kaip nukeliauti i Taize?

kaip nukeliauti i Taize?

na tai va, girdejau labai daug geru atsiliepimu apie Taize, ir nei vieno blogo. sako kad ten nerealiai, vat ir noriu pati su draugemis ten nuvaziuoti. kas ish jusu buvot? kaip ten reikia patekt? kaip pigiau, per baznycia, ane? gal kas jau planuojat shia vasara vaziuot? Šypsena

o kas cia ir kur yra?Nekaltas

aciu gerbiamiesiems moderatoriams kad pakeitet temos pavadinima

Reikia kreiptis i Taize centra(Kaune-laisves al.,o Vln nzn)arba i bet kuria baznycia.Kaina nuo 450lt(priklauso per kur vaziuoja ir per kur grizta)

kazkaip per baznycias nezinau tik kaip manuo sesuo ihamburga siemet vaziavo
bet tai nera visihkai nemokama

Tai stovykla Prancuzijoje jaunimui(ir ne tik)is viso pasaulio.

Nori chaliavai pakeliauti? sėsk ant miko raita nujosi.

ir kas ten vyksta? stvykla ten laisvalaikio, koncentracijos ar darbo?Nekaltas

MAN ATRODO NE PINIGUOSE ESME, O SIOS KELIONES TIK IR ORGANIZUOJAMOS PER BAZNYCIA. MAN BUVO TAI PIRMA KELIONE UZSIENIN, IR PATI ISPUDINGIAUSIA. TIKRAI VERTA. NORS VIENA KARTA.
MAN TAI PASIULE DRAUGE VARYT, BET JI EIDAVO I BAZNYCIA. O KITAIS BUDAIS AISKU TURBUT PATI GALI NUVARYT, BET TAIZE YRA GANA UZDARAS MIESTELIS, TEN DUODA MAISTA IR PAN, BET MANAU REIK SU GRUPE ATVARYT, KAD JAU ZINOTU JOG TOKS AUTOBUSAS ATVAZOJA…

su 18 autiku , po to persesk i 45 mikriuka Cha cha

Bendravimo.O jei susidomejai,tai nueik i Taize centra arba artimiausia baznycia ir tau suteiks visa reikiama info.Patikek,ten tikrai verta vaziuoti TaipDar nesutikau ne vieno,kuriam nebutu patike.

as siais metais vaziavau i hamburga per naujus metus labai patiko Šypsena

JuokiasiCha chaGirtasJuokiasi

shitas geras!LiežuvisŠypsena

kadangi Taize yra krikscioniska-piligrimine stovykla tai todel imho tik baznycios ja ir organizuoja… siaip kas buvo sake kad unreal…

[quote]
Mozuza rašė:

ne na xaliavu ten Liežuvis

as jauciu, kad ten visai interesna laika leist. taigi buna univeruose ar mokyklose prikabinete skelbimuku del tokiu kelioniu.

eini tiesiai o kita pirmadieni pasuk i kaire ir dar po savaites rasi uzrasa ‘Taize’

traukiniu vaziuok Taip

pora kartu sutikau Naujus Taize susitikime Vienoje ir Milane. ziauriai patiko. Noriu ir vel vaziuot, bet vis nera laiko. ko gero, vienas is geriausiu budu pakeliaut tarkim, studentui. keliones organizuojamos per baznycia. Norint vykt i kelione, reikia lankyt grupes, su kuria vaziuoji, susitikimus. Vilniuje, kiek zinau is senu laiku, tie susitikimai vyksta Katedros aiksteje, katedros varpinej. Tik reik ne maziau kaip pries menesi uzsiregistruot. Patikekit, tikrai labai faina. ir labai pigu, nes niekas nekainuoja -nei maistas, nei transportas isvykus -viskas ieina i keliones kaina. Vienoje gyvenom kazkokioj mokykloj Vienos centre, prie pat Stepono katedros - tai visa Viena ismaisem skersai - isilgai.
Kai buvau Italijoj, gyvenom salia Milano esanciame miestelyje Busto Arsizio (galima rast apie ji per google) Gyvenom turtuoliu seimoj, seimininkai -laaabai malonus zmones, daug pasaulio apkeliave. Zodziu, labai faina, tikrai bandykit vaziuot. Ir ten nereikia but kataliku, na, nors jei zinai, kaip elgtis baznycioj, tuomet dar fainiau. jei kyla kokiu klausimu, rasykit papasakosiu placiau.