Laidot reik. Simtemcius laidota musuose, o dabar kept, deimantus uzsinoreta daryt, kam to reikia. Deimantai tai isvis nesamone. Nu numirsta zmogus ir palieki ji ramybeje, o tai ne as taip egoistiskai negaliu zmogaus palikt, kad noriu is sau brangaus zmogaus puvenu deimanta pasidaryt.
Čia rimtai, ir jau gan senai tai daro. Tik, pats tas deimantas kainuoja brangiau nei tikras
O man regis naudoja. Kažkada senai, kai rodė per tv 911, tai žuvo ten kažkas ir nusprendė artimieji donorystei atiduot, ir rodė kaip klausinėja kokius organus nori duot, tai klausė dėl akių, konkrečiai dėl akių, bet jie pasakė, kad neduos
O aš NE IŠ LAIDŲ ir ne iš bobučių žinau, kad AKIŲ niekas nejama
narieciau atiduot organus kam nors (jei lix is ju kas ) o po to kad sudegintu o pelenus isbarstytu baltijos juroj liux butu
koks įdomus sutapimas - mano mama irgi daktarė. matyt jos labai skirtingai šneka
Kara_Nebesnaja rašė:
Beje, dar galima būtų pabandyt pamąstyt apie faktą, kad iš visų žmonių Lietuvoje, turinčių Donoro Korteles, NĖ VIENAS dar netapo donoru
iš tiesų tai tokią informaciją girdžiu pirmą kartą. negaliu paneigti nei patvirtinti. nors šiaip nemanau, kad tavo žodžiai tiesą. kepenis ir kitus organus tikrai girdėjau kad persodina… na nežinau.
MN2 rašė:
Laidot reik. Simtemcius laidota musuose, o dabar kept, deimantus uzsinoreta daryt, kam to reikia. Deimantai tai isvis nesamone. Nu numirsta zmogus ir palieki ji ramybeje, o tai ne as taip egoistiskai negaliu zmogaus palikt, kad noriu is sau brangaus zmogaus puvenu deimanta pasidaryt.
čia visi suvokiam tikriausiai, kad raudojimas dėl mirusiojo yra visų pirma egoistiškas savęs gailėjimasis ‘‘AŠ negalėsiu daugiau jam pasakyt, kad myliu, AŠ jo daugiau nebepamatysiu, MAN jo reikia’’. bet čia kalbame ne apie tai kaip pasidaromi deimantai iš mamos ar močiutė paleidžiama jūron pelenais, o visų pirma kaip mes patys norim būti palaidoti.
teisinga rašė:
iš tiesų tai tokią informaciją girdžiu pirmą kartą. negaliu paneigti nei patvirtinti. nors šiaip nemanau, kad tavo žodžiai tiesą. kepenis ir kitus organus tikrai girdėjau kad persodina… na nežinau.
Jeigu žmogaus organai persodinami, tai dar nereiškia, kad jis DONORO KORTELĘ turėjo
Tu nemanai, o aš ŽINAU realius faktus, o tikėti ar netikėti, jau tavo reikalas