Paimi dubeni …ten supili nieka…mazdawg puse litro…iberi ziupsneli nieko…pagal skoni sudedi kitus niekus…uzpili saltu nieku…sumaisai su nieku ir kepi ta nieka ant nieko…kol niekas graziai apskrus…palauko kol atawsta…ir imi valgyti nieka…nieko skanaws!!!
Pirmiausia reikia pasidaryti spintelese ir saldytuve inventorizacija. Labai daug geru-nieku galima rasti, o jau tada troskinti virti kepti maisyti ir t.t.
siaip tai labai skanu isvirti, o veliau pakepti makaronai, to daryt su ryziais napatariu, nes man tai neskanu, nu nebent turi daug ir ivairiu padazu, o jei turi kiausini galima kepti kiausiniene, blynus, pyraga…reik buti isradingai ir tada is nieko galima daug gero pasidaryti
o man ir ryziai pakepti skanu jei ju perdaug neisdziovini, su saukstu keciupo kokio labai skanu, o dar jei ir kiausini turi tai irgi prie ryziu labai liuks jis
man tai skanu kiausiniene su bulvem. virtas bulves pasildau keptuvej (arba siaip iskepu), ant virsaus kiausini uzleidi.prieskoniu pagal save- greitai, is nieko ir skanu
Kepinti reikia butinai ant sviestuko. Kaip priedus galima naudoti ant sviesto pakepintus svoguniukus, pievagrybius (arba grybus atitemptus is namu) ir riesutus. Pipiriuku dar reikia. Pirstukus apsilaizyti galima. Si receptuka is vienos kinu patiekalu kavines nukopijavau.
Niu siaip jei yra kruopu, tai ish ju galima be galo daug ka prisidaryti, nuo blyneliu, iki kotletu ir t.t. , tik reikia pavartyti receptu knyga. na o siaip tai tas tradicinis variantas makaronai su su suriu visada ciki
Va syki pas drauges tudente valgiau toki patiekaliuka:
Pakepinta juoda duona kubeliais (sake su juoda skaniausiai), i ta pacia keptuvytia idedi jau is anksto isvirtu bulviu, o paskui dar ant virsaus uzleidi kiavsiniu kiek turi ir kiek negaila
Patiekus su keciupu ant virsaus labai