kaip laiko sagemmy x 7?

kaip laiko sagemmy x 7?

niu paziurejau nerealus telefonas ir uzsimaniau, tik nva bijau del jo gedimu ir taisymu. gal galit kas pasidalinti patirtim ar normaliai laiko ir kur galima pasitaisyti jei uzlusta?

Paklausyk- turejau metus laiko X6,tiek pat laiko 2 kambariokai naudoja V65,pries kelis menesius nupirkau draugeliui X7,pats daba naudoju V75(papigiaja pasitaike,tai ir paemiau),senaji X6 naudoja pusbrolis ir alpsta Girtas Kaip supratai,su siais tel esu ganetinai gerai susipazines Cha cha Nusiskundimu dideliu,gedimu ar pan tikrai nebuvo,tai ne tie senieji sagemo luzenos,cia visai kas kita Taip Pliusai: nerealus ekranas,superine kamera,akumas laiko apie savaite jei pradzioj teisingai buvo daromi ikrovimo-iskrovimo ciklai. Minusai: dydis galetu but mazesnis,bet kai ekranas per puse tel tai ner o pykt Mirkt,traskantis keiciamas korpusas,X7 mygtukai nepatogus,reikia pati krasta spaudyt su nagu,kad 2 mygtuku is karto nepaspaustum NekaltasSiaip telefas kaip telefas,tik issiskiria is kitu l.gera kamera,kuria gerai papildo kokybiskas TFT ekranas… REKOMENDUOJU p.s. megstu kokybe- pabandziau N6600(atrodo visko daug,bet kokybe tai apgailetina…),po savaites gryzau prie SAGEM ir labai tuo dziaugiuos,laukiu S7 Cha chaNu cia pavariau… Šypsena

Nu nusiskudimu sitas forumas nemate, kad dar sagemas butu uzluzes ar kas jam programiskai ar kitaip butu sugedes, turiu V65 jau metus. Nesiskundziu kaip telefonu, per si visa laika nebuvo net uzstriges. Galvoja pakankamai greitai. Bet yra ir ant V65 ir turbut visos X serijos nemalonus dalykas, kad ju midi skamba labai prastai netgi daugiau nei prastai, bet vietoj midi galima naudoti WAV, AMR arba iMelody formata.