Kaip Jums O LIA LIA mergaitės??
Vemt mane nuo ju vercia
Kaip ir visos: prie pavydinčių.
[/quote]
kaip pirštu į…
Ne ne, ka jus…
Olialia mergaites grazios ir protingos… kol neprasizioja.
Vienos patinka, kitos nervina. Yra ten ir protingesniu, tai iskart matosi.
barbiu sou
taip pagalvojus nius kai kurios tikray grazios panos bet ju tas staipymasis ant scenos nei sis nei tas juolab kad per tokias kaip jos taip ir krinta blondines akyse
Yra kelios tokios normalios ir is grozio grazios…ir is kalbos nedurnos…Bet kitos tj pzdc
kazkaip joms nesiseka. praeitais metais VZ tik ir rase, mergaites tuoj laidoj anoj, tam renginy anam. o dabar tik vienam sou ir tai tik 4
naturalesniu reik
Tokios barbės.žodžiu nieko gero.O kai prašneka,tai išvis baisu.Esmė tame,kad nepatinka man jos.
mane tai zemintu jeigu buciau kvieciama i laida tik kaip fonas - pastoveti del grozio, patrypcioti (cia as apie Puikuji sou)
super tokios jos
tundros gal ir yra pora normalesiu, nu bet dauguma tai visu galu meistres - ciuozejos,sokejos, dar daininykes (maciau per “penktadienio muzikos sou” viena dainavo )
dailios panos is kuriu prodiuseriai daro pinigus ir VZ reklama[;
Porceleninės lėlės. Kvailės.
Kadangi pažįstu kelias Olia lia, tai galiu pasakyti [ir tai ne apie visas], kad protelio joms tikrai pagailėta, panelės labai susireikšminusios ir atseit viską mokančios ir žinančios. Leidybos studijoj įrašinėjo dainą savo, tupesnės dainos nebuvom girdėję ;]]]jos tikrai darbščios, nes panelei pataikyti pavyko tik rods iš 17 karto, kitus pro šalį baubė ;] viena, kuri stypčioja pas Šaprą laidoj jau gal pusę metų pas kaunietes mokosi šokti go-go, čia neperseniausiai Armin van Buuren pasirodyme žiūriu - progreso jokio ;]]]]]]]
pažiūrėti gražu kol nekalba ;]
kvailelės… ir dainuot nemok… siaubs…+ ir grožiu negali pasigirt… jau tokios “plastikinės”, kad…