. Nepavyko rimčiau išbandyti su ne EN versijomis, kažkur turėjau Vokiškus Windows, bet neberandu CD. O į anglišką versiją įdiegus tarkime švedišką kalbą, vėliau be problemų eina įdiegti sulietuvinimą, o kai kalba į instalą jau integruota truputį daugiau reikia panagrinėti ką ištrinti ir ką įrašyti, kad priimtų kitą kalbą.

ko nepadarysi del kitu… Šypsena kaip tycia gavau notebook sutvarkyt su svediskais win Šypsena kuriuos reikia sulietuvinti… taigi… instalinau win xp sp2 vlk. suvirskino kaip obuoli… sumeciau lt mui ir viskas Šypsenaisvada: kazkas blogai su hardwaru…

Siaip reikejo pasukti i Ms pagalbos linija ir jie tau turejo ka nors gero padaryti. Lyg ir kazkur girdejau, kad tokiu atveju tau gali duoti cd instala, su normalia angliska versija, jei irodysi, kad tavo svediski yra originalus.

windows xp pro ar he ? su sp2 ar sp1 ?

poizzon temos pavadinime parasyta kad HE. [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/440722.46 1.1-=(1222221204](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/440722.461.1-=(1222221204) balturis kazka apie lietuviskus maste. gal pades.

nebeiskaitau - paskutine darbo diena Girtasimho - reiketu pabandyti xp he sp2

suprantu ypac is po vakar. siaip prie ko tas SP2 jie tik skyles lopo ir padaro kitas, na as kazkaip nesu labai kompetentingas sitoje srityje del kalbu tai nesigincysiu.

Hmmzz… Dėkui Baltutis už patarimus, dėkui kitiems. Manau čia per daug to vargo, terlionės ir t.t. Pats pas klientą tingiu važiuoti, vistiek ne ką tenuplėšiu už tą suanglinimą jeigu tai ir įmanoma būtų, o terlionės būtų daug. Galvojau, kad gal netyčiomis galima kaip nors greičiau ir paprasčiau išspręsti tą reikalą. XP būtent HOME su iškart jau esančia švediška kalba, angliškos versijos pasirinkti negalima per nustatymus, tad ne MUI’us sukaltas. Ten firminis kažkoks kompas iš švedų vežtas, su iškart įkaltais windozais, dar pati firma matosi tvarkingi esą - image failas padarytas švarios sistemos. Tik va galėtų būti ir angliški tie windozai. Perinstalinti kaip jau minėjau nesigauna, tiksliau bandžiau instaliuoti tik WinXPSP2 Pro/Home. Kaip minėjau - užstringa ir viskas. Gal su SP1 ir eitų instaliacija, xren znaet. Neturėjau didžiausio noro knistis, ir taip užteko Cha cha.

as tai vienareiksmiskai visus tuos kompus kaip sakant parveztas is vokieicu ar kitu uzsieniu siunciu n_x ir nesiterlioju, nes ten zinai su tais baltai skompais kaip buna po to myliesi kol draiveri surandi. as tai sakau geriaujau nusipirk lietuvoje normalu kompa ir tiek, o kiek yra zmoniu kurei mazdaug kaimynas su furomis varo i vokiecius tai ten pigiau padeveta kompa parves o vaikui zaidimams tix Juokiasi o po to iesko kas i normalia kalba padarytu arba geriausiai su tais fotikais ir laptopais vogtais za granicu tai po to uzsiknisa pakroveju ir laidu iskodami. na ne veltui sakoma skupus moka du kart.

Nevisada gali pasiųsti nax, nes tas klientas gali dar xaltūrkių ateity paorganizuoti. Be to šiuo atveju buvo du kompai ir vienas iš jų va toks debiliškas. Šiuo atveju ne žmogus skupas buvo, o firmos vadovas, va tau ir pigiau gavosi - prekė tai brokuota, o tempti atgal į švediją, garantiniam remontui tai žinai… Pigiau būtų nusipirkti prekę čia, Lietuvoj, ir nesukt sau galvos dėl broko ir etc.

tai vat bootent kad kartais nepamasto ir perka kitur o kai prasideda garantiniai tai … Kietas